Radovi u toku...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Re: Radovi u toku...

jok, mora da bude kompletno, spremljen je i sampanjac za porinuce :-)
    Prvo da zavrsim sve sta je osmisljeno, pa cemo onda da spustamo u vodu.

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Radovi zavrseni, Eureka juce spustena na vodu i sa zadovoljstvom koriscena.

Comment

• Heinz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 1027
        • Beograd, Voždovac
        • Avensis 2.0 D4D

Kure, kad častiš?
        Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• CikaKure
          CBC Senator XXL
          • 14.08.2005
          • 668
          • Beograd

Des' Hans :-)
          Javi se, casticemo nesto (jeftino). Znas kako je, stipsa+SEKA

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

Ovo je koliko vidim gliser pod nazivom Gboat500 iz Kladova? Ispravite me ako gresim Sve cestitke Cika Kure , mnogo lep gliser,verovatno najlepseg, najprakticnijeg koncepta od svih koji se prave u nasoj zemlji... Konacno da se neko setio da pocne sa gradnjom bowrider-a , do sad su svi kao ludi pravili maltene samo fisherman-e

E sad kakav je kvalitet izrade i kakvi su utisci nakon plovidbe mogao bi Cika Kure iz prve ruke da nam napise

Evo ima Gboat-a 500 na youtube-u u akciji...

Comment

• CikaKure
              CBC Senator XXL
              • 14.08.2005
              • 668
              • Beograd

Prvi film prikazuje bas moju Eureku u akciji, odmah po spustanju u Savu, poslao sam coveku snimak i ocito ga je okacio na website (nisam odavno posetio website, bass cu to sad da uradim).
              Drugi snimak je prethodna verzija trupa koja je takodje usidrena na Savi na marini Vidra, ali se razlikuje znacajno od moje-50cm kraca, krma je drugacija, oprema je bitno razlicita.
              Ja sam pazario trup u Kladovu, pa je onda krenulo skockavanje deo po deo u Beogradu.
              Kvalitet izrade? Pa najbolje koga zanima da mi se javi i dodje da se sam uveri, obzirom da nam se svima kriterijumi verovatno razlikuju. Sa sigurnoscu mogu reci da je moja Eureka bolje uradjena od camca sa drugog snimka, ali isto tako mogu da kazem da je sigurno vise kostala. Recimo da vlasnik tog drugog camca nije bas nesto srecan svojim, dok sam ja sa svojim prilicno zadovoljan.

Moram da dodam da pristup gradnji camca koji sam primenio zahteva izuzetno mnogo strpljenja, volje i stalozenosti :-) tako da ko god hoce da se hvata takvog posla, mora dobro da se naoruza istima.
              Ideja za gradnju takvog oblika camca je proistekla iz zelje da se ima ekonomicno i efikasno plovilo kojim se brzo moze isploviti i provesti ugodno vreme na reci, uz zelju da se moze koristiti i za vodene sportove (skijanje, wakeboarding). Tokom letnjeg perioda sam uspevao da positgnem da sam na reci 2-3 puta tokom radne nedelje, posle podne i predvece nakon posla, i tokom vikenda, tako da se neretko desavalo da provedem 5 od 7 dana nedeljno na vodi, sto je za mene bila prava pobeda.

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

Svaka cast Deluje da je pogodjen koncept, dovoljno je prostran,a sa druge strane i dovoljno lagan i ne preglomazan, tako da ne zahteva motor neke velike snage niti je problematican za vuchu... Moze i na more da se vuche bez problema...

Tako bar deluje ovako na slikama i snimcima

Koliko trosi ova cetvorotaktna honda?

Comment

• CikaKure
                  CBC Senator XXL
                  • 14.08.2005
                  • 668
                  • Beograd

iskreno, nisam merio. Meni trosi prihvatljivo. Tu i tamo dopunim rezervoar od 32 litra.
                  Kazu da bi trebalo da trosi 7-8-9 litara/sat pod punim gasom.

Comment

Working...
                  X