Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • strokan
    CBC Veteran
    • 29.08.2008
    • 114
    • Beograd

Re: Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Ma problem je u tome sto mi ulete u trecu traku, bez ikakve potrebe jer tu moze i kamion komotno da skrene bez hvatanja luka, i ja moram da se cimam da ulecem u drugu traku kako bi oni mogli da se nameste...

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

U gradu nema brze trake, trake za preticanje itd.
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• strokan
        CBC Veteran
        • 29.08.2008
        • 114
        • Beograd

znam, ali ja to tako zovem

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

sta reci...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• DovlaK
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2008
            • 560
            • Beograd

Ovo je neko vozilo za recimo glumce na snimanjima, ili pokretna kuća cirkusanata i sl
            Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• maliomladinac
              CBC Senator XXL
              • 21.11.2008
              • 995
              • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Originally posted by strokan
              Ne znam dal' je vec bilo, ali primetio sam da se u poslednje vreme pojavio novi trend hvatanja uglova pri skretanju, na ulicama Beograda....

Koliko sam shvatio cilj je da sa sto manjim autom uhvatite sto veci ugao pri skretanju... To sam najvise primetio na skretanju kod 10. gimnazije, kada ljudi iz trake za skretanje sa npr. Citroenom C2 hvataju ugao i pritom seku vozace koji voze u najbrzoj traci kako bi skrenuli u ulicu sa dve trake.

Mozda niste primetili, ali meni se cesto bas na tom skretanju desavalo da moram da se sklonim iz trece u drugu traku kako bih omogucio gospodi sa C2, 206, A3 i ostalim vozilima koji imaju siri luk skretanja od kamiona...
              @strokan, jer C2 ima neke narandzaste pruge i folije?

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
              061/665-94-23

Comment

• strokan
                CBC Veteran
                • 29.08.2008
                • 114
                • Beograd

Ma govorim uopste... bitno je da auto bude sto manji, a ugao za skretanje sto veci...

Comment

• milan_g1
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2007
                  • 863
                  • Karaburma

Smeta mi kada vozim nocu, regionalnim putem Krusevac-Kraljevo, i iza mene se pojavi Peugeot 607 BG table, vozi sa upaljenim maglenkama (a magle ni u najavi), i povremeno dugim svetlima. Ne znam zasto, igra se rentgena valjda pa gleda kroz mene... Ja usporim skroz da me covek pretekne ali on nece, zasto, nemam pojma, lepo mu da mi smeta! Ja mu mahnem kad vec vidi celu moju kabinu, u stilu pa pretici sta vise cekas, to ga je valjda uvredilo pa pocinje da me pretice brzinom od 40 km/h, ja sam isao jos sporije. Taman kad je stigao prozor u prozor, isti se na Peugeot-u otvara i ukazuje se istetovirana gromada sa recima S'a je bilo momak, jel ima nekih problema... Sta cu, stanem, otvorim prozor, kazem mu lepo, kulturno i gramaticki ispravno da mi smetaju maglenke a on mi prica Slusaj momak, znaciiii to nisu maglenke nego obicni farovi, jel to jasno?!!! Pa onda ide par minuta njegove zivotne price kako je i on bio mlad i lud, prosao kroz to mangupiranje pred devojcicama, kako nije u redu sto mu masem da me pretekne ali nece da me biju posto sam ipak sa devojkom. Gestikulacija je smisljena tako da se prikaze sto vise tetovaza...
                  A da, bilo ih je dvojica...
                  "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• jeronimo
                    CBC Senator XXL
                    • 27.10.2005
                    • 390
                    • beograd
                    • ваз 21214-20

jedan zna da misli, a drugi da priča ...
                    mene obično nerviraju oni koji dodju do viših ivičnjaka pa se razmisljaju jedno deset minuta da li da popnu auto ili da odustanu....onda odustanu... kez
                    prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

@milan_g1 - ukljucis desni migavac i stanes na prvo moguce mesto, ako vec usporava zajedno sa tobom. Ne trosis zivce uzaludno na razgovore i polemike sa raznoraznim likovima

Comment

• milan_g1
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2007
                        • 863
                        • Karaburma

Originally posted by jeronimo
                        jedan zna da misli, a drugi da priča

U pravu si Vocko, ali nisam se nadao da ce tako ispasti, imao sam benzinsku pumpu da stanem ali stvarno nisam ocekivao da covek ne zeli da me pretice i da hoce da se raspravlja. Sad razumem drugara koji ispod sedista ima pola metra visokonaponskog kabla... zlu ne trebalo

