Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MAN TGX
    CBC Član
    • 17.05.2010
    • 46
    • Beograd

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Sniper-u,ti si,pretpostavljam,vozio hladnjacu u Delti?Jesi li pokusavao kod prevoznika koji imaju hladnjace,npr. Peric, Sekulic, Versped, Crnomarkovic, Pressing sped,.................
    It's a MAN's world....

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Evo odmah da to odgovorim za neke od njih...kod Perica ne idi ni za zivu glavu.Covek je vrhunski prevarant.Neko meni jako blizak radi kod njega.Nedavno su ga napustila dva dugogodisnja odlicna vozaca.A trecem je dao otkaz zato sto ovaj nije hteo da odradi (na svoju stetu) nesto sto mu je ovaj naredio.Medjutim mislio je da ce tek tako da se izvuce i da mu ne plati za sve sto je ovaj radio.E onda je ovaj vozac rekao da ce istog momenta pozvati inspekciju rada.Da samo znas kakva je frka nastala u citavoj firmi da to nije normalno.Pare je dobio bukvalno posle 2 ili 3 sata.

Dalje, sto se tice Crnomarkovica mogu ti reci da su bili izuzetno dobri i korektni mada sam u poslednje vreme cuo neke prituzbe na njih.Ne znam sta da mislim.
      Versped je kako kazu odlican.O njima jedino to znam.

Sekulici su me zvali ali da radim po njihovim nekim uslovima, sto sam ja (naravno) odbio.Jer iskreno ne podnosim kad neko hoce u samom startu da mi se nametne kao neki autoritet a posebno kad je zena u pitanju i kad misli da je po****la svu pamet sveta.Glatko sam je odbio.

Slusaj matori moj, koliko ja vidim oni nece jos dugo moci ovako da se ********ju, jer ni nismo ludaci.Vidis kako su se oni dogovorili da skoro svi imaju iste uslove."Dajemo ti 10% i to je to".
      A sa druge strane ti daju "fals" papire sa nerealnom cenom.Ko ce da padne na to???

Jos malo i gotovo je.Videcemo ko ce onda da im radi.Mozes ispasti blesav jednom...dvaput, ali ne stalno.

Naravno ima i dobrih i postenih firmi gde je stvarno milina raditi ali ta su mesta kao sto pretpostavljate zauzeta.
      Jedna od zaista dobrih cak sta vise mozda i odlicnih firmi je "Husky".Mislim da su iz Cacka.Tu upadnes i pevas
      You can run, but you can't hide.

Comment

• Siera
        Cbc Senator
        • 09.11.2009
        • 1365
        • Čačak
        • Stralis

U Haski samo upadneš i sve super pare samo dolaze. Teško će te Vi naći neka posla. To što Vi tražite nisam čuo da negde ima.Kad malo izlistate postove unazad
        ispadne da Vi je sve ne odgovarajuće i da su svi ne korektni da ne kažem nešta drugo.
        Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• saulin
          CBC Veteran
          • 25.10.2009
          • 180
          • srbistan

Originally posted by Pro FX-Sniper

Slusaj matori moj, koliko ja vidim oni nece jos dugo moci ovako da se ********ju, jer ni nismo ludaci.Vidis kako su se oni dogovorili da skoro svi imaju iste uslove."Dajemo ti 10% i to je to".
          A sa druge strane ti daju "fals" papire sa nerealnom cenom.Ko ce da padne na to???

Jos malo i gotovo je.Videcemo ko ce onda da im radi.Mozes ispasti blesav jednom...dvaput, ali ne stalno.

Naravno ima i dobrih i postenih firmi gde je stvarno milina raditi ali ta su mesta kao sto pretpostavljate zauzeta.
          Jedna od zaista dobrih cak sta vise mozda i odlicnih firmi je "Husky".Mislim da su iz Cacka.Tu upadnes i pevas
          bas tako blizi se vreme da nas plate ko sveti petar kajganu,kolko ja vidim sve vise firmi traze vozace u poslednje vreme,ali kolege pazite jer lazu ko kerovi i sve obecavaju a na kraju ni nece isplatiti tih deset posto po njihovom,nemojte ici dok ne dobijete fiksnu platu od 40,000din,dnevnicu za svaki dan na putu 20evra i 15posto od prevoza,a to ce biti vrlo brzo jer one nase mlade kolege sto prihvataju tako brzo poslove kod takvih prevaranta brzo ce zaraditi bodove u vozacku i imati da plate enormne kazne zato sto nikada nece biti u reguli sa vremenom voznje,a po novom ce tesko da se polozi i stici do dozvole(izvinjenje mlađim kolegama),a ja koji sam stariji necu ici na put bez gore navedenih uslova.

