nebrini vozali su i mene,zato sam i zapoceo ovu temu da vidimo gde su posteni . da imam necim da se pohvalim i nemam ali me jako zanima iskustvo drugih kolega
nebrini vozali su i mene,zato sam i zapoceo ovu temu da vidimo gde su posteni . da imam necim da se pohvalim i nemam ali me jako zanima iskustvo drugih kolega
jos jednom pozdrav boroja i svim kolegama samo da ti kazem u srboexport kada sam poceo taj dan je krenulo 30 novih vozaca da radi za 4 meseca ostao je samo jedan svi smo napustili,i nijedan nije dobio platu
pozdrav i tebi druze,na zapadunista novo-rece bora corba/ako slusas rock/ i mene su neki drugi na primer guta-lestane itd itd. moja ideja je da napisemo ko je dobar a bas nas zabole za lose ili olose-kako ti je drago
ima nas ovde dosta kolega,kad oni prave neke liste da napravimo i mi. mnogi ljudi ce nam biti zahvalni jer nece gubiti vreme sa propalitetima to jest nekim kao gazdama. unapred se ivinjavam svim fer gazdama
to, neka agencija? ono da im spremis lovu unapred , a oni ti nadju posao? ako, je to bezi sto dalje od toga!!! [/quote]
ma ljudi,kako se kaže,sve su gazde iste razlikuju se samo po broju telefona i po broju cipela
E poz ljudi. Ja malopre parkirao i reko da overim novootkriveni forum. Nekoliko vas je trazilo brojeve telefona sto sam obecao, ja ih imam dvadesetak koje sam godinama zvao, pa te treba sofer pa te ne treba pa uleti neka preporuka pa odem u skroz levu firmu. Tako da nista ne garantujem osim da u firmama cije cu brojeve dati zaposljavaju nase ljude, imaju posla i uglavnom su vece preko 40-50 kamiona te je i mogucnost veca da te prime. Stvar je da sam premoren sada ali prvom prilikom ovih dana, moozda i sutra napravim spisak neki pa dam na pm svakom ko je trazio. Poz i laku nocccc
Holcim (Srbija) d.o.o. dео je švajcarskog koncerna Holcim, jednog od najvećih svetskih proizvođača cementa i agregata (drobljenog kamena, šljunka i peska), kao i gotovih betona i asfalta, koji posluje u oko 70 zemalja na svim kontinentima.
Raspisujemo konkurs za poziciju:
Vozač miksera
Zadaci radnog mesta:
•Odgovoran je za upravljanje mikserom i prevoz proizvoda po nalogu rukovodioca
•Odgovoran je za poštovanje saobraćajnih zakona i drugih pravnih propisa
•Pregledi i održavanje opreme i vozila u ispravnom stanju
Uslovi za kandidate:
•Srednja škola (tehnička struka)
•Minimum godinu dana radnog iskustva u vožnji miksera
•Vozačka dozvola
•Osnovni nivo znanja engleskog jezika
•Orijentisanost ka timu i kupcu
Minimum godinu dana radnog iskustva u vožnji miksera, ovo im je najbitnije, ili dobra veza za zaposlenje!
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
Comment