Sto se tice Srboexporta ja imam malo drugacije informacije oko placanja,imam poznanika tamo,on kaze da ih placaju redovno,rece mi i koliko ima centi po km,al zaboravih...
Sto se tice Srboexporta ja imam malo drugacije informacije oko placanja,imam poznanika tamo,on kaze da ih placaju redovno,rece mi i koliko ima centi po km,al zaboravih...
prvo pozdrav svima,neznam kakve informacije od prijatelja imas,jasam kod njih vozio pa znam kako placaju,ustvari nista ti ne placaju LOPOVI SU TO, ,probaj onda kod njih pa da vidis kako je tamo,to su majke prevaranti i mislim da su doktorirali da kradu šofere,ti kada ides na razgovor ili kada si primljen na posao sve na svetu ti obecaju a kada se vracas sa ture nema para i kraj,jer takvi su oni kao i ova drzava,kada im drzava to ne bi dozvolila nebi smeli to da rade jer bi usla inspekcija i zatvorila firmu,ali za pare se sve danas kupuje pa ti je sve onda jasno,jer hvala bogu inspekcija nije podmitljiva oni ne primaju pare hihihi i tako dalje
2008 su kupili 150 Axora i 100 poluprikolica Krone .. naravno sve liznig. Znaci nisu kupili 300 nego 150 kamiona odjednom.
2009 i 2010 god. nisi pomenuo.
Ne bih da govorim odakle mi informacije, jer jedna meni bliska osoba radi u transportnoj kuci koja je u neposrednom kontaktu sa Srboexportom.
pozdrav ljudi, nov sam na forumu. Ja sam se raspitivao kod nekoliko kolega koji i sad rade tamo. Kaze da redovno isplacuju. inace placaju 11centi po km. sad ako oni lazu mene ..
Nzm,svasta je moguce,ja sam samo tako cuo,ali nista ne tvrdim.Nego probao bih ja i tamo da vozim,al mi kaze taj poznanik da je on upao preko veze,a i da necu moci zato sto nemam iskustva,a ja bas cuo za srboexport da je kao auto skola,taman za mene klinca da se ocelicim.
Uslovi:
prethodno radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji minimum 2 godine
vozačka dozvola B i C kategorije
sertifikat viljuškariste
minimum srednja stručna sprema
Comment