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Vidis Siera, ja sam iskren covek i kad je negde dobro ne mozes a da ne pohvalis.Ali isto tako i kad je lose moras reci.
            Upitaj se malo zasto je u Srbiji ovako kako je.Koliko ima nezaposlenih i zasto se sve ovo desava.Ne zelim da pravim digresiju jer bi se mozda malo udaljio od teme.Ali iskreno....da je lose, lose je.

Imao sam prilike da radim za neke od njih, takodje sa dosta sam ljudi i kolega razgovarao.Uvek jedna te ista prica.Malo ko od njih kaze lepe stvari.

Comment

• Siera
              Cbc Senator
              • 09.11.2009
              • 1365
              • Čačak
              • Stralis

Kolika je tražnja za vozačima vidim da se svi slobodni vozači pozapošljavaše i sad nema ko da vozi te kamione.

Comment

• Pro FX-Sniper
                CBC Senator XXL
                • 11.01.2010
                • 14410
                • Medakovic
                • Alfa-Brera

Primetio sam u nekoliko postova da ih branis i to bas ne das da niko nista lose kaze o njima.
                Sumnjivo zar ne.

A tvoj post gore iznad ide ovako...citiram:"Teško će te Vi naći neka posla. To što Vi tražite nisam čuo da negde ima.Kad malo izlistate postove unazad
                ispadne da Vi je sve ne odgovarajuće i da su svi ne korektni da ne kažem nešta drugo.

Koji smo to "Mi" a koji ste to "Vi"?

Comment

• putnik
                  CBC Veteran
                  • 06.03.2010
                  • 112
                  • leskovac

Originally posted by Siera
                  Kolika je tražnja za vozačima vidim da se svi slobodni vozači pozapošljavaše i sad nema ko da vozi te kamione.
                  E o tome sam i pricao,napravise od ovog foruma steciste za ljude kojima nista nije po volji i ceka se neki sudnji dan kad ce poteci med i mleko.Iskreno par puta sam pao na price kolega i otiso iz firme zbog tih nepostenih gazdi i verujte oba puta sam se zajebo jer su ljudi na kraju bili i vise nego fer.I sad sam na stend baju u jednoj firmi koju bije takav glas,"kolege" koji rade tamo mi savetuju da se manem corava posla al nijedan od njih nema nameru da ode.

Comment

• putnik
                    CBC Veteran
                    • 06.03.2010
                    • 112
                    • leskovac

Pa vidi Pro,bez namere da budem neciji advokat al je bre covek u pravu.Ispade da posla koliko hoces,masovno staju kamioni,sve rade neki cinkarosi uvlakaci samo ga "mi"posteni najebasmo.Kolko oglasa je bilo niko ne rece da je otiso,zvao ili bilo sta samo se zna da je tamo lose?

Comment

• Siera
                      Cbc Senator
                      • 09.11.2009
                      • 1365
                      • Čačak
                      • Stralis

Naj osnovnije da vam se obratim sa Vi pošto Vas ne poznajem ali koliko vidim Vi ste ne zaposleni tražite posao i iz izlaganja se vidi da ste jako ne zadovoljni stanjem hoćete da zaradite dosta novca sa Vašim uloženim radom itd. E to što želite je očito da nema. I Ja bi to ali NEMA. Ne mojte se puno zamajavati da ne bude situacija kao u Madjarskoj i Poljskoj došli su im šoferi iz Kine. Ako ne verujete malo se raspitajte u tačnost moje priče.

