Nekad je mozda i bolje birati poslove nego raditi svakakvi.
Ja sam pre tacno godinu dana zavrsio skolu. Nisam imao nikakav izbor. Mogao sam jedino u deltu i da radim od jutra do mraka za nikakve pare koje verovatno ne bi ni video. U 4 ujutru krenes i u 22h si kuci i opet u 4h. Zvao sam sve autoprevoznike, prvo za sleper iako sam znao da nemam nikakve sanse ali sam hteo da probam, hteo sam i bez plate da idem na obuku, samo da naucim. Niko nije hteo da me primi. 4 meseca sam trazio i igrom slucaja sam upao na fino mesto. Ja sam to mogao da izdrzim jer sam imao roditelje iza sebe koji su me izdrzavali. Neko nazalost nema dodatnih prihoda pa prihvata svakakve uslove, da vozi bukvalno bez stajanja, da tovari i sta treba i sta ne treba i da na svakakve lokacije istovara.
Nazalost stanje u ovoj zemlji je takvo kakvo je vec duzi niz godina, da nema mnogo vozaca koji biraju vec prihvataju sve. Takvi nesvesno ili svesno ruse posao, gazde idu logikom da uvek ima ko ce da mu vozi sleper za 40.000din i da ne vidja svoju decu, devojku, sta god...
Sto kaze Siera dok se ne promeni situacija u zemlji, tesko da ce transport da ozivi.
U redu Milorade...slazem se sa tobom.
Sad cu nesto reci upravo u vezi toga oko cega smo se nas troje ili cetvoro pokacili pre par sati.
Ja sam u jednom od postova napisao da necu da radim za Milsped za fiksnu platu od 30.000 din.i da imam nekoliko utovara i istovara dnevno.Zato je moguce da se Siera uhvatio bas za taj post i onda je dalje sve krenulo nizbrdo.
Ko je ikad radio na auto-vozu, razumece zasto je to tako.
Bilo sta da ti se desi sa kolima ti moras da snosis odgovornost.Dok sam to radio desilo mi se da sam izgubio kljuceve od Renault Lagune.Morao sam iz svog dzepa da platim 170e
Kolega koji je vozio iz Madjarske kola da istovari u Sombor imao je isto peh.Dok je prolazio kroz Sombor grane su mu izgrebale 2 krova na autu.Steta 600e.
Da li sad shvatate sta sam hteo reci.
A plata je 30.000 din
Shvatam ja da je posle nekog vremena skoro svaki posao rutina, ali ovde uvek moras biti obazriv.Uvek.
Inace....busan dzep.
Pozdrav kolege,nadovezujem se na prethodni kolegin komentar.Tacno je da je posao na autotransporteru odgovoran a kad pogledate takav mora i biti.
Auto mora da se doveze bez ostecenja,ali i kod preuzimanja sofer mora da ima dobro oko i da pregleda auto pre utovara.I na zapadu (Slovenija) gazde
traze od sofera da im prevezu automobile bez ostecenja ili za ostecenje odbijaju od plate.To je najbolji soferski placen posao (ili jedan od najboljih) u
Sloveniji.Ako su kola polovna onda nisu tako drasticni sem da ih ne slupas.A voziti autotransporter ,tovariti 6,7,8, automobila i istovarati ih na
razlicite adrese , za tako male pare 30-40.000.- dinara, ja se braco i kolege nebih prihvatio,ne iz straha od ostecenja vec od previse rada za male pare.
Natovariti auta,svaki auto osigurati , bezbedno bez ostecenja dopremiti,istovariti ,pa to je puno i prepuno posla za te novce.Iskreno da vam kazem
ja sam se odmarao dok sam vozio auto transporter na dugacke kilometraze ,jer mnogo mi je lakse da vozim nego da ih tovarim i istovaram.Cerada je
drugo,zatvoris ceradu i vozi,a auto transporter moras da pazis i kojim ces putem-ulicom da prodes (grebanje auta o drvored).Medutim plata sofrea
nije ispod 2000.-€ (barem je bila u SLO).Ali kako je autoindustrija posustala tako i za autotransportere ima manje posla,nazalost.Pozdrav kolege........
