Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Boroja...ima nekoliko mojih prethodnih postova za poslove.Malo ih pogledaj i verovatno ces naci nesto.
    Evo po ko zna koji put pominjem onog Slovenca za auto-voz.Ako imas Slovenacku dozvolu za rad eto ti i posla a mislim i dobrog novca.
    Sa srecom.
    You can run, but you can't hide.

Comment

• boroja
      CBC Član
      • 09.05.2010
      • 11
      • obrenovac

detaljno sam pogledao postove,starijeg su datuma i prosto neverujem da ima slobodbog mesta imajuci u vidu kolika je navala. hvala za slovenca al nemam vizu. trazim nesto kod nas unutra jer imam porodicu i nebi da se zezam po belom svetu. trazim ako je moguce naci posao na kiperima jer tu imam malo vise iskustva.

Comment

• AXOR
        CBC Veteran
        • 19.10.2009
        • 197
        • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by boroja
        poz kolege,evo i ja da se priljucim trazenju posla.ako ima nesto normalno za c-e kategoriju a inace govorim i 2 jezika,engleski i ruski jezik
        Pozdrav!!!! Vidim, da si iz Obrenovca, bar tako pise, jesi li probao u SRBOEXPORTU?
        Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Originally posted by boroja
          detaljno sam pogledao postove,starijeg su datuma i prosto neverujem da ima slobodbog mesta imajuci u vidu kolika je navala. hvala za slovenca al nemam vizu. trazim nesto kod nas unutra jer imam porodicu i nebi da se zezam po belom svetu. trazim ako je moguce naci posao na kiperima jer tu imam malo vise iskustva.
          Evo posla za tebe....zovi odmah.
          VOZAČ kipera potreban građevinskoj firmi. Zvati 9-16h.
          011/398-5184

Comment

• boroja
            CBC Član
            • 09.05.2010
            • 11
            • obrenovac

prvo da se zahvalim na pomoci a drugo da objasnim sta ja mislim o oglasima. ukratko da su oglasi jedna velika navlakusa za nas radnike. ja bih prihvatio posao ako vec neko radi za poslodavca koji se zbog obima posla siri pa mu je potreban vozac, da znam kakav je prvo covek a onda poslodavac. a nikako necu da radim za nekog 2-3 meseca pa da tek onda vidim dal se svidjamo jedno drugom.

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Boroja, svima je nama tako.I znam da je najbolje raditi preko neke preporuke ali veruj da se moze desiti da upadnes negde gde je zaista ok a da to bude i preko oglasa.
              Ovaj oglas je iz "Halo oglasa" i tu je vec 4-5 dana.Ne znam o cemu se radi ali cim si ti pomenuo da imas iskustvo na kiperu ja se setih toga.

I ja ne radim vec 15-20 dana a koliko vidim ima nas jos dosta.
              Iskreno, tesko je ali hvala Bogu imam veoma jaku i veliku nadu da ce nesto ubrzo iskrsnuti.E sad......videcemo.

Comment

• Siera
                Cbc Senator
                • 09.11.2009
                • 1365
                • Čačak
                • Stralis

Nemojte se mnogo oslanjati na preporuke, mnogo je slučajeva bilo neko nešta preporuči pa se dogodi nekakav problem i onda se upravo javi taj problem tako se bar u praksi pokazalo. Jel bio neko u Niveksu ?
                Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• boroja
                  CBC Član
                  • 09.05.2010
                  • 11
                  • obrenovac

ja svejedno nemogu da pocnem do 1 juna,imam obaveza koje treba da zavsim.a pazi situaciju vezanu za oglas,izadje oglas jave se 200-300 ljudi i sad pocinje KATASTROFA.ja ili oni treba pricom da dokazujemo zasto sam ja BOLJI od ostalih a za sto su OSTALI gori od mene. to je ispod svakog dostojanstva normalnog coveka i tako nikad nebi uradio. svi mi treba da pojedemo,nahranimo porodice itd. ipak cu se osloniti na kolegijalnos tako da me oglasi nezanimaju,a verujem da iza svakog novog oglasa stoji neka napacena dusa-vozac koj nije placen ili izradjen za platu koju je krvavo zaradio

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Originally posted by Siera
                    Nemojte se mnogo oslanjati na preporuke, mnogo je slučajeva bilo neko nešta preporuči pa se dogodi nekakav problem i onda se upravo javi taj problem tako se bar u praksi pokazalo. Jel bio neko u Niveksu ?
                    Bio sam u Nivexu pre par dana i rekli su mi da im je frka i da im hitno treba vozac.Dao sam im CV, broj tel., preporuke...
                    Rekli su mi da rade najvise Spaniju i Francusku.Pitali su me da li mogu za taj vikend da vozim, ja sam odgovorio potvrdno i to je sve.Vise me nisu zvali.

Comment

• Siera
                      Cbc Senator
                      • 09.11.2009
                      • 1365
                      • Čačak
                      • Stralis

Oglas od pre neki dan
                      29.04.2010. GORICA- POTRAŽNJA
                      Potrebno 10 vozača sa važećim putnim ispravama i najmanje tri godine radnog iskustva u međunarodnom drumskom saobraćaju. Kontakt: Đurić Vladan 063 193 000 3, i Đurđević Vladica 063 108 13 96.
                      Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Ja sam vec jednom pomenuo da mom drugaru Gorica-Sabac duguje velike pare.
                        I koja to firma odjednom uzima 10 vozaca
                        Sami razmislite.

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Originally posted by Pro FX-Sniper
                          Originally posted by Siera
                          Bio sam u Nivexu pre par dana i rekli su mi da im je frka i da im hitno treba vozac.Dao sam im CV, broj tel., preporuke...
                          Rekli su mi da rade najvise Spaniju i Francusku.Pitali su me da li mogu za taj vikend da vozim, ja sam odgovorio potvrdno i to je sve.Vise me nisu zvali.
                          Takodje i Toplica trans je dao oglas za potraznju vozaca.Culi smo se i dogovorili se sve a sad niko ne zove.
                          Nista mi ne ide u glavu.

Comment

• AXOR
                            CBC Veteran
                            • 19.10.2009
                            • 197
                            • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Preduzeću potreban vozač C i E kategorije, sa velikim iskustvom u međunarodnom transportu. Tel. 069/105-1008, 824-250, od 08,30-16,30h
                            Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• AXOR
                              CBC Veteran
                              • 19.10.2009
                              • 197
                              • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Potrebni vozači E kategorije, automehaničari, bravari, alutolakireri, fizički radnici, terenski posao u cirkusu. Tel. 730-412, 063/816-2131

Comment

• AXOR
                                CBC Veteran
                                • 19.10.2009
                                • 197
                                • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Potreban vozač za rada na stovarištu, C i E kategrorija. Tel. 063/509-222

Comment

Working...
                                X