Ljudi ja poludeh od ovih mojih.Ako nekom treba vozac C i E kategorije neka me kontaktira.
Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa infostud-a:
Agava
Vozači E kategorije sa radnim iskustvom potrebni privatnoj kompaniji u Mađarskoj za internacionalnu vožnju. Plata 1200 eura + nadoknada za stan i hranu. Sve informacije i prijave na: www.agavaonline.co.yu e-mail: agava@ptt.yu ili na telefon: 021/522-999
Multicom d.o.o.
Vozač-kurir potreban preduzeću za prodaju računara i računarske opreme u Beogradu. Obavezna SSS i vozačka dozvola B kategorije. Prijave slati na mail konkurs@multicom.co.yu ili zvati od 9 do 17 časova na tel. 011/311-2222.
UNACBB D.O.O.
Preduzeću potreban VOZAČ/DOSTAVLJAČ prehranbene robe na terit.Beograda.Potrebna "B"kat. i poznavanje održavanja vozila.Očekujemo odgovornost i uslužnost u radu.Obavezan probni rad. unacbb@beotel.net
T.B.M.-Dunav" d.o.o.
Potreban vozač sa dozvolom "B" i "C" kategorije. Minimum III stepen stručne spreme, dve godine radnog iskustva na poslovima dostave, regulisana vojna obaveza. Prijave sa kratkom biografijom slati na e-mail: info@tbm.co.yuDuh koji vozi........
-
-
PE-MIGROS - POTRAŽNJA
Potreban vozač za rad u međunarodnom transportu (šleper), potrebne kategorije B, C, E.
Kontakt telefon: 063 370 742, 011 260 74 86
ROADMASTER - POTRAŽNJA
Potrebni su nam savesni i odgovorni vozači iz Beograda sa E kategorijom, sa iskustvom na poslovima prevoza robe šleperima (minimum 1 godina). Kontakt telefon: 064 3827 402, Aleksandar Stambolija
FIL TRANS - POTRAŽNJA
Potrebno nam je nekoliko vozaca sa iskustvom u međunarodnom transportu za prevoz robe u Rusiju i zemlje istočne Evrope. Vize nisu obavezne. Kontakt telefon: 064/8222203, Bane.
TOPLICA TRANS - POTRAŽNJA
Potrebni su nam savesni i odgovorni vozači za međunarodni transport. Poželjno je da imaju hrvatski pasoš ili šengen vize. Kontakt telefon: 011/3190-401, 2693-112, Fax: 011/2605-450
MBJ KOMERC - POTRAŽNJA
Firmi MBJ Komerc iz Inđije potrebni vozači za rad u međunarodnom transportu. Kontakt: 022/560-597, 022/551-755, 022/551-686
JEZERO d.o.o. - POTRAŽNJA
Firmi JEZERO d.o.o. iz Beograda potrebni vozači sa iskustvom za šlepere i tandeme.
Kontakt: 034/330334,331-598, 063/314-891, office@jezero.co.yu
MAG TRANS - POTRAŽNJA
Firmi MAG TRANS iz Beograda potrebni:
komercijalista sa iskustvom u međunarodnom transportu,
vozači sa iskustvom za rad u međunarodnom transportu (isključivo zapad) sa C i E kategorijama
Kontakt: 061 1622 897
PAVLOVIĆ ND - POTRAŽNJA
Potrebni vozači sa iskustvom za rad u međunarodnom transportu (isključivo zapad), sa hrvatskim ili našim pasošem. Kontakt: 011 354 55 69, 065 555 777 2
DUAL IMPEX - POTRAŽNJA
Potrebni vozači sa iskustvom za rad u međunarodnom transportu, sa posedovanjem B, C, E kategorije
Kontakt: Tomislav Sedlak, 024 5661 282, 063 507 132
PALKOMERC - POTRAŽNJA
Potrebna dva vozača za rad u međunarodnom prevozu robe.Poželjno posedovanje važeće šengen vize.
Kontakt: 037/39-018Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
-
Druze. U transportu je trenutno jako jako losa situacija. U sustini nema posla. Cak i ovi moji zabari zadnja dva dana zovu da pitaju je ima nesto posla ovde!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Znam ADA,evo i waberers je puko u madjarskoj. Imam nesto u ponudi,ali...to ti je sipanje iz supljeg u prazno! Aj ako nesto iskrsne imaj me u vidu ako se ne snadjem...Takodje apelujem i na druge kolege...
Hvala unapred!
Comment
-
-
Situacija je katastrofalna,sve puca,matori prodaje jedan kamion jer nema posla za njega,pare u štek pa ako bude bolje onda kupiti nešto,iskreno se divim ljudima koji su zagrizli sa kreditima i lizingom.Evro skače svaki dan,a rate samo pristižu,a gde su ostale obaveze,gorivo,održavanje,porezi....Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
Comment