Video sam crni. Daleko od toga da je los, citke su informacije...ali mnogo bolji nebi bio na steti
Ti za svoje pare imas pravo da trazis ono sto valja, naravno ako si sprena da platis onoliko koliko valja. Ne prodaju oni tebei nesto sto kosta 3,4...hiljade za 50 eura, pa da i ides pod neki rizik da ne valja.
Kakv je narandzasti?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Ako treba kakva pomoc javi se...ja ti mogu reci kako otprilike treba da izgleda, ali da napravim ne umem
Da umem vec bi bio gotov.
By the way reklamiranje na webu ti je jako lose To cemo resiti, tu mogu pomoci, imam sajt koji je dobro rangiran, pa cemo srediti nesto.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
ajde ljudi glasajte za safe driver-a tj za mene.. Moje leto u beogradu, emisija na studiju B prikazuje danas pricu o safe driveru a glasanje je za najzanimljiviju pricu tj mene
inace poruka je 5 dinara+pdv i salje se ovako: posaljite ML 4 na 4822 stici ce vam potvrda da ste glasali
uradite to vise puta da i ja odem na more malo.. nije skupo a moze da koristi
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Kad ce bre ta filijala u NI ? Svaki put kad odem u kafanu pomislim na safe drivera. Pare ionako trosim na taxi, posto se moja gospodja vraca uvek taxijem, a ja kao zadnji moron vozim iza njega. Cak su se sinoc i ostale gospodje iz drustva zajedno vratile taxijem, a mi muski - strogo otpozadi
btw, lepo se provedi u grckoj !
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment