Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • konvoj
    CBC Veteran
    • 02.02.2012
    • 147
    • novi sad

Odg: trazim ili znam ko nudi posao

Originally posted by Tehno-Coop View Post
    Ne, naravno da ne. Ako pažljivo pročitaš moje postove videćeš da ne daješ ni dinara u firmu, već kada se vratiš sa prve ture isplaćuje ti se umesto celog procenta pola, pa tako nekoliko puta dok ne ostane 1.000€. Ako si iskusan znaš da je to za maksimalno dva meseca. Nemoj da lupaš glavom i da slušaš druge već dođi na razgovor i pitaj sve što te zanima.
    Zbog cega skidate pola,toje vozac zaradio,najbolje da vozac radi 24 sata i da na kraju on plati vama zato stoje radio, toje za vas okej

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Druže Tehno-cop kako vidiš dobio si pravo kao i svi ostali da izneseš svoje mišjnje ili stranu. Forumi se trude da baš to urade, daju poziitivna i negativna iskustva i ne ma potrebe za pretnjama niti ćemo selektivno šta brisati kako god ko pošalje zahtev da m use nešto ne svidja.

Sad druga strana.

Ja da sam došao do Vas bih onako kuc kuc pa lepo obrišem noge da ne unosim prašinu, pa pogledakm oko sebe imal pepeljara pa pročitam pravila lepog ponašanja koje ste ostavili na ulazu i onda tako postupam.
      Napisao sam da ostane na odobravanju poruke ali su saradnici pustili, ne zbog teksta jer sam zato da svi imaj upravo da iznesu svoju istinu a postoje institucije koje su nadležne da odrede o govori istinu, već zbog onog kuc kuc...

1.Promašio si temu naskroz i to je spam.

2. Ne citiraš kome odgovaraš a odgovaraš nekom iz druge teme ili iz prioda koji ejdavno prošao i niko nema pojma o čemu pričaš sem ova dva koje zanima a tebe zanima da i drugi znaju o čemu pričaš.

3. Nik, ime, nikname, ime na forumu, to što ti piše gore, takodje nije u skladu sa pravilima. Ako želite da platite reklamu, biće ako ne, promenite ga. Kako se menjea piše u pomoći oko foruma a zašto nije ok, piše u pravilima koje niste pročitali.

4.Zašto bi vaša firma imala privilegiju u odnosu na ostale (stotine drugih na forumu) da se reklamira, iznosi svoj način poslovanja i vrbuje zaposlenike i radi to besplatno.
      Ne treba odgovor, ovo je samo pitanje da se neko malo potrudi.

Ovde ima svih 6 kamiondžija, jedna vlasnik-vozač i jedan tahografista koliko sam ukapirao. Za ovaj forum to je mizerno i sporedno tak oda se ne sekiram naročito oko ko se reklamira ili ne ali je dobro da se pojavi više ljudi. Iako malo piše značajan broj čita.

Zaključak, pročitaj pravilnik pa zaključi šta je pogerešno, ako se zna kako mi se na mail pošalje pretnja, zna se i kak ose pošalje zahtev za reklamu, gde je pravilnik i kako se menja nik ako treba a treba.

Pozdrav,

Odgovor ako ga bude očekujem u nastavku teme koja je tome namenjena a ne ovde gde se daju oglasi koje sam opet prećutno dozvolio jer ih ima šaka jada pa možda nekom stvarno pomogne.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• konvoj
        CBC Veteran
        • 02.02.2012
        • 147
        • novi sad

[QUOTE=Tehno-Coop;557198]Ne, naravno da ne. Ako pažljivo pročitaš moje postove videćeš da ne daješ ni dinara u firmu, već kada se vratiš sa prve ture isplaćuje ti se umesto celog procenta pola, pa tako nekoliko puta dok ne ostane 1.000€. Ako si iskusan znaš da je to za maksimalno dva meseca. Nemoj da lupaš glavom i da slušaš druge već dođi na razgovor i pitaj sve što te zanima.[/QUO
        Last edited by konvoj; 13.04.2012, 12:49.

Comment

• konvoj
          CBC Veteran
          • 02.02.2012
          • 147
          • novi sad

Tako je Saulin,na kraju bi trebalo da mi njih placamo sto radimo kod njih,zasto skidate pola,pa toje vozac zaradio

Comment

• konvoj
            CBC Veteran
            • 02.02.2012
            • 147
            • novi sad

Bravo Dora

Comment

• saulin
              CBC Veteran
              • 25.10.2009
              • 180
              • srbistan

aj sad malo da duzimo pricu al da budem korektan u pisanju:skoro sam video da na terminalu pri izlazu drugi kamion zadnjim delom prikolice zakaci taj kamion(necu pisati koja je firma) i taj sto mu je kamion bio zakacen malo branik znaci steta nije bila 100evra(primer),naplatio vozacu 5 puta vise,a na kamion napred ugradio neke lupane branike i farove i masku znaci napred ugradio kompletno od nekog lupanog kamiona i zvao osiguranje posto mu je kasko i na to je od osiguranja naplatio 3000evra,

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Sauline, 100 godina si na forumu i još nisi ukapirao kad se neko opomene da piše u drugoj temi da pročita naslov i da ne priča maglu da to tako ibude.

