Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikola405
    CBC Član
    • 03.06.2010
    • 24
    • Driving around....

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Hvala bro za savet,znači samo hrabro,ako pitaju jel si vozio-voziooo sam
    Nego bre šta je ovo,ja zvao AR Gradnju pre jedno dve nedelje da pitam,oni samo što me nisu oterali u pm

Comment

• lexa_88
      CBC Član
      • 23.03.2011
      • 27
      • Beograd

pa sta je sada ovo za ar gradnju... ja sam bio dva puta, zadnji put prosle nedelje i rekli da ne treba.... prvi put me odjebali za medalju. ja cu ujutru opet da odem, samo da ih ne naljutim zbog subote...ali ne mogu, zivci mi sada proradili....

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Nikola evo ja sam ovaj oglas prepisao iz lista Vecernje novosti.Izasle u petak 10 juna.Zaista ne znam o cemu se radi.Takodje traze jos nekoliko zanimanja...inzinjere, rukovaoce finisera, asfaltere....Doduse znam da oni s' vremena na vreme postave oglas i traze skoro uvek ista zanimanja.Moguce je da i oni nesto petljaju...ko ce ga znati.

A sto se tice firme GEA, nemoj puno da brines.Ti si im pretpostavljam rekao sta si sve vozio...(od malog autobusa pa sve do teretnjaka), a oni imaju sve kombije.Pa ko je onda tu lud.Otkad je kombi teze voziti nego teretnjake???
        To ti sve govori.
        You can run, but you can't hide.

Comment

• Nikola405
          CBC Član
          • 03.06.2010
          • 24
          • Driving around....

Originally posted by lexa_88
          pa sta je sada ovo za ar gradnju... ja sam bio dva puta, zadnji put prosle nedelje i rekli da ne treba.... prvi put me odjebali za medalju. ja cu ujutru opet da odem, samo da ih ne naljutim zbog subote...ali ne mogu, zivci mi sada proradili....
          Ne znam šta se dešava,ali za kipera nešto nema posla,ja sam konkurisao opet u Cvrčku(sad se zovu C8LC),Borovica,City Road group svuda kazu mozda će uskoro trebati A MB Miljkovic sam zvao nekoliko puta,pošto vidim da baš dobro rade,ali uvek su me odbili na jedan

Comment

• lexa_88
            CBC Član
            • 23.03.2011
            • 27
            • Beograd

Nikola ja sam vozio i kipere i mixere i sve te prasinare...... vozio sam i autobus u gsp-u i nema tu neke razlike...sta da ti pricam ja sam poceo da vozim pre 2 godine i nije mi bio problem da vozim bus... Ja bih rekao da sam vozio. A to za bus ces skontati kad dva puta udjes u raskrsnicu kakva je razlika, a nije nikakva. Sto se tice buseva Viktor Bos prima vozace, plata kasni mesec dana....ali isplacuje posle redovno, ali ima to kasnjenje prvo od mesec dana i plata je oko 35 000 i prijavljuje. Ja sam predao molbu i odustao jer mi je receno to za platu. Voze na 48 imaju oko 6 buseva.

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Bas sam hteo pitati nekoga za Viktor Bos firmu.Znaci takvo je stanje....divno.

Comment

• Nikola405
                CBC Član
                • 03.06.2010
                • 24
                • Driving around....

Originally posted by Pro FX-Sniper
                Nikola evo ja sam ovaj oglas prepisao iz lista Vecernje novosti.Izasle u petak 10 juna.Zaista ne znam o cemu se radi.Takodje traze jos nekoliko zanimanja...inzinjere, rukovaoce finisera, asfaltere....Doduse znam da oni s' vremena na vreme postave oglas i traze skoro uvek ista zanimanja.Moguce je da i oni nesto petljaju...ko ce ga znati.