Drago mi je Pioniru da si im i ti malo ukazao na to kakav je posao na auto vozu.
Moj dugogodisnji prijatelj radi za Slovenca.Nekad mu je plata bila 2400-2700e.A onda je pala rapidno na 1700e a posle nekog vremena na 1400e.Rekao je da ce se ubrzo vratiti u Srbiju da radi.Ja sam ga odgovarao od toga i rekao sam da bez obzira na to sto prima 1400e, da je to i dalje izuzetno jaka plata u odnosu na ove u Srbiji.Posle nekog vremena plata mu je opet skocila na 1700e.Kako mu je sad ne znam jer se nismo culi jedno 4-5 meseci.
Preduzeću COMPREX iz Beograda potrebni vozači sa slovenačkom radnom vizom za rad u srpskoj firmi u Sloveniji. Kontakt: 011 32 92 193, 063 255 335, e-mail: comprex@nadlanu.com
Sta bi sa ovim oglasom?Da li je neko zvao?
Dobar dan Axore.
TRANSPORT / Datum objave: 05-17-2010 Grad: Ostalo
Telefon:
Preduzeću potreban vozač C i E kategorije, sa velikim iskustvom u međunarodnom transportu. Tel. 824-250, 069/105-1008, od 08,30-16,30h
TRANSPORT / Datum objave: 05-17-2010 Grad: Novi Sad
Telefon:
Potrebni vozači šlepera za rad u međunarodnom trasportu, iz okoline Novog Sada. Tel. 419-259
Ko, je iz okoline NS-a, Bugarinovic Transport!!!!!
Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!
CONCORD TRANSPORT - POTRAŽNJA
Transportnoj firmi potrebni vozači za rad u medjunarodnom drumskom saobraćaju koji poseduju vozačku dozvolu B,C i E kategorije. Kontakt: Dejan Čolović, tel:0112467784, 0659020002.
TRANSPORT / Datum objave: 05-17-2010 Grad: Ostalo
Telefon:
Preduzeću potreban vozač C i E kategorije, sa velikim iskustvom u međunarodnom transportu. Tel. 824-250, 069/105-1008, od 08,30-16,30h
TRANSPORT / Datum objave: 05-17-2010 Grad: Novi Sad
Telefon:
Potrebni vozači šlepera za rad u međunarodnom trasportu, iz okoline Novog Sada. Tel. 419-259
Ko, je iz okoline NS-a, Bugarinovic Transport!!!!!
Bugarinovic svakih deset dana trazi vozace imam dobrog prijatelja kod njega vozi.potraznja je sve veca za nama soferima.
Pozdrav kolege.Jeste jesenas sam otisao na neku preporuku kod Dubackica ali nista od posla tada mi je nudio voznju Rumunija - Bosna za koju bih
koliko se secam dobio 100.-€ a trajala bi do 7 dana,i nije mi se svidelo pa nisam prihvatio.
Zadnju ponudu od Slovenaca imao sam za voznju kod Kovacica (autotransport)i to je bilo 90 % dogovoreno i uradeni papiri ,otisao sam kod njega u Trebnje SLO,i u prici sa gazdom i njegovim soferima (iz Beograda i Debeljace) izgubio sam volju da radim za njega,umanjio je plate a slao je sofere na
druge fizicke poslove kada nemaju voznju (raskrcavanje terena-sume za novi auto put koji prolazi kroz njegovo zemljiste) pa da sam hteo da secem drva
onda bih otisao u sumu! I sat-dva razgovora sa njima i ja sam im rekao hvala ali to nije za mene i vratio se kuci.
Sto se tice SLO radne vize koliko ja znam oni za sada ne primaju strane radnike.I sada sam kod kuce i pratim sta se dogada u potraznji za soferima i
poslom,medutim ne vidim da posla ima,a da bih za djabe vozio ne dolazi u obzir.Makar mi se cini da kod mladih vozaca postoji zelja da sednu za volan
pa i za djabe.Kako god bilo nadajmo se boljem,posle kise dolazi sunce!!!Pozdrav kolege.............
Comment