Nekad davno jedan kamion udario drugi kamion negde ali je preko tam tam stiglo do tetke mog druga gde je ona to ispričala svom trećerodjenom sinu a ovaj tamničaru koji je zadužen za aždaju a ovaj... itd...

Ako ne kapiraš da ovo nije oglasna tabla u nekoj šumi gde ja posle moram vlasniku firme koj ise pojavi sa imenom i prezimenom i konkretnim advokatom i ostalim objašnjavati da je neki tamo Saulin reko to i to. Pitaće me ko je Saulin?

Kad imate toliko ja-ja lepo napišete vaše podatke i bilo tada i tada, desilo se to i to i kraj priče.

https.autogas.rs

Comment

• saulin
                  CBC Veteran
                  • 25.10.2009
                  • 180
                  • srbistan

umesto da mi pozelis dobrodoslicu jer me dugo nije bilo na foruma,ti me odmah napadas.al nema veze ja se opet iskljucujem na par meseci.

Comment

• fast truck
                    CBC Član
                    • 16.02.2012
                    • 11
                    • Sid

Pozdrav Tehno-Coop,bez ikakvih pretenzija ukljucujem se u komentare.Imam 48/9 godina godina kamionske prakse.Uzimanje garancije od vozaca je nesto novo,vozio sam za ex-jugoslovenske i za zapadne firme i to nigde nije bilo da firma trazi od vozaca polaganje garancije za kamion ili neznam vec zasto.Po meni bolje bi Vam bilo da uzimate proverene-iskusne vozace,ili da nove vozace saljete u ~dvojku~ sa Vasim
                    starijim proverenim vozacima,a ovako ispada da vozaci ne rade dobro a ni Vi.I Vi i vozaci samo dozivljavate blamiranje.Takodje i plata vozaca od procenta nije u redu i to je relativno novo.Vozac na putu ima svoju dnevnicu i predjenu kilometrazu i to je to.Meni se nikad nije desilo da imam problem sa manjkom goriva - pun rezvoar kada primam vozilo i pun rezvoar kada predajem vozilo,i nema manjka,potrosnja goriva optimalna.Toliko od mene,pozdrav...........

Comment

• Intarder
                      CBC Senator XXL
                      • 25.11.2011
                      • 3586
                      • Medakovic
                      • Alfa Romeo

Auto Centar Simandli

Automehaničar

-Rad u autocentru Šimandli u Braće Jerković
                      -Neophodno poznavanje putničkog programa za vozila Audi, VW, Seat, Škoda. Znanje automehanike i kompjuterske dijagnostike
                      -Starosti do 45 godina, e-mail servis@acsimandli.com

062/555-044

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by saulin View Post
                        umesto da mi pozelis dobrodoslicu jer me dugo nije bilo na foruma,ti me odmah napadas.al nema veze ja se opet iskljucujem na par meseci.
                        Prva i osnovna stvar svakog foruma je da bude koristan svima inače umre jer je dosadan. Sav tvoj doprinos ovom forumu se svodi na pljuckanje, nebulozne poruke koje sam to razumeš i sl... Tako da nisi me najedio ako nedodješ par meseci.

https.autogas.rs

Comment

• Intarder
                          CBC Senator XXL
                          • 25.11.2011
                          • 3586
                          • Medakovic
                          • Alfa Romeo

Auto Vasić d.o.o.

Automehaničar

-Dijagnostika, automehaničarski radovi, veliki servis, mali servis
                          -Poznavanje mehanike i dijagnostike
                          -Potrebno je 10 godina radnog iskustva
                          -Nudimo dobar posao, redovnu platu, priliku za usavršavanje i napredovanje
                          -E-mail Info@nissan-autovasic.rs

063/209-202

Comment

• Intarder
                            CBC Senator XXL
                            • 25.11.2011
                            • 3586
                            • Medakovic
                            • Alfa Romeo

Vozač E kategorije

-Vozač šlepera u domaćem i međunarodnom saobraćaju, zemlje koje se graniče sa Srbijom
                            -Poželjno posedovanje ADR sertifikata, nije obavezno
                            -E-mail goranvukovic98@yahoo.com

063/381-072

Comment

• Intarder
                              CBC Senator XXL
                              • 25.11.2011
                              • 3586
                              • Medakovic
                              • Alfa Romeo

Pomoćni radnik za utovar i pakovanje robe

-Utovar, demontaža i pakovanje robe u kombi i put 2-4 dana
                              -3 izvrsioca
                              -Obavezno znanje nemačkog jezika, B kategorija

060/607-0100

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Sledeći ko napiše bilo šta u ovoj temi a nije oglas, biće banovan.
                                Naučite da koristite forum da bi bio svima koristan. Otvorite temu sa jasnim naslovom na čega se odnosi pa tu pišeš o tome. Kad ima šta drugo opet se otvori teme sa takvim naslovom itd...
                                Posle 3 meseca kad neko traži nešto da pročita sigurno će u oglasima da traži kako je pijac-trans zezno vozača...
                                Era ne počinje sa vama i ne završava se sa vama....

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X