Sneg i ZOBS?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajmax63
    CBC Prijatelj
    • 02.04.2005
    • 1415
    • Bačka Palanka
    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Re: Sneg i ZOBS?

206 ne moj da razmišljaš o zakonu jer ne možeš opasuljiti ljude da time čuvaju svoju glavu i naravno tuđu
    dovoljno je što si rekao koliko kretena vozi sa ćelavim gumama i naravno polovnim

ja eto vozim već 29 godina i od tada imam auto
    bez ozira na zakone kod nas ili preko ja sam uvek imao komplet zimskih guma i što kažeš jesmo li mi ludi što hoćemo da se sigurno i bezbedno vozimo

u novom ZOBS-u kaže da ne moraš imati zimske gume a letnje ne smeju imati manje od 4mm šare i ko to ima mora obavezno da ima lance

u prilogu imate kako je to propisano na trulome zapadu
    blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
    Audi ima crveno T

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Baš se raspravljam sa nekim likom o tome. Ubeđen čovek da su dobre letnje bolje od jeftinijih zimskih jerbo je on imao na kadetu ranije neke zimske sa kojima je klizao i okrenuo sa na Obrenovačkom putu. Ne možeš mu objasniti da to nema veze sa mozgom...

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

A sta vi mislite da svi mogu da priuste dva seta gume? I meni je to apsolutno neshvatljivo sta rade ljudi ali sta cete, velika vecina ne moze da priusti dva seta guma za leto i zimu. Meni je jos gore kad vidim novija, skuplja kola sa losim gumama.

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

Ako nista drugo, neka kupi neki M+S set, sta vec...

Tesko je danas ljudima dokazati 2 stvari:
          1. da ta zimska guma ima neku svoju prednost u odnosu na letnju po ovom usranom vremenu, da se postize bolja trakcija itd
          2. onima koji imaju zimske gume da i sa njima ne mogu da voze i jurcaju kao po suvom, jer on kad se zaleti i kad legne na kocnicu ce opet krenuti da proklizava... Imace mozda manji trag kocenja nego neko sa letnjom, ali opet duzi nego na suvom kolovozu leti....
          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• jevtic
            CBC Senator XXL
            • 26.11.2006
            • 729
            • beograd

Originally posted by Milorad90
            A sta vi mislite da svi mogu da priuste dva seta gume? I meni je to apsolutno neshvatljivo sta rade ljudi ali sta cete, velika vecina ne moze da priusti dva seta guma za leto i zimu. Meni je jos gore kad vidim novija, skuplja kola sa losim gumama.

onaj ko nema da priušti ne treba ni da vozi.

automobil nije socijalna kategorija.
            ex - fabia 1.9 tdi
            golf 2.0 tfsi

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

U normalnom svetu su zimske gume obavezne u odredjenom periodu godine pa oni koji se malo voze ili nemaju dovoljno za dva seta guma - voze cele godine na zimskim gumama ...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
              X