Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Pa evo iskreno....ja vec zadnja dva ili tri meseca mislim da napustam sve ovo.
    Preko one stvari mi je vec sve.
    Probacu jos malo da istolerisem neke stvari, pa ako ide, ide ako ne.....neki drugi posao.
    Ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je vec nesto tako uradio.
    You can run, but you can't hide.

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Znam da su pre par godina vozili Poljsku, poznanik je radio tamo ali nista vise ne znam o tome.

Izasao sam na svu srecu iz trazenja posla ali je jako zeznuta situacija i dalje. Uglavnom za sleper je jako tesko.

Jel razmisljate na 7.5t ili kombi da se vratite? Znam da je to jako tesko jer nisu iste pare, ali makar si svaki dan kuci, imas toliko koliko normalno vreme i manje drndanja nego na sleperu.

Comment

• putnik
        CBC Veteran
        • 06.03.2010
        • 112
        • leskovac

Pa iskreno DA,jer ne znam dokle ce ovako.Proslog meseca sam bacio par tura za Grcku,ali slaba fajda jer para nema kaze gazdarica a i ne svidja mi se sto odande vracam za kosovo.U svakom slucaju nesto mora da se radi,slaba ponuda posla a i ono se nudi uglavnom sve iscedjeno jedino da radimo dzaba pa i da doplatimo ako je moguce.

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Ja sam jurio samo sleper i nista vise. Naravno od svih sam dobijao isti odgovor, klinac si i nemas iskustva, ne ide to tako. Ove firme, takozvane autoskole nisam ni hteo da zovem jer ne zelim da ulazim sam u to bez adekvatne obuke pa posle da bude zakacena prikolica, slomljen retrovizor i slicno. Sad kad vidim koja su to drkanja za tako male pare, neka hvala. Cekanja na carinama, panduri su standard i za mene a mogu da zamislim kako je tek vama u Nemackoj i ostalim drzavama, pa istovar na svakakvim mestima, pa ture za Kosovo i ostale "razvijene" zemlje gde samo razmisljas da se ziv vratis kuci... a para nema... da ih bar ima pa da kazes isplati se sve to, ovako mrka kapa.

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Milorade, dobro je da si brate ukapirao.Mi godinama radimo al' nikako da shvatimo

Pa gledaj....da postoji iole malo ozbiljna firma koja bi samo malo postovala vozace bilo bi mnogo bolje i nama i njima.

Ovako ti ostaje da se nadas.

Comment

• AXOR
              CBC Veteran
              • 19.10.2009
              • 197
              • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by Pro FX-Sniper
              Nisam bio matori.Zvao sam ih i rekli su mi da ih cimnem u utorak da vidimo sta i kako dalje.
              Pitao sam da li neko zna kakvi su, ali nisam dobio odgovor.

Ne znam sta da mislim....sve mi je to nekako sumnjivo kad im trebaju vozaci.Znam da je mozda ovo glupo sto sam napisao ali gde god odes, dobijes skoro jednu te istu pricu.A to je ...situacija je teska, nije kao sto se nekad radilo i zaradjivalo, moracete da se naviknete da novonastalu situaciju....itd.Jebote, odmah te pripremaju da uletis u masinu.
              Dokle ovako...
              Pozdrav, u vezi Toplice, pogledaj na pumed, video sam da su i nesto pre trazili vozace, e sad sta je u pitanju , stvarno neznam, kome vise da verujes?
              ja, sam malo lepih iskustava imao, sa nasim privatnicima, od kad su drzavne firme otisle u zaborav.
              jedan, mi je trazio , kucu da mu dam pod hipoteku, ako se slucajno nesto desi, sa kamionom!!!
              I, o cemu dalje da pricamo i da se nadamo, dok se nesto ne promeni, meni je isto muka, vise od trazenja posla vozaca. Pozdrav
              Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• AXOR
                CBC Veteran
                • 19.10.2009
                • 197
                • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Isao za Hrvatsku, nije mi platio, isao 2 puta za Novi Sad nije mi platio...............Pa, dokle bre vise!!!!! Da, nas gaze i govore kako ima vozaca, kao GOVANA)

Sramota s njihove strane, sto imaju takvo misljenje o nama, a imace ga dok god sami ne budemo stali!!!!!!!!!!!!!

