Safe driver

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

ne, ima 49cc i "graviran" je na 50km/h i tezinu do 120 kg

cena je 2000 evra + pdv

kategorija je kao skuter tzv L1 na malu tablu bicikl sa pomocnim motorom

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Svaka cast za ideju a narocito za realizaciju, meni je nesto slicno padalo na pamet svaki put kad malo vise popijem a treba da sednem za volan U svakom slucaju bilo bi lepo imati ovakvu vrstu usluge u svakom gradu u Srbiji.
      Samo jedno pitanje: Da li ce se radnici voziti skuterima i zimi na -10, -15 celzijusa ili imas i za to resenje???

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

u normalnim vremenskim uslovima, vozaci ce raditi... znaci kisa, vlazno to nije problem, cak i po snegu ce se raditi... ali, ako krene led, tu nije sigurno voziti ni svoj auto a ne motor ili tudji auto, sve zavisi od uslova negde ce biti samo motori a negde ce biti i kombinacija motor/auto pa se nalaze na odredjenim destinacijama. mogao bih i da napomenem da ce poceti i voznje do aerodroma po sistemu vozac dodje na vasu adresu, pomogne vam sa koferima, odveze vas na aerodrom i vrati auto na odredjenu lokaciju ili nas osigurani parking koji ce imati svog cuvara i naplacivace se, covek nece morati da brine o ogrebotinama ili potencionalnoj kradji jer ce biti cuvar 24/7

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Podrzavam ideju. Ovde takva sluzba radi za Novu Godinu recimo.
          Za po gradu mislim da se vise isplati koristiti taksi u oba smera ili uopste ne konzumirati alkohol. Mislim, ni kap jer gde je jedno pice tu su i pet pica. Znam po sebi jer mi se cini da bas nista ne gubim sto ne pijem a vala i sto ne jedem koliko bi mogao. Valjda to ide tako s godinama. Sta znam. Po meni cak ni tzv. dobre navike nisu dobre.

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

Originally posted by Bojan1212
            Inovativna ideja, ali ti skuteri na rasklapanje da to nije malo komplikovano. Sta ako te pozove covek da ga vozis 100km pa neces se skuterom vracati.
            Ili mislis samo Bg i bliza okolina.
            Mada kada bi to islo fina bi kinta pala, posto vidim deres vise nego taxi
            za voznju od 100+ kilometra ide druga varijanta

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

jos nesto, sracunajte taxi po drugoj tarifi u bilo kom pravcu i videcete da ispada safe driver jeftiniji... naravno, racunajte taxi u oba pravca

npr za 5 kilometra puta kod safe drivera kosta 500 dinara, taksi u oba pravca za 5 kilometara kosta 700 dinara

Comment

• MarkoJTD
                CBC Senator
                • 04.05.2008
                • 249
                • Beograd

Svaka cast za ideju! Ovo bi mogao da bude jako unosan posao
                - Italian for style

Comment

• jevtic
                  CBC Senator XXL
                  • 26.11.2006
                  • 729
                  • beograd

nisam baš najbolje razumeo kako se naplaćuje...

da li je to 5 kilometara destinacija od trenutne pozicije skutera do mojih kola ili je to 5 kilometara koje će skuterdžija da pređe mojim kolima pa svaki naredni da se dodatno naplaćuje?
                  ex - fabia 1.9 tdi
                  golf 2.0 tfsi

Comment

• gti16v
                    CBC Senator XXL
                    • 05.08.2007
                    • 343
                    • BGD
                    • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Originally posted by JAPANX
                    jos nesto, sracunajte taxi po drugoj tarifi u bilo kom pravcu i videcete da ispada safe driver jeftiniji... naravno, racunajte taxi u oba pravca

npr za 5 kilometra puta kod safe drivera kosta 500 dinara, taksi u oba pravca za 5 kilometara kosta 700 dinara
                    Samo sto te taksista vozi njegovim autom i boli te uvo da l' ce da pokupi neku rupu, banderu, da l' ce da ga tera u obrtaje ili ulece po krivinama, drzi ga na kvacilu na uzbrdici 90 sekundi dok se ne otvori semafor... a safe driver aka tvoj auto i trosi tvoje gorivo Ali kad sve saberes i oduzmes nije losa ideja! A i cuvan parking 24/7 je ekstra stvar. Koje su dimenzije bicikla kad se sklopi i koliko je tezak?

Comment

• MarkoJTD
                      CBC Senator
                      • 04.05.2008
                      • 249
                      • Beograd

sve je to tacno gti16v, ali znam koliko bih ja samo puta hteo da se napijem negde, a ne smem jer sam dosao kolima, ideja je skroz super i mislim da uz dobru reklamu i neki interesantan nacin tarifiranja, ovom biznisu nema granica
                      - Italian for style

Comment

• SALE
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2005
                        • 841
                        • Banovo Brdo

Kad poredite mora se racunati i na duplo vreme izgubljeno taksijem, zamisli koliko ti vremena treba da ujutro u sred spica stignes do kola, a auto ostao negde u zonama . Super je ideja

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

@dranix
                          ...jer mi se cini da bas nista ne gubim sto ne pijem
                          Obavezno se javi kad god dodjes u Nis, ja castim kod "Chiche"

@japanx

Razgovarao sam sa drugarima, svima je ideja fantasticna. Mozes komotno da napravis filijalu u Nisu, pacijenata ima kol'ko hoces. Relacije su 10x krace tako da bi se radnici mnogo manje maltretirali.
                          Inace sam svojoj zeni i njenim drugaricama pokazao tvoja iskustva sa splavarenja, tad su rekle za tebe da si najobicnija s v i nj a , a ovim predlogom si ih sve oborio s nogu.

Samo napred i srecno !
                          Originally posted by Valent Vudriga
                          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Andrej55
                            CBC Veteran
                            • 28.07.2008
                            • 104
                            • Beograd

zaista odlicno... svaka cast na ideji i srecno u realizaciji!

i jos nesto. ne znam na kom cete principu birati vozace,ali mislim da to treba da budu ozbiljniji ljudi,znaci ne neki mladji (paljevine) ,ako se razumemo. jer svakako ce biti raznih kola u opciji a i dosta pijanih vozaca koji nece videti prst pred okom,pa kao ajd da produvam ovaj v8 malo

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

E ovako, voznja se naplacuje od trenutka sedanja u auto nevezano jesi li ti u borci ili meni ispred nosa, tarifa je ista i zato je stavljena minimala 500 din po gradu i okolnim naseljima a ako je naselje dalje, onda se doplacuje nekih 200 dinara.

Princip biranja vozaca je psiholoske prirode, nema napaljenih klinaca i nema brze voznje, svima je NAREDJENO da se mora voziti skolski po pravilima saobracaja i da ne sme biti nikakvih nepredvidjenih okolnosti, tu ce mi najvise pomoci GPS koji prati voznju i prekoracenja a kasnije ce biti montirani uredjaji direktno na vozila pa ce se pratiti u realnom vremenu u kombinaciji sa snimanjem rute.

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

evo trenutno je sajt u izradi pa dajte neki predlog tipa svidja/ne svidja

uskoro ce i flajeri a dosta vas sam dodao na FB u prijatelje, nije bzvz jer ce biti besplatnih promo voznji prvih dana

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 0&ref=name

pozz

Comment

Working...
                                X