Pa vidi.....vise bih voleo da sam na tockovima .....ali.....valjda ce uskoro nesto iskrsnuti.
Radim odavno na necemu pa ce valjda dati Bog da se nesto odradi.
Koliko ja znam kod njih uvek treba vozaca.Ja sam morao da odustanem zbog mog klinca.Krenuo u prvi razred.E sad, to se ispostavilo kao dobar potez zbog deteta a opet i kao los potez zbog novca.Imam nesto jako fino u planu i krecem se ka tome ali do toga ima vremena pa sad trazim nesto ovde u zemlji da vozikam.
Kao sto rekoh, daj Boze da nesto iskrsne.
Pro FX-Sniper@ pa red je da se javim.Evo danas sam bio,kaze mi da idem sutra da vadim lekarsko,da se pojavim u cetvrtak.Kaze posto vidi da imam iskustva na bageru da me baci na bager,ako ne bude bilo mesta onda na kamion.Placa ovako,Rukovaoci od 2.5e do 3e po satu,a vozaci do 2.2e do 2.5e po satu sto je po meni ok za ovaj period.Pozdrav svima
Pa to je OK satnica,toliko mi je nudio u Vlado Baumaschinen letos.Kaze ovaj direktor kod mene nema lufta mora da se zaradi plata nema sedenja,sad su cupali travu Ja u sebi nije frka moze za 3 po satu.Al uglavnom nije lose odmah privljuje nema prijeve na minimalac i to.
Comment