Zabezeknut sam danasnjom presudom
Collapse
X
-
Steta sto nisi skontao da je taj zuti deo poziv, mozda bi nesto i uradio. A kolika je kazna?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by shadow View Post
Osim toga, način, na koji je utvrđen prekršaj: neposrednim opažanjem. Ako si vozio 50 km/h, u sekundi si prelazio oko 13 m. Na kojoj udaljenosti su primetili da zevaš u mobilni, kada su ti dali znak da se zaustaviš i da li si i tada imao telefon u ruci?
Problem je, što se radi o 2 na 1, jer nemaš svedoka na tvojoj strani!
A, osnova za žalbu imaš, ali je ishod uvek neizvestan.
Comment
-
-
Update
Odem ja danas do uprave saobracajne policije da mi licno objasne zasto sam ja kaznjen. Nadju zapisnik (posle 2 sata trazenja), "sudija" mi procita zapisnik, i ja kazem "pa tu ne pise da sam ja telefonirao". Sudija meni, opet procita i kaze pa koristili ste. Ja joj kazem da procita zakon koji navodi u "presudi". Procita. Kaze u pravu ste, ali sta sad, sad je kasno, ja ne mogu da ponistim ovo resenje. Moram da pisem zalbu, pa ce oni to sve da proslede prekrsajnom sudu. A taksu za zalbu mi nece vratiti "takav je zakon, nismo ga mi pisali".My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Evo kako sam napisao zalbuAttached FilesMy crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
Comment