I meni bi dobro doslo nesto preko vikenda,idem u skolu jos uvek,ali nesto cisto da ne ispadnem iz stosa za kamion,imam c kategoriju...Ali znam da cu tesko naci,niko nece klinca da im vozi kamion.
to si u pravu.ali sad je lakse nego pre.ja sam 6g vozio prvo mali do 7,5t.nisam mogao doci na red za veliki.neda ti niko, u fazonu nisi vozio a nedamo ti da vozis pa neces ni nauciti
Prvo da VAS SVE pozdravim. Evo vec sat vremena citam vase komentare i mislim sam u sebi kako je dobro da ovakav sajt postoji, a pravo da vam kazem ne znam ni sam kako sam nabasao na njega. Ljudi pokusavam na sve moguce nacine da nadjem posao vozaca u inostr. (Slovenija npr.), ali gdje god da se obratim svi traze vize. Zna li iko neku firmu da im treba vozac E kat. sa iskustvom, a da hoce da urade papire, posto ja vise ni u sta ne vjerujem, i nemam para za bacanje. Neki moji poznanici koji imaju nekoga u sloveniji, malo po malo odose tamo, i pocese da rade, a kad ih pitas da ti pomognu, raskukaju se toliko da mi dodje da im dam para makar kafu da popiju. Ali sta ces takvi su bosanci. Moje ime je Milos, imam 28 godina, ozenjen sam, imam dvoje male djece i rad kod ovih nasih "GAZDA" mi je preko glave. Svi ostanu bar nesto duzni, kad ga napustis iz razloga sto te ne placa napravi te lopovom itd. Zato ako imate ikakav savjet, kako sa bosanskim pasosom da dodjem do Slovenije ili Italije, molim vas recite. Hvala!!!
Ukljucite se u ove nase razgovore, pomozimo jedni drugima!!!
Koliko vidim svi bi u Sloveniju da rade,zbog cega?
Koliko sam upoznat,tamo se dosta vozi,uglavnom su novi kamioni,plate solidne...Ali da li je to sve,koliko se isplati otici tamo?
Kakav je proces dobiti vizu,jel je veliki problem,treba mnogo papira ili nece svaka firma da ti izda potvrdu?Na koliko vam traju vize?
Za RS-a , sta da ti kazem druze ja sam tamo radio od oktobra prosle godine pa do juna ove godine. Vozio sam sve zivo: 814- kiper, troosovince, cetveroosovince, mixer, pumpa za beton, sleper, bager, kombinirka itd, a sto se tice cetvoroosovinaca za prevoz pijeska, plata je bila 500 Eura start (od 07-15 h, bez nedelje) i plus prekovremeni rad zavisno od ture gdje i sta vozis, a sad ne znam kako je. Uglavnom plata je bila redovna i dok sam vozio kipera izlazio sam od 800-1000 eura.
A sto se tice Milorada, druze tamo se vozi koliko ja cujem dostra ali se moze i da zaradi. Meni je kao sto si i procitao problem viza, ali dao bih sve samo da odem tamo da radim jer su mi ove nase "POSTENE GAZDE" preko glave.
Ukljucite se u ove nase razgovore, pomozimo jedni drugima!!!
Pa solidno si ti izlazio na kiperu,ne znam koliko imaju ovi kod nas,ali nije to lose s obzirom da nisi na medjunarodnoj.
I ja bih najradije da odem odavde,i Slovenija mi deluje kao najracionalnija opcija,ili mozda Italija,tamo sam cuo da su dobre plate ali dosta su zeznuti zabari,i sto se tice zakona i zabari ko zabari.
Kad pogledas bolje raditi vise za pare,tj znas za sta radis,nego ovde sto se patis i jos te maltretiraju za platu...
Potreban mi je posao vozaca. Imam c i e kategorije. Ako neko ima nesto da ponudi neka posalje na E-mail vujkovic.miladin.pb@gmail.com
Unapred zahvalan!
Druze ajde se predstavi u temi predvidjenoj za to!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Probajte STS trans
(024/875 001
Kanjiža, LAJOŠA KOŠUTA 8) ili BATA trans ( Partizanski Put 2 24426 Tresnjevac - SERBIA , Tel.: +381 2488 30 19 - Fax: +381 2488 30 21 ),znam da su trazili vozace ali plata nije bas neka...
Comment