Rupe, ulje, kamenje i sl. namerno postavljeno ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • banebg81
    CBC Veteran
    • 26.06.2008
    • 195
    • Beograd

Re: Rupe, ulje, kamenje i sl. namerno postavljeno ?!

Oh, ne mogu da verujem.

Ja baš puno vozim, u RS sam išao bar 2 puta mesečno, Hrvatska do Dvora na Uni po Srbiji i da ne pričam i HVALA BOGU do sada nisam naleteo na ULJE ili kamenje na koje bi mogao da posumnjam da ga je neko namerno bacio.

Bilo je odrona, ali se to vidi, primeti se...

A za takve stvari, moralo bi da se ide u ZATVOR, i to bukvalno bez suđenja.

KADA SE NEKO IGRA SA PIŠTOLJEM MOŽE DA USMRTI JEDNOG A SA AUTOMOBILIMA MOŽE DA BUDE BAŠ KATASTROFA !!!

Ne smem ni da zamislim porodicu sa 2 - 3 dece idu na more, odmor i nalete na ulje i izlete sa puta ... KATASTROFA.
    SAMO PO KRATKOM POSTUPKU.

Neko je napisao da je njegov prijatelj radio u šlep službi i zbog toga dao OTKAZ. Neka ODMAH PRIJAVI istu tu službu, zaista ne bih voleo da ja naletim na nešto tako ...

pozdrav

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Ne verujem da sam video ONOOOOLIKU kolicinu prosutog ulja pre neki dan tamo negde kod MML(mokri lug). I to tacno na krivinama je prosuto jedno sirka 20-30l ulja koji je zayebao led! Naravno prvi koji je naleteo ocistio je sve redom sa te krivine posto je nekom iz ne znam kog razloga bilo zabavno da prospe toliku kolicinu ulja
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• bozza1979
        CBC Veteran
        • 08.01.2007
        • 112
        • Beograd

Pre 3-4 godine sam otprilike u tom kraju naleteo na ulje na putu... Sreca, pa nije bilo mnogo saobracaja, pa sam prosao bez posledica... A, moglo je da bude baaaas gadno...

Comment

Working...
        X