Razmisljam o kupovini neke zujalice (naravno ne sada vec na prolece, kad otopli a mozda uspem i da uhvatim neki popust na sajmu).
Najozbiljnije razmisljam o ovom modelu:
Simpaticno izgleda, ima 50ccm (mrzi me da polazem), nije suvise brz tako da mogu da ga dam bratu ili devojci bez bojazni da ce da naprave neko veliko s***e (bar ne svojom krivicom).
Sta mislite o njemu i ima li neko drugu ideju?
Da napomenem, radim u centru tako da bi mi samo placanje prakinga ustedelo vise od rate za motorcic a njega imam gde da parkiram.
I jos jedna napomena - na posao idem u odelu tako da je ovo "najsportskije" sto dolazi u obzir.
Druga stvar o kojoj razmisljam (kolega me lozi ali meni nikako da se dopadne) je Vespa - klasicna od 50ccm. Mada - to mi je ipak suvise retro.
I trece neki Kymco od onih koji lice na maxi skutere.
Najbitnije - budzet je tih 2500 koliko kosta ovaj CPI GTR.
Jel ima neko neku ideju?
Kakva su vasa iskustva sa skuterima?
Najozbiljnije razmisljam o ovom modelu:
Simpaticno izgleda, ima 50ccm (mrzi me da polazem), nije suvise brz tako da mogu da ga dam bratu ili devojci bez bojazni da ce da naprave neko veliko s***e (bar ne svojom krivicom).
Sta mislite o njemu i ima li neko drugu ideju?
Da napomenem, radim u centru tako da bi mi samo placanje prakinga ustedelo vise od rate za motorcic a njega imam gde da parkiram.
I jos jedna napomena - na posao idem u odelu tako da je ovo "najsportskije" sto dolazi u obzir.
Druga stvar o kojoj razmisljam (kolega me lozi ali meni nikako da se dopadne) je Vespa - klasicna od 50ccm. Mada - to mi je ipak suvise retro.
I trece neki Kymco od onih koji lice na maxi skutere.
Najbitnije - budzet je tih 2500 koliko kosta ovaj CPI GTR.
Jel ima neko neku ideju?
Kakva su vasa iskustva sa skuterima?
Comment