Radovi u toku...
Collapse
X
-
Re: Radovi u toku...
hehe jos jedan ala u najavi
izgleda da su radvi u punom jeku
koje su otprilike dimenzije, koji motor si predvideo za njega, sta imas u planu kao nadgradnju
ne skrtari na slikama i recima, upoznaj nas malo blize sa tvojom novom vozilicom
-
-
Duzina 5m, sirina 2m, cetvorotaktna honda od 50ks. Nadgradnja veliki roll bar za bimini top, mali roll bar za vezivanje skijasa. Imam nesto slika od prekjuce i juce, ali ih nisam jos uvek skinuo sa kamere. Samo malo strpljenja, bice uskoro jos informacija...
Comment
-
-
Ocekujem da ce spustanje u vodu biti negde polovinom aprila. Nesto opreme sto sam porucio je greskom isporuceno, nesto mi nedostaje, pojedini delovi (lajsne) nisu mogle da se transportuju autom, vec su morale (zbog duzine) da se salju posebno...
Ima da juri 30 (osim ako ne raskantam masinu)
Comment
-
-
Ja sam sam radio neke stvari drugarui ceo camac se raspao a to sto smo krpili je ostalo :-)
Na zalost, covek koga mogu da preporucim je u Kladovu, ali nisam siguran da li bi ti se sve isplatilo, nisam razumeo gde si ti lociran.
Comment
-
-
video sam camac u marini, lepo izgleda samo bi mogao da ga malo pokrijes i zastitis da ne kisne, sta ti je ono zasticeno trakom na desnom boku gore?
treba da padne neka tenda, cirada, tapacirniuzi...
moj je u dnu marine na prikolici, spustam ga prvi lep dan.
Comment
-
-
Kupio sam ceradu, pokriven je. To po bokovima (na oba) zasticeno crnom trakom su rupe za roll bar, i instalacija. Treba da se stavi jos roll bar, treba da se stavi vetrobran, sedista, bimini top, prava cerada... Ima jos posla.
Comment
-
Comment