A dete u poziciji Ready To Launch
Uzasno, zabranio bi nekima da budu roditelji. Nisam roditelj, ali kad vozim malu decu u kolima, POJAS obavezeno, mirno u sediste da se uglavi, i lagano sa svih 16 ociju siroko otvorenih...
Imam ovakvih bisera poprilično, ajde počeću samo od novijeg datuma..
Juče u Zrenjaninu, naš primerni učesnik u saobraćaju trese punu pepeljaru na put u toku vožnje i to kroz prozor. Nakon toga je još uspeo i da baguje saobraćaj. Jeste, trubeo sam, iznervirala me prostačina, nije ni čudo što ih najviše mrze kao učesnike u saobraćaju.
Evo link, ja sam baš ovu kupio. Od onog polja što piše History: 2 sold jedna je moja.
Plaćena je toliko kolko piše plus 3400 dinara carine. Doneo poštar na vrata sa carinskom deklaracijom i sve je uredno ispravno, karticu sam imao od pre tako da to nisam kupovao (ne dolazi sa karticom) . Od dodatnih stvari koje sam ranije rešio je
Ovan za volanom i ovca u gepeku, niko vezan Ibarska magistrala poznata po mnogobrojnim saobraćajkama, kolona vozila ide jedno 55-60km/h, znači nekih 5 do 10 km/h više od ograničenja koje je 50km/h. Ali nekom se žuri sa vozilom starim 30 godina i posle "vidi mama vozim bez zuba"
Nije u tome poenta šta smrdi nego što je lik mangup da uleće u makazice sa autom od 50-ak konja, koji se proizvodio od 1984. do 1989. i koji bi se u sudaru sa ručnim kolicima raspao a ishod bi bio dvoje mrtvih. A kako bi završio nesretnik koji je išao u susret i recimo nije uspeo da ga izbegne?
Scena iz Ruzveltove. Nisam se konj setio da slikam! Cujem iz servisa sviranje kola, bacim pogled, kad vidim na sred ulice parkiran Scenic. NA SRED, izmedju 2 trake. Gledamo, nema nikoga u kolima, a stoji na sred bez sva 4 bez icega. A dijagonalno od njega prazno parking mesto, tockovi blago na desno okrenuti i dodjemo do zakljucka da nije doticni/na podigla rucnu i ubacila u brzinu, te je auto sam izasao na sred ulice. Posle 30-ak minuta, izlazi gospodja sa telefonom na uvcetu i u cudu gleda auto. Seda i dalje sa telefonom na uvetu u auto, lagano odlaze stvari iz ruke na suvozacevo sediste, stavlja kljuci polako krece. A samo malo vise da je auto uhvatio zalet, ode niz nadvoznjak u dimitrija tucovica ko dobar dan...
Comment