Re: Voznja po Beogradu
Stanislave, preterano kakiš, ovo je rasizam, to nije tvoj grad, to je moj glavni grad u kojem ja nisam stranac a ti i tvoji ste tu od pre 856 godina? I neću dalje jer je nadalje sve polkita a nemoj ni ti, ako nemaš šta pametno nemoj ni ovako...
Dosli ste u nase dvoriste da se iskenjate a necete da pustite vodu jer to ne radite kod kuce?! pazi k***a u slamnom sesiru... to bi bilo isto kao da ja dodjem u SA, SU, PA ili LO i krenem da isterujem neku pravdu i da trubim zato sto neko spava na semaforu. kapiram da bi istog momenta bio kamenovan... Zato, sedi disi, ni za disi nisi !!!
btw, sad se setih teksta iz novina od pre neki dan. Od prvog jula krece rekonstrukcija Gazele pa se postavlja pitanje kako smanjiti kolicinu vozila u centru. Naravno, nasi vajni strucnjaci sa saobracajnog su se odma dovatili teme placanja ulaska u centar grada, jelte, tako rade u Londonu, a da nikome nije palo na pamet da recimo redukuju ulaz vozila iz drugih registarkih podrucja posto bi im se u svakom slucaju vise isplatilo da idu tajksijem sa periferije grada nego da u spicu stoje u mestu i trose gorivo. ako ne isplativije a onda isto i to bez da se nerviraju i ljute sto ima neko trubi na
btw, sad se setih teksta iz novina od pre neki dan. Od prvog jula krece rekonstrukcija Gazele pa se postavlja pitanje kako smanjiti kolicinu vozila u centru. Naravno, nasi vajni strucnjaci sa saobracajnog su se odma dovatili teme placanja ulaska u centar grada, jelte, tako rade u Londonu, a da nikome nije palo na pamet da recimo redukuju ulaz vozila iz drugih registarkih podrucja posto bi im se u svakom slucaju vise isplatilo da idu tajksijem sa periferije grada nego da u spicu stoje u mestu i trose gorivo. ako ne isplativije a onda isto i to bez da se nerviraju i ljute sto ima neko trubi na
Comment