Inace takve situacije maksimalno izbegavam, ne samo u saobracaju nego uopste, valjda zato sto nemam dovoljno kg za raspravljanje
                        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• maliomladinac
                          CBC Senator XXL
                          • 21.11.2008
                          • 995
                          • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Originally posted by milan_g1
                          Smeta mi kada vozim nocu, regionalnim putem Krusevac-Kraljevo, i iza mene se pojavi Peugeot 607 BG table, vozi sa upaljenim maglenkama (a magle ni u najavi), i povremeno dugim svetlima. Ne znam zasto, igra se rentgena valjda pa gleda kroz mene... Ja usporim skroz da me covek pretekne ali on nece, zasto, nemam pojma, lepo mu da mi smeta! Ja mu mahnem kad vec vidi celu moju kabinu, u stilu pa pretici sta vise cekas, to ga je valjda uvredilo pa pocinje da me pretice brzinom od 40 km/h, ja sam isao jos sporije. Taman kad je stigao prozor u prozor, isti se na Peugeot-u otvara i ukazuje se istetovirana gromada sa recima S'a je bilo momak, jel ima nekih problema... Sta cu, stanem, otvorim prozor, kazem mu lepo, kulturno i gramaticki ispravno da mi smetaju maglenke a on mi prica Slusaj momak, znaciiii to nisu maglenke nego obicni farovi, jel to jasno?!!! Pa onda ide par minuta njegove zivotne price kako je i on bio mlad i LUD, prosao kroz to mangupiranje pred devojcicama, kako nije u redu sto mu masem da me pretekne ali nece da me biju posto sam ipak sa devojkom. Gestikulacija je smisljena tako da se prikaze sto vise tetovaza...
                          A da, bilo ih je dvojica...
                          Milane, sa takvima nema druge sem da stanes, sacekas da prodje i onda se ubacis iza njega i upalis duga i vozis kao da nemas pojma o cemu se radi... Ja barem tako radim, a ako nisam u mogucnosti odmah da se ubacim iza njega u stanju sam da preticem sve dok ne dodjem iza njega i upalim onda duga sve dok ne poludi. Dzabe takvima i sva 4 da palis i da mases...To su seljoberi koji nemaju pojma da sta su ispritiskali u kolima ali bitno napred da svetli nesto, ili je jednostavno bezobrazno...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                          061/665-94-23

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

I onda taj isti seljober zakoci i popreci auto ispred tebe, izvuce te van kola i otrese kao seljak slinu.
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dalibor Vukić
                                CBC Senator
                                • 08.09.2009
                                • 279
                                • Beograd

Ih, koliko je takvih situacija bilo. Stoje na semaforu na zeleno, pa kad neko svirne izleću da se obračunaju. Već duže vreme ne obraćam pažnju na takve stvari, jer mi se smučilo više da se vraćam kući ko sa ratišta, a ne iz saobraćaja. Zapravo, od kada me je jedan idiot oborio sa motora, krećući sa u nazad u gurajući me 5m, a da pritom nije ni pogledao, pa potom izašao i počeo da me spopada šta sam tražio tako blizu njega (nevažno, ali bio sam 2m iza). Prošao je sa izlupanim zadnjim staklom i krovom, nakon čega je zvao rođake da dođu da me biju, a potom i policiju, jer je i sa pojačanjem pomislio da sam lud i da ću nekoga da ubijem (a bio sam blizu ). Na kraju se završilo sporazumno, jer mi nije odgovaralo da imam u dosijeu remećenje JRM i oštećivanje tuđe imovine, a njemu da plaća kaznu za izazivanje saobraćajne nesreće i odštetu za izguljenu nogu (kasnije se ispostavilo da je i potkolenica napukla). Sve vreme je, dok mu policija nije objasnila propise, mislio da je u pravu. U pitanju je vozač po profesiji! Sreća pa su policajci bili maksimalno korektni, pa je moglo da se završi na tome. Od tada niti reagujem, niti sam više seo na motor, previše je to opasan sport u ovoj državi.

Nazad na temu, smeta mi kada ne skreću iz prve trake levo u prvu levo ili iz prve desno u prvu desno, nego sasecaju ili se bune što si ih po njihovom isekao. Primeri su raskrsnica Radnička-Savska magistrala i uključenje ispod Mostara u Bulevar Vojvode Mišića.

A najviše me nervira vožnja kamiondžija na Ibarskoj, posle Lipovice, a u pravcu Beograda. Prvo krenu da obilaze drugi kamion na jedinom proširenju - iza raskrsnice za Ripanj ili do istog mesta idu 40, a kada kreneš da ih pretičeš opiče i 90 uzbrdo. U redu, lakše im je da se popnu uz brdo kada se zalete, ali zašto onda opet voze 40 već na sledećem brdu gde zbog duple pune ne možeš da ih obiđeš. Potom voze tom brzinom sve do Orlovače, gde su opet dve trake u jednom smeru i opet oni gaze 80-90. Isto radi i gradski autobus. A ograničenje je osim kroz dve raskrsnice 80 od ulaska u Lipovicu tj izlaska iz naseljenog mesta Meljak do ulaska u Beograd. I posle se čude što neko izdeveta vozača GSP. Da, kad smo kod vozača GSP, kako me nerviraju kad pokušavaju da se po svaku cenu uključe i izleću ispred, a onda idu 30. Na sve to, isto rade i kada se iza vozila koje iseku ne nalazi niko tj da sačekaju mogli bi komotno da se uključe.

Comment

Working...
                                X