Nedostajući šahtovi i slivnici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Originally posted by overspeed

pored mene je bio neki lik u Passatu sa VA tablama, vozili smo oko 50-60 km/h. Pomerio sam se udesno sto sam vise mogao jer sam znao da moze pokusati da izbegne rupetine...

Ko zna koliko ljudi se tu shebe svakodnevno, narocito ovi koji nisu iz Bg... Sto je jos gore, neko ce jednom probati da izmanevrise i izbegne one rupetine, pa postoji mogucnost da dodje do kontakta sa autom iz susedne trake a to bi na nadvoznjaku bez bankina mogla da bude katastrofa.
    Ja nisam imao srece da vidim ovu temu na vreme ali sam ipak dobro prosao.

Mrak, oko 21h, takodje sam isao levom trakom oko 50km/h u susednoj traci beli punto desetak metara ispred mene, pred samu krivinu ga stizem i preticem mojom levom trakom, punto pocinje da OPASNO sece krivinu i prelazi pola metra belu liniju, u trebutku vidim prvi otvoren saht, pribijam se skroz desno na punta, prelazim sa pola tocka prvu, drugu, ne secam se da li je bilo i trece na pravcu idem pored punta spreman da ....bem mamu zbog secenja krivine, kada u puntu neka devojka, e bem ti i zensko i ko im dade dozvolu, ni jedna ne zna da vozi.
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• djape1977
      CBC Senator XXL
      • 08.03.2008
      • 401
      • bg
      • fiat 132 i lada 2103

Re: Nedostajući šahtovi i slivnici

pogodio sam saht bez poklopca kod galenike. sreca malom brzinom ali dovoljkno da nastane steta. pokidan silen blok i amortizer iscupan iz solje na koshu. OPREZ!!!

p.s. niko ne moze da me ubedi da je nemoguce napraviti te poklopce od nekakve plastike pa da se nikom ne isplati da ih krade ili sto vec neko recen nek ih zavare, pecnu u 4 tacke i posle kad treba da se radi nesto brusilicom za cas...
      pricao sam na tu temu sa pandurom iz sup-a nbgd i rekao mi je da su uhvatili jednu ekipu "egipcana" nedavno. stari kombi, tranzit valjda, isecen deo patosa u tovarnom delu, stanu iznad sahta i samo ga izvuku gore nekom kukom...

Comment

Working...
      X