Comment

• putnik
                        CBC Veteran
                        • 06.03.2010
                        • 112
                        • leskovac

Ajd da se ne lazemo do toga kod nas nece doci,ali pratim ovaj forum od marta i jos se niko ne pohvali da je naso neki poso,da je neko barem negde probao pa nije islo.Ovo o cemu se ovde raspravlja nema ama nikakve veze sa temom.Bilo bi lepo da se na ovu temu navuce i poneki poslodavac,da se ne javljamo samo mi ali poerd ovakvih komentara to je nezamislivo.Relativno do skoro je bio poneki oglas na sajtu pumeda sad mrtvilo,a tolka potraznja.Gde god da sam pozvao odgovor je u sustini isti da imaju i visak ljudi.Pa mi onda nije jasno gde je onda tolika potraznja?

Comment

• Milorad90
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2007
                          • 975
                          • Beograd

Ja sam se danas prvi put prijatno iznenadio. Vozaci u Neltu postuju tahograf, od kombija pa do slepera, divna stvar za videti. Vozis 4.5h, pa 45min pauza pa opet 4.5h i to je to, kuci, sta si istovario istovario si, sta nisi vracas u magacin. Da li dolaze bolja vremena ili ne, ne znam ali lepo je cuti da ima ovakvih primera.

Comment

• JAPANX
                            CBC Senator XXL
                            • 10.08.2006
                            • 2159
                            • Beograd

siera je u pravu, nikome danas nije lako zato ne treba svaljivati krivicu na gazde..

tebi ako se ne svidja, ne moras da radis za 30.000dinara ali ima ko hoce jer njemu radio-ne radio, svira radio.. tj mora da placa struju, komunalije, da jede, pije, plati stan, kupi detetu pampers itd..

ja sam za to da je bolje raditi pa makar i za dzabe, pa posle preci na nesto bolje nego uopste ne raditi.. ili menjaj profesiju, niko te ne bije po usima da vrtis djevrek.. cuo sam da su varioci dobro placeni, a bogami i trazeni.. u Messeru u Smederevu su dolazili varici iz kine (kineskinje) da vare cisterne jer mi nemamo strucnjake pa ti vidi!!

Od kukanja nema selameta, ovde primecujem da bi svi radili, kukaju za poslom a kolovodja (pro-fx sniper) bi da zaradi kule i gradove po turi..

Slazem se da treba stati na kraj vlasnicima koji ne placaju svoje radnike na vreme, po dogovoru i vecito nesto izvrdavaju ali TAKVI KAO TI ste ih naterali da obecavaju plate koje ne mozete da zaradite jer je TAKVO TRZISTE..

Kada trziste poraste, kada se pojaca izvoz, kada stanemo na noge(kao drzava) bice posla i para i vise nego sto mislis, veruj mi.. Transport nekada i sada nije isti, mnogo ima manje posla a davanja drzavi su ogromna svakog meseca..

Da rezimiram.. Radnik mora zaraditi najmanje 5 puta vise od svoje plate da bi se isplatio vlasniku, u protivnom ga davi i vuce na dole.. u prevodu, veci je trosak nego dobitak
                            Zato svaki posao treba gledati kao da radite za sebe i svoju firmu i tako cete biti nagradjeni ako ne to onda makar ostati na istom a ne tonuti dublje do otkaza jer si placen da radis a ne da dolazis na posao!!

Comment

• Siera
                              Cbc Senator
                              • 09.11.2009
                              • 1365
                              • Čačak
                              • Stralis

Nema potražnje (nažalost) dok privreda bude ovako radila a transport je usluga u privredi biće ovako kako jeste. Dok ne bude subvencije od strane države za medjunarodni prevoz, dok se ne ukinu carine za nova ekološka vozila, dok budu ove cene goriva, dok budu ove cene transporta, delova itd biće ovako. Cena rada i cena transporta = SLABO
                              Koliko znam tahograf i propisi treba da se poštuju nema nekog opravdanja za ne poštovanje radnog vremena.

Comment

• putnik
                                CBC Veteran
                                • 06.03.2010
                                • 112
                                • leskovac

Napokon par postova koji vracaju stvari na svoje mesto,nadam se da ce se pojedinci dozvati pameti pa da probamo da stvarno uradimo nesto.

Comment

Working...
                                X