Udario me auto van pešačkog prelaza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 504zauvek
    CBC Član
    • 01.04.2009
    • 33
    • serbia

Re: Udario me auto van pešačkog prelaza

ukiliko ste pretrpeli telesne povrede, u pitanju je krivično delo i Javni tužilac će na osnovu krivične prijave koju bi MUP trebao podneti, pokrenuti postupak, ako nađe da ima elemenata krivičnog dela od strane vozača. Tokom krivičnog postupka (ako do njega dođe) možete postaviti imovinskopravni zahtev o kome će sud odlučiti ili u samom krivičnom postupku ili će vas uputiti na parnicu (što je verovatnije). Angažujte advokata, ako niste pravnik, naročito u slučaju parničnog postupka.
    Ko je "u pravu" to iz priče samo jedne strane nikada ne može da se utvrdi

Comment

Originally posted by sarakey88
      nisam pretrcavala...
      posto na trotoaru stalno ima parkiranih vozila moras da izadjes malo na ulicu ne bi li video ima li kola...
      kako sam zakoracila, udario me...
      A niko se ovde nije dosetio krivice ovih koji su ovako parkirani, pretpostvljam da nisu imali oštećenja pa im nisu ni podaci zapisani. Ja sam se često probijao sa prolaskom kolicima pored tako parkiranih, malo sam im krivio brisače, ali ne pomaže samo se nerviram a oni se množe.
      Možeš li doći do podatka o parkiranom vozilu?

Comment

• mistermobil
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2008
        • 469
        • pecinci

Zao mi je sto ti se to dogodilo,i nadam se da nemas neke teze posledice.Znaj da je i za vozaca jedan veliki stres i nesreca kad se tako nesto desi,osim ako nije neki bahati kreten koji je isao 150km po gradu..Takve treba odmah streljati,bez sudjenja Imao sam slican slucaj i potpuno razumem situaciju.Medjutim,ovde se ide u krajnji apsurd.Vozac se uglavnom optuzuje direktno po nasem pravu,a pesak grabi priliku da uzme koju kintu na kontu svoje nesrece.Ispada po nasim vrlim zakonima da je pesaku upala sekira u med,i da je to zapravo srecan dogadjaj(ako je ostao ziv i teze neozledjen) jer ce dobiti extra pare Znaci po novom,jos gorem zakonu,narkoman ili beskucnik ce se bacati pod auto,za koji proceni da ide `dovoljno sporo` da ga teze ne ozledi,da bi resio materijalne probleme.E Srbijo,bedna li si...
        Ko leti,vrijedi
        Ko vrijedi,leti
        Ko ne leti,ne vrijedi..
        (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
        X