colibri t12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

Re: colibri t12

Da malo oživim temu. Danas smo se malo vozikali i isterali makine. Radovi se nastavljaju

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Danas sam krenuo posle duže pauze da sredim zamenski blatobran koji sam uzeo, ima ga gore na slikama, s obzirom da je onaj koji je na motoru oštećen, pa da ne bi izgubio čitav dan peglajući i gitujući ga uzeo sam od nekog cigiša drugi koji je dobar ali je četkom farban čini mi se tri puta a nije šmirglan ili sl. tako da je na sebi imao kilo farbe. Ogulio sam ga posle sat i po vremena borbe . Ima samo jedno malo udubljenje od kamena ali to ću bez problema da ispeglam, malo gita i biće ko nov.

Comment

• stalker92
        CBC Senator
        • 05.09.2008
        • 243
        • Novi Sad, Srbija
        • 1981 Ford Taunus Tc3

Fino, fino, samo napred!

Comment

• ljube-kugla
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 1531
          • batajnica

masina moje mladosti,sa kojom sam poceo da becarim

samo napred,bila je prodavnica u BGD gde su porucivali delove iz SLO,ali ne znam dal jos uvek radi,bila je u ulici 7.jula,znam da su mi za radilicu trazili mnogo para ali sam ipak porucio za T-15 SL,95.god je bila 120dm a za 12-icu je oko 140dm,pa sam samo klipnjace uzimao

klacilo sam resio nja drugi nacin jer su mi pucale sajle,pa na mesto sajle je isao buzir a polugu sam okrnuo za 90* a na kuciste se isla sajla i automatski se manje lomila sajla i islo je mekse

menjac sam prebacio na nozni pogon sa sajlama na meru,pa je bilo jednostavnije za nabaviti u to vreme,najlepse je isla na karburator od apenca

lezajevi u menjacu su bile bronzane biksne,jer sve do jedne su poispadale kad sam dosao do masine i isla je mnogo dobro i na usponu gde su mnogi odustajali nas dvojica na 12-ici smo izasli

na ovoj slici je sve bilo delimicno fabricko,posle je napravljen roll bar umesto vertobrana pa su maglenke bile na njima,donji deo je bio vislji pa je i voznja mogla biti zivlja jer nije kacio vetrobranima

ko na nas krene iz mesta je naje&o
          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
          X