Plava rotaciona svetla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Snejk
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2008
    • 704
    • BG

Re: Plava rotaciona svetla

Imam jedno indirektno povezano pitanje.. Kakva je šansa da Pežo 406 karavan ima crveno-plava svetla?

10km sam vozio iza ovog auta sa upaljenim gorepomenutim svetlima, koji se vukao k'o slina i napravio kolonu iza sebe. Pošto sam bio prvi iza i držao pristojno odstojanje video sam i kako je umalo zaboravio da smota u krivinu niz bubanj potok, naglo smotao volan i počeo da švrlja levo desno unutar svoje trake jedva pretičući šleper. Hajde da se kretao nekom sumanutom brzinom, ali daleko od toga, pre liči da je ili telefonirao ili tražio nešto po kolima pa se uspaničio kada je video da je krenuo put bankine. Na kraju mi je puk'o film pa sam ga u širokom luku prošao, ne usporavajući ga ni u jednom trenutku i nastavio svojim putem. Jedno je poštovati auto koji je obeležen odgovarajućim osvetljenjem, a drugo biti ugrožen u saobraćaju zbog nečije nepažljive vožnje.

Na naplatnoj rampi ga već nije bilo, da li je skrenuo za kružni put ili šta već..

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Snejk
      Imam jedno indirektno povezano pitanje.. Kakva je šansa da Pežo 406 karavan ima crveno-plava svetla?
      Vrlo velika i realna opcija
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Snejk
        CBC Senator XXL
        • 14.02.2008
        • 704
        • BG

Konkretniji odgovor nisam mogao da dobijem, hvala.

Comment

Working...
        X