Veceras oko 5 na putu ZR-NS negde oko 2km iza zabaljske raskrsnice uletim u takvu rupcagu da mi nije bilo dobro, istog momenta stajem i parkiram i skontam da je ispred mene jos 4-5 vozila sa istim problemom....Popizdim zovem pandure, kaze mi lik patrola je vec poslata, izadjem napolje vidim obe leve gume izduvane...Sacekam pandure u medjuvremenu iscimam drugara da dodje iz zr i nabavi mi jos jedan rezervni tocak, pandur bio krajnje korektan, slikao zapisao sve, kaze da dodjem za koji dan po zapisnik... Felne obe krive, gume videcemo, trap naravno poceo da ispusta cudne zvuke...
Sta dalje? Nekom cu jebati mater za ovo samo jos da vidim kome...
Jbt taj put je u tako losem stanju da je to strasno a toliko prometan da ja ne znam vise sta cu od nervoze...Radi se o 50km puta pa mamu im ****m lopovsku da li je moguce da ne mogu da to srede, ne vredi vise popravljati i krpiti nego mora ceo da se asfaltira...
Sta dalje? Nekom cu jebati mater za ovo samo jos da vidim kome...

Jbt taj put je u tako losem stanju da je to strasno a toliko prometan da ja ne znam vise sta cu od nervoze...Radi se o 50km puta pa mamu im ****m lopovsku da li je moguce da ne mogu da to srede, ne vredi vise popravljati i krpiti nego mora ceo da se asfaltira...

Comment