A sto se tice firme GEA, nemoj puno da brines.Ti si im pretpostavljam rekao sta si sve vozio...(od malog autobusa pa sve do teretnjaka), a oni imaju sve kombije.Pa ko je onda tu lud.Otkad je kombi teze voziti nego teretnjake???
                To ti sve govori.
                Ma on i nije nešto reagovao,dosta je bio OK.Nego sam isao ovako kod nekih dripaca koji su kao u fazonu,,dzabe sto si vozio šleper,ovo je sine živa masa i tako te gluposti,pa sam izgubio volju da se prepirem sa ******ma

Comment

• Nikola405
                  CBC Član
                  • 03.06.2010
                  • 24
                  • Driving around....

Nikola ja sam vozio i kipere i mixere i sve te prasinare...... vozio sam i autobus u gsp-u i nema tu neke razlike...sta da ti pricam ja sam poceo da vozim pre 2 godine i nije mi bio problem da vozim bus... Ja bih rekao da sam vozio. A to za bus ces skontati kad dva puta udjes u raskrsnicu kakva je razlika, a nije nikakva. Sto se tice buseva Viktor Bos prima vozace, plata kasni mesec dana....ali isplacuje posle redovno, ali ima to kasnjenje prvo od mesec dana i plata je oko 35 000 i prijavljuje. Ja sam predao molbu i odustao jer mi je receno to za platu. Voze na 48 imaju oko 6 buseva.
                  Pa ajde onda da odem tamo,koje buseve imaju???

Comment

• lexa_88
                    CBC Član
                    • 23.03.2011
                    • 27
                    • Beograd

Od Cvrcka bezi ne placa, Borovice takodje, ne znas kolika je plata, ja sam radio kod Borovice i primio oko 20 000, a dogovor je bio o mnogo vecoj plati... Eno neke Cvrckove kamione oduzeli, banka,..okacicu slike da vidite kakve su ih doterali.... Burazer ih je vozio u Manov servis....katastrofa...

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Da li iko ista zna o firmi Gebruder weiss?
                      Znam jedino da imaju platu redovnu od 29.000din i dnevnice od 40€.Kako uci kod njih?

Comment

• Nikola405
                        CBC Član
                        • 03.06.2010
                        • 24
                        • Driving around....

Od Cvrcka bezi ne placa, Borovice takodje, ne znas kolika je plata, ja sam radio kod Borovice i primio oko 20 000, a dogovor je bio o mnogo vecoj plati... Eno neke Cvrckove kamione oduzeli, banka,..okacicu slike da vidite kakve su ih doterali.... Burazer ih je vozio u Manov servis....katastrofa...
                        Radio sam ja u Cvrčku pre par godina i pobegao posle mesec dana

Comment

• lexa_88
                          CBC Član
                          • 23.03.2011
                          • 27
                          • Beograd

imaju one bele lijaze iz 2005.
                          VOZACI D kategorije sa iskustvom u gradskoj vožnji potrebni preduzecu Viktor Boš, molbe dostaviti u Patrijarha Dimitrija 12, Rakovica.
                          kontakt 011/356-4637
                          to ti je kod Srbije gasa. pored nekog Rekorda. to je u sklopu city busa. Ali garaza im je na drugom mestu nije u rakovici...zaboravio sam gde je, ali mislim da je knezevac, nisam siguran.
                          sta mislite da odem ujutru u ar gradnju?

Comment

• lexa_88
                            CBC Član
                            • 23.03.2011
                            • 27
                            • Beograd

Moja matori zna drugog coveka kod Cvrcka i nece da me zaposli...mislim da sam dovoljno rekao...

Comment

• lexa_88
                              CBC Član
                              • 23.03.2011
                              • 27
                              • Beograd

Gebruder weiss, cini mi se da imaju u Dobanovcima nesto...ali ne znam sta. Dao mi drugar broj od nekih u Dobanovaca, voze ribu neku. Zvao sam ali ne znam koja je firma kao lik mi kaze da ce zvati u toku sledece nedelje...ako bude nesto ok....posravicu naziv firme i broj...

Comment

• Pro FX-Sniper
                                CBC Senator XXL
                                • 11.01.2010
                                • 14410
                                • Medakovic
                                • Alfa-Brera

Ne znam sta da ti kazem u vezi AR Gradnje.....sam odluci.
                                Mozda je najbolje ponovo da ih pozoves na telefon i da kazes da im je oglas bio 10 juna u Vecernjim novostima.

Comment

Working...
                                X