GRADSKA DOSTAVA je ekspresna kurirska sluzba specijalizovana za brzu isporuku robe i posiljki na teritoriji Beograda. Raspisjuemo konkurs za prijem u radni odnos na neodredjeno vreme, sa mogucnoscu stalnog zaposlenja:
- Kurir na skuteru
Uslovi:
- Iskustvo u voznji motora (skutera);
- Minimum SSS;
- Vozacka dozvola A ili B kategorije;
- Poznavanje ulica u Beogradu;
- Snalazenje u saobracajnim guzvama;
- Da se protiv lica ne vodi sudski postupak, kao i da prethodno nije kaznjavan;
- Snalazljivost i odgovornost.
Meni to nesto nije bas najjasnije, otkud to odjednom, ja znam da je Husky prosle godine trazio 5 vozaca i ja upadnem na tu listu kao 5-i i to preko dobre urgencije-coveka koji duze vreme radi tamo i to se nesto stopira i niko od nas 5 nije primljen.Kad god sam zvao da pitam za posao uvek sam dobijao isti odgovor-trenutno nam ne treba vozaca.Nudili su mi Husky Salzburg, ali Cacak ne.A da se nadovezem, kad sam vec kod Husky-ja, bio sam sa kolegom na parkingu u Monaku, on radi za Husky Salzburg i kaze da ne postoji regula, da se pici non-stop na potvrde i da mesecno tuku od 18000km pa na gore i za to izadju oko 1800e, a da se jedino regula vozi u Cacku.Moracu, kad budem kuci, da se cujem sa tim kolegom sto radi u Cacku pa da vidim o cemu se tu radi, ali jedno je sigurno, a to je da taj Husky nije ono sto je bio.
Vozač-instruktor
na određeno vreme do 6 meseci
USLOVI:
V stepen stručne spreme u navedenom zanimanju, instruktorska dozvola "B" kategorije, probni rad 1 mesec.
Vozač
USLOVI:
IV ili III stepen stručne spreme, tehničkog smera, vozačka dozvola "B" i "C" kategorije.
OSTALO:
Uz prijavu dostaviti: dokaz o stručnoj spremi i uverenje o državljanstvu (fotokopije moraju biti overene i ne starije od 6 meseci). Izabrani kandidat dužan je da pre zasnivanja radnog odnosa dostavi lekarsko uverenje i sanitarnu knjižicu.
Pisane prijave dostaviti isključivo poštom na navedenu adresu, sa naznakom radnog mesta za koje se kandidat prijavljuje
Comment