GSP nikad nije kriv!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Re: GSP nikad nije kriv!

Pitao bi te da vozis autobus 5-6 sati dnevno po guzvi dal ne bi jurcao...
    Evidentno je to da preteruju ali i mnogi ih ne pustaju da se ukljuce u saobracaj kako treba.
    Cim vide autobus odmah daju gas da sto pre ulete pre njega...kao da ce se voziti do Grcke iza njega.
    Da se razumemo ne pravdam ni jednu ni drugu stranu, niti radim u gsp-u,samo kazem da ne generalizujes stvari.

Comment

• NESA G
      CBC Član
      • 16.05.2009
      • 47
      • beograd

Svaka cast pojedincima ali su uglavnom divlji.....njih par sam vec izuo iz cipela....
      i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Definitivno su veoma bezobrazni, prolaze kroz crveno i ponašaju se krajnje opasno u saobraćaju. Ne znam kud žure, njemu je 8 sati radno vreme išao normalno ili kao manijak.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• zvrle
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2005
          • 961
          • Beograd, Batajnica
          • Golf 4

Originally posted by nidza
          Definitivno su veoma bezobrazni, prolaze kroz crveno i ponašaju se krajnje opasno u saobraćaju. Ne znam kud žure, njemu je 8 sati radno vreme išao normalno ili kao manijak.
          Nije bas tako, jer ima turazu koju mora da ispostuje, svako kasnjenje se pise, na nekim okretnicama nemas wc, itd... svi su ograniceni na 50km/h, ko predje odbija se od plate (licno video kada kontrolisu taho lisitic) ne branim nikoga ali sam sluzio vojsku u gspu pa sam video i drugu stranu , vecina je ok ali naravno da ima i izuzetaka.
          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• NESA G
            CBC Član
            • 16.05.2009
            • 47
            • beograd

Gospodo, ja sam neki profesionalni vozac i provedem u saobracaju bar 10 sati dnevno ali ne vozim kao pojedinci iz GSP-a jos jednom kazem svaka cast izuzetcima ali vecina ih je skroz divlja..... bez obzira na vreme koje imaju i sve ostale okolnosti ipak treba imati osnovnu kulturu saobracaja
            i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red

Comment

• Vassqes
              CBC Član
              • 21.07.2009
              • 28
              • Bg

Radio sam neko vreme u GSP-u kao kondukter. Sve i svasta sam vidjao a i sad bilo da se vozim svojim kolima ili u njihovom busu i dalje sve i svasta vidjam. Jednostavno im se moze pa voze tako. Saobracajci ih ne kaznjavaju. Gomilu puta sam sedeo pored vozaca bus-a koji projuri kroz crveno a pandur to vidi i mahne mu prstom u fazonu nemoj vise ili se jednostavno okrene na drugu stranu. Kad se desi udes, uvek imaju nekog svedoka koji je sve video i naravno stace u korist vozaca gsp-a. Ako je kojim slucajem prazan bus, imaju kolegu iz garaze koji je slucajno bas tad u vreme nezgode prolazio tim putem i sve video i naravno vozac GSP-a nije kriv.

Vec sam svasta pisao o njima u temi ''SUDAR SA TRAMVAJEM'' pa se sad nebi ponavljao. A to da su bezobrazni u saobracaju i da manje vode racuna od ostalih stoji. Bas ih briga, vozilo nije njihovo a i uvek ima nekoga ko ce da ih stiti. Ne generalizujem stvari, nisu svi takvi ali oni koji jesu prave takvu sliku o GSP-u.

Comment

• kuntalo
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2007
                • 342
                • Predgradje

Tebi GSP ostao dužan neku platu, šta li?
                Save the Panda!

Comment

• zvrle
                  CBC Senator XXL
                  • 01.11.2005
                  • 961
                  • Beograd, Batajnica
                  • Golf 4

Originally posted by Vassqes
                  Radio sam neko vreme u GSP-u kao kondukter.
                  A konduktera u gspu nema 5 godina i za to vreme se dosta toga promenilo.
                  Ja sam prosle godine sluzio vojsku u gspu i to u kontroli putnika, 9 meseci sam bio po vozilima. Isto sam mislio kao i vecina, kontrolori i vozaci to su budale, ludaci ali sam video stvari i iz drugog ugla.

Alkohola nema, alko testovi se redovno obavljaju, vozaci imaju unutrasnju kontrolu koja se krije gore od saobracajne policije i samo cekaju da napisu prijavu, pusenje se strogo kaznjava, cak sam doziveo par puta da vozac kaze kolege mozete da stanete iza sipke pisace mi kaznu bez veze, uniforma je takodje obavezna i za to ide prijava, max brzina je ogranicena na 50, itd... sve u svemu vassqes nisi u pravu i bas naprotiv, generalizujes stvari.
                  “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Vassqes
                    CBC Član
                    • 21.07.2009
                    • 28
                    • Bg

Originally posted by kuntalo
                    Tebi GSP ostao dužan neku platu, šta li?
                    Da jeste do sad bi to i zaboravio

Comment

• Vassqes
                      CBC Član
                      • 21.07.2009
                      • 28
                      • Bg

Originally posted by zvrle
                      Originally posted by Vassqes
                      Radio sam neko vreme u GSP-u kao kondukter.
                      A konduktera u gspu nema 5 godina i za to vreme se dosta toga promenilo.
                      Ja sam prosle godine sluzio vojsku u gspu i to u kontroli putnika, 9 meseci sam bio po vozilima. Isto sam mislio kao i vecina, kontrolori i vozaci to su biiiip!, ludaci ali sam video stvari i iz drugog ugla.

