Naša (ne)kultura u saobraćaju
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
-
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Re: Naša (ne)kultura u saobraćaju
izgleda da njega nije sramota http://www.alo.rs/politika/27420/Biz...om_u_Skupstinudeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Nije nasa vec sramota onoga cija su usta puna postovanja saobracajnih propisa.
Comment
-
-
slika govori hiljadu reči
skela od 5 m visine komplet na autu ,a vezana sa paljenom žicom
obratio sam pažnju i na ostale detalje.
krovni nosač je zavaren direktno na krov od auta .STRAŠNO
inače ovaj auto je slikan kod mene u B.Palanci i otišao je za BG ovako kako vidite
išao sam za njim do benzinske pumpe na izlazu iz grada gde je stao da sipa gorivo kao i ja
usput dok smo sipali gorivo pitao sam ga onako usput odakle je i da li će ovako da vozi do Bg-a što je ladno potvrdio,čak je i rekao da je nosač zavaren za krov i da ne može to nigde da spadne
inače da vidite lika sve bi bilo jasno
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Pre nekoliko dana na putu Kragujevac Kraljevo oko 23h, na deonici sa dosta dobrim putem ali sa više uzastopnih krivina nalećem na lokalnog đilkoša bez ijednog svetla u to doba noći. Zbog pune linije ali i zbog loše preglednosti pratim ga stotinjak metara i onda kad sam imao preglednost ja ga obiđem, 200m posle toga iskače mi gestapovac sa lizalicom. Bio sam se spremio da zapalim i njega i traktoristu ako krene da me kara za preticanje na punoj liniji, ali traktorista je video koliko je sati i smotao u sokak ispred njih. Nisu se obazirali na njega iako su sve jasno videli ko na dlanu, da budem iskren i meni su poželeli srećan put. A i traktorista se izvuče.
Comment
-
Comment