Originally posted by iwcham1979
View Post
Neslaganje god. auta po sasiji i u saobracajnoj?!
Collapse
X
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
Originally posted by iwcham1979 View PostJa mislim da proverim taj auto u Sup bez znanja prodavca, ako to moze... Imam br.sasije, imam br. reg.tablica. Ako oni kazu da nije kradeno i da se ne trazi, onda da se bunim za godiste, jer nema logike da mi oduzimaju 25god star auto koji nije ukraden?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Svojevremeno 90 i neke se mogla cariniti skoljka na osnovu svog automobila i to je trebala biti skoljka bez trapova ,enterijera ,motora i menjaca negde su trazili i da se stakla skidaju,medjutim kao i sve ostalo u zemlji Srbiji 90% su te carinjene skoljke bili celi automobili samo su motor i menjac bili izvadjeni.carinili su cak npr. golfa 2 na osnovu golfa 1 ili pasata 3 na osnovu pasata2.Video sam vise slucajeva da se golf dvojka restajling znaci posle polovine 1987. god vodi 1977,1978 god. i sl.I to je trajalo neko vreme dok neko iz vlasti nije provalio pa su onda zabranili ,moglo je samo model da bude isti dok na kraju nije ukinuto skroz.Znam to jer sam nekoliko tih stranih celih auta rasklapao da bi vlasnici iste vozili na carinu (vecinom su to ka Bosni prelazi bili)
Comment
-
Comment