Ulica Zivka Davidovica(zvezdara) kod male jugopetrol pumpe, na sred puta 1x1 m saht poluotvoren. pazite se.
Nedostajući šahtovi i slivnici
Collapse
X
-
Originally posted by EonJa sam jednom doživeo skoro kontakt sa konjskom zapregom, kada su u toku noći skidali šahtove kod mene na NBG.
Ja kad bi video da se tako nesto slicno radi pa yebao bi mu mater samo tako.
Pre nekog vremena moja sestra je nogom nagazila u otvoren saht,onaj mali sa resetkom i umalo nije nogu polomila i od tog trenutka samo cekam da ih vidimVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Na tom nadvoznjaku odavno nema poklopaca za sahtove jer ih Cigani, koji zive u blizini kradu i prodaju u staro gvozdje...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ajde kada vec pricate o konkretnom nadvoznjaku....tu se poklopci sahtova redovno menjaju ali i redovno kradu.
posto tu prolazim barem 20 puta mesecno i to vec godinama nekoliko puta sam naleteo kada su apsolutno svi poklopci bili na mestu.
a onda se vratim istog dana i vec ih nema...
srecom su sahtovi uz samu ivicu kolovoza.
na tom istom nadvoznjaku postoje i 2 hupsera jos otkako je izgradjen odnosno denivelacija.
onaj u desnoj traci je izrazeniji.
inace, postavljen je znak ogranicenja od 40km/h a po mom misljenju ceo nadvoznjak je pogresno napravljen u kontra nagibu i nepregledno.
u svakom slucaju na tom mestu dodatni oprez.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
[quote=srdjan_p]Originally posted by "Punto Abarth":1p64p5ijoprez na celom Bulevaru oslobodjena u NS![/quote:1p64p5ij]
kolotrazi su nula, fale po nekad komplet poklopci sahtova na sred puta - rupa preko pola metra siroka i duboka do Kine...
a nedostajuci slivnici da se ne govori...
a novi asfalt preko drugog novog asfalta, koji je takodje preko prethodnog sloja... A slivnik ostao na visini prvog sloja...
Comment
-
Comment