Re: Voznja po Beogradu
Kao sto 206-ca rece, "... zurim, vozim klinca..."
E pa tako isto i ja krenem za BG sa klincem, dva ili tri (fala Bogu
) i to najcesce kod lekara
. E posto nemam GPS, ne provodim vise od dan, dva mesecno u BG-u (samim tim ne znam unapred koja je jednosmerna tamo a koja vamo), koja se ulica radi, razmisljam o tome sta ce lekar da kaze, postujem pravila saobracaja (tako me naucise jos '92), vozim SD table (nisam clan klana
) pa kad se nadje takva jedna majmuncina (nije upuceno tebi
) koja me pod svim tim okolnostima ubrzava onda je Dzoni apsolutno u pravu. Jbga ja nemam 120 kila ko on al' pajser u vratima sluzi za jos po nesto osim njegove osnovne uloge.
Izvini bato ali i ja zurim, koliko mogu ali zurim. Ne mogu previse u datim okolnostima ali zurim. Kome se ne svidja sto neko rece nek kupi kartu za GSP ili nek me gleda i dalje u guzicu.
Kao sto 206-ca rece, "... zurim, vozim klinca..."
E pa tako isto i ja krenem za BG sa klincem, dva ili tri (fala Bogu
Izvini bato ali i ja zurim, koliko mogu ali zurim. Ne mogu previse u datim okolnostima ali zurim. Kome se ne svidja sto neko rece nek kupi kartu za GSP ili nek me gleda i dalje u guzicu.

šalim se ali je tako... U višemilionskom gradu, mora da se kreće na žuto (sad nije po propisu) i mora da se stane na žuto, da bi onaj koji kreće znao pravila igre, ako svi idu 40 gde mora biće kolaps, ako pola ide 60 a pola 40 biće sudara. Bitna su nepisana pravila, kultura i medjusobno razumevanje da ste svi u istim fekalijama, nisu tvoje (njegove) najveće... To je problem.
,ovo je tako ****no istina,da uhvatim sebe kako sve manje koristim migavce,upravo zbog toga. kada pokusam da se prestrojim sa migavcem,npr u kneza milosa,uglavnom se desava klasicna situacija,nabijanje na branik i blicanje... kad uletis bahato,na prepad,sve super,niko te nije ni primetio. to je samo kod nas,nesto neverovatno... bilo gde u inostranstvu,kad hoces da se prestrojis,puste te ljudi ako je to moguce.

Comment