Zabezeknut sam danasnjom presudom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Evo:

A rec policajca u zivotu nisam uspeo da oborim. Isao sam jednom sa 2 svedoka, jednom sa 3 svedoka...oba puta su ih odbacili pod "pristrasni" i "pokusava da izbegne placanje kazne". Nisam bas najbolje razumeo sta bi ti uradio.
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Steta sto nisi skontao da je taj zuti deo poziv, mozda bi nesto i uradio. A kolika je kazna?
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• shadow
        CBC Senator XXL
        • 23.09.2005
        • 555
        • Beograd

Pa vec sam rekao, 5000din, a pise i u zapisniku
        My crew is all fired up

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Originally posted by shadow View Post
          Evo:

... Nisam bas najbolje razumeo sta bi ti uradio.
          Sve je urađeno po Zakonu i tvoja greška je neodazivanje na poziv. Sam poziv ima manjkavosti, jer prejudicira, da nećeš platiti kaznu. Da su dobro instruisani, vidi se po propisanim rokovima: 8 dana rok za plaćanje + 8 dana (najkraći rok) za poziv kod organa za vođenje prekršajnog postupka. Mogao si, da ostaneš pri tvrdnji, da nisi koristio telefon, radi telefoniranja, o čemu su se mogli uveriti, da su na licu mesta proverili listu poziva.

Osim toga, način, na koji je utvrđen prekršaj: neposrednim opažanjem. Ako si vozio 50 km/h, u sekundi si prelazio oko 13 m. Na kojoj udaljenosti su primetili da zevaš u mobilni, kada su ti dali znak da se zaustaviš i da li si i tada imao telefon u ruci?

Problem je, što se radi o 2 na 1, jer nemaš svedoka na tvojoj strani!

A, osnova za žalbu imaš, ali je ishod uvek neizvestan.

Comment

• shadow
            CBC Senator XXL
            • 23.09.2005
            • 555
            • Beograd

Update

Odem ja danas do uprave saobracajne policije da mi licno objasne zasto sam ja kaznjen. Nadju zapisnik (posle 2 sata trazenja), "sudija" mi procita zapisnik, i ja kazem "pa tu ne pise da sam ja telefonirao". Sudija meni, opet procita i kaze pa koristili ste. Ja joj kazem da procita zakon koji navodi u "presudi". Procita. Kaze u pravu ste, ali sta sad, sad je kasno, ja ne mogu da ponistim ovo resenje. Moram da pisem zalbu, pa ce oni to sve da proslede prekrsajnom sudu. A taksu za zalbu mi nece vratiti "takav je zakon, nismo ga mi pisali".
            My crew is all fired up

Comment

• shadow
              CBC Senator XXL
              • 23.09.2005
              • 555
              • Beograd

Evo kako sam napisao zalbu
              Attached Files
              My crew is all fired up