Ne svidja mi se ovo sa 0.0 Izvinite, ja nikada nisam pijan seo za volan. Cim popijem ili idem taksijem ili me neko drugi vozi. Nikada, nikada i nikada mi se nije desilo da sednem za volan sa vise od jednog piva. A o casici rakije da ne govorimo, cim jednu popijem kljuceve dajem drugom. Ali jesam sa JEDNIM pivom (pogotovu onim vocnim) posle rucka ili uz rucak. I da volim praline sa rumom, kao i irsku kaficu (ko ne zna ima malo alkohola). Necu da me za*ebava pandur za 0.1 promila. Mislim ajde onda zabranite da vozimo jer tako 100% resavate sve probleme........Cista glupost. 0.0 ne sme i ne moze biti granica. Ako je 0.3 mnogo onda ok ajde 0.2. ali mora da se dozvoli ta tolerancija ne na "jedno picence" vec na hranu koja ima u sebi malo alkohola.
Problem nisu 0.3 nego oni sa 1.3. Mislim da je jednostavno to utvrditi: broj saobracajnih nesreca koju su skrivili oni od 0.1 do 0.3 i oni preko toga. Prosto.
Problem nisu 0.3 nego oni sa 1.3. Mislim da je jednostavno to utvrditi: broj saobracajnih nesreca koju su skrivili oni od 0.1 do 0.3 i oni preko toga. Prosto.
Comment