colibri t12
Collapse
X
-
Re: colibri t12
Danas sam krenuo posle duže pauze da sredim zamenski blatobran koji sam uzeo, ima ga gore na slikama, s obzirom da je onaj koji je na motoru oštećen, pa da ne bi izgubio čitav dan peglajući i gitujući ga uzeo sam od nekog cigiša drugi koji je dobar ali je četkom farban čini mi se tri puta a nije šmirglan ili sl. tako da je na sebi imao kilo farbe. Ogulio sam ga posle sat i po vremena borbe. Ima samo jedno malo udubljenje od kamena ali to ću bez problema da ispeglam, malo gita i biće ko nov.
Comment
-
-
Re: colibri t12
masina moje mladosti,sa kojom sam poceo da becarim
samo napred,bila je prodavnica u BGD gde su porucivali delove iz SLO,ali ne znam dal jos uvek radi,bila je u ulici 7.jula,znam da su mi za radilicu trazili mnogo para ali sam ipak porucio za T-15 SL,95.god je bila 120dm a za 12-icu je oko 140dm,pa sam samo klipnjace uzimao
klacilo sam resio nja drugi nacin jer su mi pucale sajle,pa na mesto sajle je isao buzir a polugu sam okrnuo za 90* a na kuciste se isla sajla i automatski se manje lomila sajla i islo je mekse
menjac sam prebacio na nozni pogon sa sajlama na meru,pa je bilo jednostavnije za nabaviti u to vreme,najlepse je isla na karburator od apenca
lezajevi u menjacu su bile bronzane biksne,jer sve do jedne su poispadale kad sam dosao do masine i isla je mnogo dobro i na usponu gde su mnogi odustajali nas dvojica na 12-ici smo izasli
na ovoj slici je sve bilo delimicno fabricko,posle je napravljen roll bar umesto vertobrana pa su maglenke bile na njima,donji deo je bio vislji pa je i voznja mogla biti zivlja jer nije kacio vetrobranima
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment