Gumetina 'oce da vozi plasticnu kadu :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljepoja
    CBC Veteran
    • 31.10.2005
    • 110
    • Futog

jaoooo rale,prvo dobrodosao u svet nautike hehe drugo prodavaj tog kraleta ima da ti pojede i rezervoar i zivce.Ostavi ga jedino ukoliko imas zelju da vozis bas krajslera,ali kad ti klabur pojede menjac neces ga nigde naci,no vidim imate problema sa osovinom,kratka-duga... na tvoje korito ide kratka osovina a ti imas dugu koja je 12 cm duza od kratke to sto si ti crtao te crvene linije i to,inace peraje iznad elise treba da bude ispod ravni korita oko 2 cm,odma da ti kazem da ne verujem da ces naci kratku nogu i da su tvoje solucije ili da prodas to pa kupis nesto sa kratkom ili da podignes postojece zrcalo na koritu za 12 cm,a mozda i taj tvoj krale ima segment koji se izbacuje kao sto su to imali johnson-i,njegov brat evinrude,volvo-i itd,nisam siguran za njega ali ako ima onda si resio problem.
    ona slika sa onim talasima,pa to nikako ne ide gura vodu kao da hoce da pomeri dunav a to ti je zvog tezine u camcu,trim ti se steluje po tome koliki teret je u camcu i koliko hoces da "juris" obicno se steluje tako da peraje bude ravno sa dnom korita,ako hoces brze i ako si sam u camcu onda dizes motor(pomeras trim nazad) ali onda ces imati problem sa izglisiravanjem,moraces da teras saputnike napred...pa kad izglisira da ih vracas nazad pa to jurii i tako...
    u svakom slucaju to trosi oko 20-25l na sat

Comment

• Gumetina
      Banovan
      • 12.12.2004
      • 1082
      • Novi Sad

Za ne poverovati je koliko su ljudi da ne kazem nauticari kolegijalni...

Dok sam poslednji put vadio camac iz vode, pridje jedan chika, i pita jel to krajzler ? meni naravno fali hauba od poslednjeg letenja motora u vodu, al ipak ga je prepoznao...

ispostavi se da chika ima kod kuce par motora istih takvih za delove, pa mi proda kratku nogu, osovinu, neku polugu sto mi falila, haubu itd.

te mi je sad sve kompletno i skuplja kisu napolju

izgleda nece biti vozanja vise ove godine

Krale lepo sluzi, nisam nameravao da ga menjam skoro....

p.s. De si bre Lepi 100 godina ?

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Upao ti u vodu Dobrodosao u klub, meni se to desilo sa 7 godina, cale me odvalio od batina nakon toga, sreca penta bila vezana kanapom pa nije potonula

Comment

• ljepoja
          CBC Veteran
          • 31.10.2005
          • 110
          • Futog

Originally posted by Gumetina
          Za ne poverovati je koliko su ljudi da ne kazem nauticari kolegijalni...

Dok sam poslednji put vadio camac iz vode, pridje jedan chika, i pita jel to krajzler ? meni naravno fali hauba od poslednjeg letenja motora u vodu, al ipak ga je prepoznao...

ispostavi se da chika ima kod kuce par motora istih takvih za delove, pa mi proda kratku nogu, osovinu, neku polugu sto mi falila, haubu itd.

te mi je sad sve kompletno i skuplja kisu napolju

izgleda nece biti vozanja vise ove godine

Krale lepo sluzi, nisam nameravao da ga menjam skoro....

p.s. De si bre Lepi 100 godina ?

pa jeste da je proslo 100 godina kad se nema vremena ni za forum,radi se,pa sta je sa kraletom,pokri' ga makar necim i konzerviraj ga da mu gvozdje ne izlapi hehe

Comment

Working...
          X