ti si ovde malte ne svaki dan,kad ti uspes da napravis tu hiljadarku.cuo sam i da rade za sicu ali i za djabe.dokaz-onaj sajt sto pljuju vozace kao moj komsija srboexport
Pa vidi...otprilike sam ti rekao cifru za firme u kojima sam radio.A da si u pravu-jesi...jer nisam zaista jedno duze vreme radio, tj. od septembra pa sve do marta.
Zaposlio sam se pre malo jace od mesec dana i nisam radio pun mesec ali mi je poslednja plata za taj nepun mesec iznosila 860e.
USLOVI:
III ili IV stepen stručne spreme; položen vozački ispit "B" i "C" kategorije. Zainteresovani kandidati uz prijavu podnose: overenu fotokopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi; overenu fotokopiju vozačke dozvole "B" i "C" kategorije; kratku biografiju sa adresom i kontakt telefonom.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Kandidat koji bude primljen u radni odnos obaviće probni rad u trajanju od 3 meseca. Prijave dostaviti na adresu: Opšta bolnica "Dr Aleksa Savić" Prokuplje (kadrovskoj službi), Pasjačka 2, 18400 Prokuplje ili lično dostaviti u pisarnicu Opšte bolnice.
Isao sam do Nemacke i nazad, do Italije i nazad i do Poljske i nazad.
To je 860e...ali sam u povratku iz Italije imao zbirnjak.
A sto se tice koliko kostaju ture....hmmmm, retko koji gazda ce ti dozvoliti da vidis to...tj. skoro nijedan.
Vidi, nisi jedini koji hoce da uleti u taj posao.Takodje i ja planiram i veruj da mogu bez ikakvih problema sad da uzmem kamion i prikolicu.Ali kao sto rece Siera, malo mi je frka....i to ne malo nego malo vise.
Veliki je problem upravo sve ono sto sam ti napisao jutros.Trebas minimum 2-3 meseca (i to ako imas srece) sam da finansiras sve te troskove a posle toga nisi siguran hoce li ti platiti.Trebaju ti te dozvole.Cuo sam (sem ako me ne lazu) da Ruska dozvola na crno kosta i do 700e.A tura iz Moskve do Srbije ti je nesto smesno.Oko 1000e.
Ljudi koji se vec dugi niz godina bave time, imaju neko svoje trziste i rade.Mada ni oni nisu sigurni da ce sve ispasti ok.Sta mi da radimo koji bi tek trebali poceti?
Ja cu jos neko vreme da se strpim i da vidim sta dalje i kako.
Pre par dana sam bio na carini u Sidu i pricao sam sa jednim kolegom.Tom prilikom mi je rekao da je sve do pre mesec dana radio za sebe.A onda je pukao.Nisu mu placali.Sada radi za firmu Tani trans.
Veruj mi....nema lazi, nema prevare.
ja imam samo reci hvale za daf xf 105 2008 god nije trosio kap ulja uzet je sa 180 000km od vincica takoreci nov potrosnja ok fenomenalan krevet veba duva na tri strane nema zime klima super
Odlicno.
Znam da je DAF imao godisnju proizvodnju 50.000 komada.Medjutim 2006. godine su podigli na 65.000 i tada su nastali problemi.Nije radjen kvalitetno kao prethodni.Upravo to sto si rekao za ulje je najveci problem...trosi nenormalno.Takodje znam da su mnogi imali generalku vec posle predjenih 100.000km.
Evo i moj gazda isto ima problem sa nekoliko DAF-ova.Mada su rekli iz istoimene firme da ce svima izaci u susret.
Te kriticne serije su upravo od 2006-2008 godine.
Pre mesec dana u Krnjesevcima se prodavao perfektno ocuvan DAF (lizing) koji je presao 235.000km., EURO 5, 1300l rezervoar, 2008. god., gume perfektne, sa full opremom za 33.000e.
Otisao je posle par dana.
Sta i gde je bio problem....ne znam.
Mada meni to deluje jeftino.
Preuzimanje i dostava paketa na teritoriji Vojvodine, sa sedištem u ogranku Novi Sad
Uslovi za kandidate:
Očekuje se osoba sa dobrim organizacionim sposobnostima, željom za dokazivanjem i napredovanjem, kao i rad u timu
Prednost imaju osobe starosti od 20 do 35 godina Uz posao kurira moguće je uposliti i kombi vozilo ukoliko ga kandidat poseduje u vlasništvu
Comment