elem ortak zatamnio stakla ,nazad 60% a napred bocna 25 ili 30% i dosao je vreme i za tehnicki i zove me pre pola sata (i ja imam tamna stakla ,jos vise ) kaze bio u AMMS i jos na dva mesta i odbili ga ??? kaze ne moze , pa se sa njima raspravljao i nista , gde da ide ? saveti na PM
odbijen na tehnickom zbog tamnih stakla
Collapse
X
-
Re: odbijen na tehnickom zbog tamnih stakla
Tehnicki pregled " zeleni talas ", filmski grad - cerak, mislim da je ulica Ace Joksimovica, ne gledaju mnogo, ne pitaju mnogo, sve je stvar dogovoraHenry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Nije problem tehnicki pregled,mnogo njih ce te pustiti,problem je u tome sto policija pise kazne za to,a u novom zakonu nigde ne pise da je to zabranjeno,prica se da ce kada se uvedu nova pravila na tehnickim pregledima biti dozvoljeno napred 25 posto a pozadi sto posto zatamnjenja,ali ja nesto ne verujem da ce to dozvoliti.Verovatno ce biti kao u CG,tamo je zakonom zabranjeno bilo kakvo zatamnjivanje stakala osim stakala na drzavnim autima...Niko jos nije skinuo folije od kad je novi zakon stupio na snagu sto znaci da nije zabranjeno,a videcemo dokle ce to ici....
Comment
-
-
Nije tu problem za saobracajnu policiju, koliko je za regularnu. Po kom osnovu ti treba da imas zatamnjena stakla i sta ti radis u autu da ostali ne smeju da vide.
Koliko puta je interventna zaustavljala likove sa zatamnjenim staklima pa preturila Boga oca po autu. Po pola sata lezis na travi dok te trkeljisu. Jednom liku su kidali folije na licu mesta.OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Folije su odlicne za zastitu od sunca,ali je problem sto se zatamnjivanje povezuje sa kriminalom,zato ga zabranjuju,a meni folije sluze samo radi lepseg izgleda,nemam potrebe da se skrivam od bilo koga,ako svi budu skinuli skidam i ja...
Comment
-
-
procitao sam na netu,gde tacno,probacu da se setim,ali je bilo reci o opremi i o zatamnjenim staklima,napred 25 a pozadi ne bitno koliko posto zatamnjenje,i to po novom zakonu o zobsu.tu je pisalo i za ksenone al za auta koja imaju aut.niv.farova i brizgaljke za pranje.
Comment
-
-
Originally posted by HondaTaj zakon jos uvek nije usvojen, tako da verovatno vazi stari zakon jos uvek.
Mom kolegi su napisali kaznu za zadnja stakla, pre mesec dana mozda...
stari ili novi .... kako god , u trecem servisu gde je zamalo uspeopita baju a gde to pise u zakonu , pa sme 25% prednja itd da ne davim , kaze mu lik je dosao neki dopis od mup-a da vracaju ljude koji imaju bilo kakva zatamljena stakla
Comment
-
-
Masinski fakultet i institut u Vinci imaju aparat za testiranje propusnosti folija ali im nije dozvoljeno da to rade,tako da atestirana stakla kod nas ne postoje,a cisto sumnjam da ce to biti dozvoljeno.Sacekacemo jos neko vreme pa cemo videti sta ce zapravo biti...Cuo sam da ce za bilo kakve dodatke na autu trebati atest,moguce da ce tako biti i sa folijama....
Comment
-
-
evo ga sajt gde mozete procitati o tehnickim uslovima na vozilim i uopste o zakonu o zobsu. www.informisanje.info,javite da li je to verodostojno ako neko zna!
Comment
-
Comment