Pozdrav! .................................
                Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Axore, ja sam pricao o tome da bi bilo dobro da se napravi sindikat vozaca.
                  I opet ponavljam, od ove nase price slaba vajda.
                  Ista iskustva sam i ja imao.Odradis ture, a oni se prave ludi.Mi smo krivi, a ne oni.Jer mi dozvoljavamo da se tako ponasaju.
                  Izgleda nam je ovaj forum jedino mesto gde mozemo da se izjadamo jedni drugima.Pomalo pateticno....zar ne

Comment

• Siera
                    Cbc Senator
                    • 09.11.2009
                    • 1365
                    • Čačak
                    • Stralis

Nemojte tražiti posao samo u delatnosti vozača, probajte još nešta sem toga neki drugi posao.Medjunarodni transport je u teškom periodu i vezan je za proizvodnju koje nema trenutno. Probajte da radite neki drugi posao, uskoro će licence a ko nema školu za vozača moraće na polaganje koje neće biti jeftino šta onda?
                    Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Gledajte sledece....kad bi se osnovao sindikat, prvo-utvrdila bi se cena za koju bi se vozilo i tacka.To je to.
                      I nema ajde da probamo ovako ili onako.... to je ta cifra, ako hoces hoces....nema alternative.
                      Ovako kao sto mi radimo je zaista (nemoj da se neko nadje uvredjenim) krajnje jadno i glupo.Imas 10% i to ti je.I te pare kad zaradis, moras da cekas.A i kad cekas, kazu ti da ces dobiti iz 2 dela.I opet posle svega, plata kasni.Klasicno izivljavanje.
                      I koliko ljudi(mislim na rad u unutrasnjem transportu) ne placa putarinu nego ide na izjavu???Vi dobro znate, da ovo neko mora da plati ako nece gazda.A sta onda?I sami pretpostavljate ko ce izvuci deblji kraj.
                      Ne znam da li sam na ovom forumu ili mozda nekom drugom jednom prilikom rekao, da smo ti mi Srbi takvi ljudi, da smo jednostavno navikli da nas neko otpozadi........Zasto je to tako i dokle....
                      Sve zavisi od nas.

Comment

• Siera
                        Cbc Senator
                        • 09.11.2009
                        • 1365
                        • Čačak
                        • Stralis

Sve dok bude ovakva privreda biće ovakav i transport to je tako i nikako drugačije. Može da ima 100 sindikata vozača , prevoznika , cenovnika itd promene neće biti. Plata treba da bude po km ili dnevnica a nikako %.
                        Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Siera, upravo se to preko sindikata i odredjuje.
                          Ne moze jedan vozac ili par njih da promeni situaciju.Treba da svi slozno odradimo to.
                          E pa kad kamioni ne budu mrdnuli sa svojih placeva mesec dana (minimum) onda ce biti druga pesma.
                          Zato jos jednom ponavljam od ove nase price nema vajde.

Ko ce da se zalozi za nas ako ne mi sami.

Comment

• Milorad90
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2007
                            • 975
                            • Beograd

Po km je zabranjeno jer bi time firme stimulisale vozace da voze nenormalno mnogo...

Fiksna plata plus dnevnice, najbolja varijanta.

Sindikat bi mozda pomogao ali ne bi sve resio. Zapitajte se koliko samo vozaca ne postuje tahograf, a samim tim i sebe.

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Milorade, veruj mi kada vozis "preko" nema sanse da ne postujes tahograf.Prosto "NE SMES" voziti vise nego sto je dozvoljeno.Kazne su ogromne.
                              Za samo jedan minut ako predjes (naravno ako te policija uhvati i vidi sta si napravio) preko "regule", kazna moze biti od 1200-1700e.....ako ne i vise.

A i kod nas polako stize ovaj novi zakon.Iako je ovo Srbija, zazivece veoma brzo.Veruj mi.

Sto se tice placanja Milorade.....gresis za voznju po km.Radio sam za jednog Francuza.Skoro svi vozaci rade na sledeci nacin-jedan deo je fixna plata a drugi po km.Takodje rade i na satnicu.Ovo vazi samo za Francuza kod koga sam radio, za ostale iskreno ne znam.Kako god, bolje im je nego nama.

Comment

• Milorad90
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2007
                                • 975
                                • Beograd

Vec je zazivelo za tahograf, poceli su da ga traze...samo treba objasniti pametnim gazdama i disponentima da se ne moze stici kao pre svuda i sve odraditi.

Za preko znam da mora da se postuje, ali ovde je....divlji zapad.

Ovo sto vam pricam je sve vezano za dostavu, nije u pitanju spedicija.

Comment

Working...