Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

mislio je da ti milsis da su mu upaljena duga ,mada je mozda podigao kratka na max,pa i ona biju

jos jedna stvar koja mi smeta,autobusi koji ne ulaze u stanicu,pustam ih stalno iz stanice,ali kad mi ne udje u stanicu,nego zauzme traku,ufff,prevrnuo bi i njega i autobus
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

metes foliju na zadnje staklo i moze da blica do sutra
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• The Stig
        CBC Senator
        • 24.09.2009
        • 201
        • Beograd

jedno od resenja
        jos jedna stvar, mozda ovo ne spada pod ovu temu ali nema veze, juce uvece, negde oko 2h idem ja ka Bulevaru iz pravca Terazija i tamo kod vodoskoka velikog ima onaj semafor zajedno sa dugackim lezecim policajcem i ima 2 trake ka bulevaru. Nigde nikog, pusto sve, Stojim ja u desnoj traci, prilazi mi u levoj neki Ford Sierra kao nabudzeni sa zatamnjenim staklima i staje i on na semafor. cekamo tako kad eto ti njega odlucio da laganica krene na sred crvenog, nije presao ni 4 metra, a ono, maltene iz zbunja iskace cika u plavom, sa crvenom lizalicom i zaustavlja ga

Neznam koliko je kazna za crveno ali meni bi mnogo smesno to sto je on onako samouvereno, pa jos lagano i pousteno krenuo na crveno, a pandur bukvalno istrcava na ulicu da ga zaustavi, nisu se ni nadali obojica da ce se upoznati

Comment

• Pekar
          CBC Član
          • 15.11.2007
          • 95
          • Beograd

Originally posted by zverko
          nema to veze sa tim odakle je ko vec sa kucnim vaspitanjem. pa u beogradu ima najmanje beogradjana a i njima viri praziluk iz ****ta. sve one gospodje i dame ciji dzukci sabajle dzjubre dorcol sebe nazivaju pravim beogradjankama. a ni na kraj pameti im nije da pociste za svojim ljubimcem. generalno, kao narod smo stoka iskompleksirana za koju je samo "cizma" i nista vise.

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Originally posted by skijash
            Originally posted by stefanves
            Aljo..... Kakva obilaznica u sred grada!!! Je l bazen na obilaznici? Je l' Misa deo grada?
            Nemoj me 'ebati! Po bontonu je da vozis preko 100km/h u gradu. Hvala, zelim da bude nekulutran i seljacina.
            Šta ako tom koji juri gori kuća ili mu se porađa žena? Kada voziš lagano, vozi tako da nikom ne smetaš i smanji to nepotrebno psovanje, ništa pametniji i ubedljiviji ne izgledaš.
            Zna se sta se radi u tim situacijama! Nemoj se praviti lud!
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
            X