Dobio sam danas prekršajnu prijavu za auto koji sam prodao još 2016. godine. Napravljen je ugovor i overen tada u opštini, dato je ovlašćenje uz dogovor da se auto prevede prilikom sledeće registracije. To očigledno nije urađeno i desilo se da je registracija istekla još u sedmom mesecu prošle godine i nije produžena. Policija je u nekoj kontroli naišla na auto parkiran na ulici i ustanovili su da nije odjavljen u zakonskom roku i da tablice nisu vraćene.
Što se mene tiče ja imam ugovor, ali me brine što ne znam da li je policija skinula tablice sa auta ili ne. Jer ako opet naiđu mogu opet da pišu prijavu i tako u krug.
Ne znam šta mi je činiti. Da li bi trebalo da odem u policijsku stanicu da pitam za tablice ili da podnesem nekakvu prijavu protiv kupca auta ili nešto treće?
Što se mene tiče ja imam ugovor, ali me brine što ne znam da li je policija skinula tablice sa auta ili ne. Jer ako opet naiđu mogu opet da pišu prijavu i tako u krug.
Ne znam šta mi je činiti. Da li bi trebalo da odem u policijsku stanicu da pitam za tablice ili da podnesem nekakvu prijavu protiv kupca auta ili nešto treće?
Comment