Alkohola nema, alko testovi se redovno obavljaju, vozaci imaju unutrasnju kontrolu koja se krije gore od saobracajne policije i samo cekaju da napisu prijavu, pusenje se strogo kaznjava, cak sam doziveo par puta da vozac kaze kolege mozete da stanete iza sipke pisace mi kaznu bez veze, uniforma je takodje obavezna i za to ide prijava, max brzina je ogranicena na 50, itd... sve u svemu vassqes nisi u pravu i bas naprotiv, generalizujes stvari.
                      Ok, postujem to sto pises i slazem se da situacija nije kao ranije da je znatno bolja ali daleko je sve to od dobroga. I danas vidjam vozace koji ne da nevoze u uniformi nego u bermudama, mada boli me uvo za to kako izgleda samo neka normalno vozi. Sto se tice cigara, to pravilo kao i da ne postoji, zapali vozac, pa mu uleti jos kolega koji je krenuo da preuzme smenu i zavuce se pored sipke, pa se raspricaju pa obojica pripale po jednu. Sto se tice max brzine postuju je, ali ako provale da Cajger ne radi, e to ti je smrt u diskoteci. A so se tice semafora i crvenog, kao sto sam rekao u vecernjim satima kad nema guzve za njih i nema semafora, verovatno tad i nema kontrole.

Opet ponavljam, nisu svi divljaci. Neki se ponasaju normalno i normalno voze ali to im je i posao ali opet sa druge strane ostali dodju da odvozaju svoja 3-4 kruga sto pre i da beze kuci.

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

bio jednom jedan MILE RIZIK

Comment

• 1nsane
                          CBC Senator XXL
                          • 28.05.2007
                          • 388
                          • Umcari - Grocka

I vozio zelenu mecku na liniji 25 vecinom . Secam se, jos sam u osnovnu isao kad je vozio.
                          NO BRAIN
                          NO PAIN
                          1_N_S_A_N_E

Comment

• b_samardzic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2005
                            • 1557
                            • Smederevo

Secam se jos uvek voznje mog drugara u petici.!
                            Stigli na zadnju autobusku i tu izlaze svi putnici tj tako bi trebalo a autobus pravi krug i vraca se.
                            Stojim pored njega i vidim babu na koja pita konduktera moze li da izadje tamo na raskrsnici.
                            Moze nije problem stacemo.
                            Ja i dalje stojim i drzim se za sipku.
                            Odjednom drugar uzima mikrofom i kaze cuvenu recenicu deco jel volite brzu voznju.
                            Prvu krivinu nadesno smo nekako i prosli ali u ostale dve autobus je levom stranom grebao asfalt a ja sam drzeci se obema rukama jedva ostao na nogama.
                            Nisam imao snage da okrenem glavu jedva sam se odrzavao na nogama ali me intresovalo sta je sa babom.
                            Stali smo ispred pocetnu stanice i tad se okrenem i vidim babu prosutu po patosu.
                            Okrenu se on i prvo sto je pitao sto mi niste rekli da je baba u autobusu.!
                            Baba je prezivela pakao a i meni nije bilo sve jedno.
                            Nikad vise nisam uso sa njim da se vozim.
                            Srecom ta vremena su prosla.
                            On vise ne radi kao sofer i za divno cudo sad je stalozen vozac i vozi polako.

Comment

• weasel
                              CBC Veteran
                              • 07.06.2005
                              • 115
                              • Novi Beograd

Pre neki dan na semaforu u Jurija Gagarina kod buvljaka . Autobus prolazi kroz crveno i policija stoji i gleda.Mislio ma autobus je to nece ga kad oni rotacija pa za njim

Comment

• bozza1979
                                CBC Veteran
                                • 08.01.2007
                                • 112
                                • Beograd

Pre otprilike 2 godine sam se vozio u 95, lik je od pocetne na NBG do Zelenog venca prosao na 5 crvenih svetala...

Jednom prilikom sam se vratio 700 i nekim djavolom (valjda ide iz Batajnice) do Zelenog venca... Izlazim, istovremeno krece da ulazi nova tura, kad majstor kaze, ja sad obaram rekord, ko se plasi, nek izadje (ili ne ulazi)... Svi su odustali i sacekali sledeci...

Neki moj dalji rodjak je odavno vozio 532. Jednom sam se vozio s njim... Kakva je to voznja bila... Makazice, crvena svetla, kontra smer... Svako saltanje bez kvacila, krrrrrr... Uzas...

Prosle godine sam na posao isao 79. Bio je jedan nenormalan lik koji je vozio kad da je na trkama... Kao da vozi kamenje, a ne ljude... Jednom sam ga zamolio da vozi malo lakse, kad me je, maltene oterao u 3 p.m. Sutradan ista situacija... Kasnije sam cekao tramvaj, pa isao peske, ili cekao drugu 79, privatnu.

Comment

Working...
                                X