Prekoracenje na autoputu i staticna video kamera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mustimag
    CBC Član
    • 22.01.2008
    • 40
    • beograd

Re: Prekoracenje na autoputu i staticna video kamera

Originally posted by dris
    ako sam je dobro ukapirao da se sada na sudu prihvataju snimci svih kamera, tj. nebitno ko ih je postavljao, kakva je kamera, itd.:
    to mi ide u prilog posto sam pre nedelju dana kupio toshiba full hd kameru za 7k dinara koaj snima na sdhc, baterija traje 2 sata, trenutno je kacim za stitnik od sunca ali se klima medjutim posluzice.

Comment

• srdjanissan
      CBC Senator XXL
      • 20.11.2008
      • 720
      • beograd

Originally posted by ciklon
      Iz razgovora sa drugom, koji je saobraćajac, saznao sam da imaju pravo da zaustavljaju na auto-putu jer kako mi je on to objasnio: "po novom zakonu službena lica mogu da zaustavljaju na auto-putu a to što pre nisu zaustavljali se ticalo interne uredbe da se ne zaustavlja. Naravno, interna uredba je podzakonski akt i kao takva ne mora da se poštuje ako u zakonu piše drugačije."
      Dakle, imaju pravo na sve i svašta, a na nama je da kolektivno upišemo kurs kod vidovite Zorke.
      veruj mi da 99% policajaca ni ne zna novi zakon,tog "novog" se hvataju godinama i "tako je po novom",ima ovde negde pravilnik kako i gde sme da zaustavi i pod kojim uslovima,a nidge se tu ne spominje raskrsnica ,put ,auto put i ostalo,uglavnom,par stvari koje sam zapamtio ,na putu ne sme da te zaustavlja,mora da mu stoji tamo na rasporedu da je tu rasporedjen da meri brzinu,ne sme da te zaustavi tako da ti na bilo koji nacin ugrozava bilo sta,cunjevi moraju da budu,dosta toga,koji sigurno ne znaju...ja sam to spremio za kopiranje,obelezicu kljucne stvari i kad me zaustave izvadim pokazem,ako ti ugrozava zivot ili postupa van toga,prijavis odmah,uzmes mu podatke,bar i ona malo da se iscima....jer se oni vataju na strah naroda,ali ako si ti informisan dovoljno,nema bojazni...
      kad koči,cepa gume i prevrće se!
      papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Mene bas interesuje gde si ti nasao taj pravilnik. Mislim, ako imas, daj postavi, ali tesko da ces to naci.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

sad cu ja okaciti, ne moze da stane u jedan post. otvoricu posebnu temu.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• rajmax63
            CBC Prijatelj
            • 02.04.2005
            • 1415
            • Bačka Palanka
            • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by 206
            Mene bas interesuje gde si ti nasao taj pravilnik. Mislim, ako imas, daj postavi, ali tesko da ces to naci.
            Ima ima ali je teško naći kriju ga ko zmija noge,ali iskopo ga Bili . ilovača ja je ne volim , al' šta ćeš takav je posao
            smatram da su ovi nabrojani članovi najinteresantniji

obratiti pažnju na član 8,10,12,13,14,59,60.sve lepo piše i to nedvosmisleno
            blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
            Audi ima crveno T

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

nasao ovde licno,skinuo i postavio i na nissan klub,mislim da je sky postavio i na toyotu i shutto...kad dodjem kuci postavicu ako me ne preteknu,u kompu mi je.

Comment

• srdjanissan
                CBC Senator XXL
                • 20.11.2008
                • 720
                • beograd

evo,vec pretekli,pa kad izbacis kopiju,pa mu zapusis usta,pa prijava ugrozavanja zivota,ako bas insistira na zakonu...da ,da od 10-14 clanovi vrlo zanimljivi

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

viewtopic.php?f=220&t=49640&p=758336#p758336

evo ga i ovde, u posebnoj temi za diskusiju.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• mustimag
                    CBC Član
                    • 22.01.2008
                    • 40
                    • beograd

Član 7.

Dok obavljaju poslove kontrole i regulisanja saobraćaja na putevima policijski službenici preduzimaju radnje i mere u vezi sa drugim poslovima policije, osim ako bi zbog toga nastao takav poremećaj saobraćaja da bi pretila neposredna opasnost od saobraćajne nezgode ili nastala veća materijalna šteta.

Član 8.

U vršenju poslova kontrole saobraćaja policijski službenici nastoje da u što manjoj meri ometaju učesnike u saobraćaju, kao i da ne prouzrokuju poremećaj saobraćaja i da kontrolu vrše na bezbedan način po sebe, kontrolisana lica i druge učesnike u saobraćaju.
                    Kako ja tumacim samo ova dva clan bi mi pomogla kod moje situacije i to nisam siguran koliko. Ako bih pokusao na licu mesta da se pozovem na njim, oni mogu da kazu ok nikom nista slobodan si a posle da mi postom stigne snimak gde se nece videti da me je zaustavljao
                    Ako ga pustim da popuni zapisnik pa se pozovem na ova dva clana u primedbama ostace pisan trag, pitanje koliko bi mi ovo zapravo pomoglo?

Comment

• Franjo
                      Banovan
                      • 14.08.2009
                      • 2831
                      • Inđija - Beograd
                      • Renault megan II res

Ne pomaže ti, jer nema uzročno-posledične veze sa tvojim prekršajem. Mogao si samo da upozoriš nadležne na nepravilnosti, ako ih je bilo.

Comment

Working...
                      X