neee, ja sam hteo da oteram nekom profesionalcu da ga okrpi i ofarba, bas mi treba dobra preporuka...
Pa onda idi kod Mlađe (Tri princeze) pa te on poveže sa svojim radnicima da odrade posle radnog vremena...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Svrati do mene, da vodiš na kafu, pa te ja vodim preko veze
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
i pre nego se okrenes poceli su i prvi problemi...
danas umocio motor u vodu, povezao struju, gorivo, verglaj verglaj... nista...
nema varnice, aj reko to cemo lako kad ono platine ispod zamajca gde je i dinama... Super , sad cemo mi to
Nece sidje zamajac Da stvar bude crnja i kad donesem radapciger verovatno necu imati za sta da ga uvatim posto su svi srafovi naravno colovnjaci. znaci.....
Ostavis navrtku malo zavijenu na radilici i udaris ODSECNO po njoj i ispada. Pazi na stift da ne izgubis. Konusna je osovina i zato se tako cvrsto drzi. Kad montiras ponovo namazi osovinu silikonskom mascu lagano.
Racunaj ovako, ja sam imao tomosovu 10ku, 2 cilindra 250ccm 10ks, trosio je oko 5-6 litri na sat na punom gasu...Isti taj motor sa drugim karbom itd ima 17-18ks i trosi oko 8 pa i vise tako da matematika je tu, izracunaj...
E pa drugari motori u nautici rade kao radne masine uglavnom na konstantnim obrtajima i to skoro na maksimalnim sto znaci da TROSE.
Bude tu potrosnja lako i na svakih 10 KS deset litara na sat pod punim gasom za jace motore.
Comment