Voznja po Beogradu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Voznja po Beogradu

Dosli ste u nase dvoriste da se iskenjate a necete da pustite vodu jer to ne radite kod kuce?! pazi k***a u slamnom sesiru... to bi bilo isto kao da ja dodjem u SA, SU, PA ili LO i krenem da isterujem neku pravdu i da trubim zato sto neko spava na semaforu. kapiram da bi istog momenta bio kamenovan... Zato, sedi disi, ni za disi nisi !!!

btw, sad se setih teksta iz novina od pre neki dan. Od prvog jula krece rekonstrukcija Gazele pa se postavlja pitanje kako smanjiti kolicinu vozila u centru. Naravno, nasi vajni strucnjaci sa saobracajnog su se odma dovatili teme placanja ulaska u centar grada, jelte, tako rade u Londonu, a da nikome nije palo na pamet da recimo redukuju ulaz vozila iz drugih registarkih podrucja posto bi im se u svakom slucaju vise isplatilo da idu tajksijem sa periferije grada nego da u spicu stoje u mestu i trose gorivo. ako ne isplativije a onda isto i to bez da se nerviraju i ljute sto ima neko trubi na
    Stanislave, preterano kakiš, ovo je rasizam, to nije tvoj grad, to je moj glavni grad u kojem ja nisam stranac a ti i tvoji ste tu od pre 856 godina? I neću dalje jer je nadalje sve polkita a nemoj ni ti, ako nemaš šta pametno nemoj ni ovako...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Marcus
      CBC Senator XXL
      • 19.10.2007
      • 631
      • Novi Beograd - B62

Pazi, nije da Zverko nije skroz u pravu... Uglavnom se na voznju u BG-u zale ljudi koji u njemu provode najmanje vremena... Mi koji dnevno predjemo 50+ km u Beogradu smo skoro pa oguglali... Nije ti vise cudno ni da vidis bahatost policije i kojekakvih tatinih sinova, gradske autobuse koji misle da samo zato sto su GSP mogu da rade na raskrsnicama i u tokovima sta hoce, pa i do zena koje ne znaju da voze ( svaka cast izuzecima, al zene i matorci su jedni od glavnih "krivaca" za sporiji saobracaj )...

U ovakvim situacijama treba biti i objektivan i subjektivan u isto vreme, jer ne vozi se isto na NBG-u i u samom centru Beograda, a kamo li u BG-u i nekim drugim, manjim gradovima... Imam ujaka iz SA koji je svojim kolima samo 2x dosao u BG i nikada vise, jer je lepo covek priznao da se ne snalazi u ovoj dzungli... Od tada dolazi autobusom...

Mozda ne bih istim recima predstavio Zverkov post, al slazem se u dobrom delu onoga sto je napisao...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Možete da se složite koliko hoćete ali se priča o bahatosti, ja neću da se osećam kao stranac koji nije povukao vodu zato što stojim na crvenom a neka seljačina mi gurka branik i trubi da krenem. Prešao sam skoro sve metropole ove evrope ako ne računam istok i toga nema nigde. Tema se zove Beograd, nemam pojma ni k oej otvorio a ni zašto i šta se sad vredjate ako ljudi iznesu svoje mišljenje. Treba neka posebna obuka za vožnju za Beograd? Tamo su znaci roze boje okrenuti naopačke pa ih mi ne tumačimo dobro?

Temu ću zaključati iz jednog razloga a to je da će kad tad neko zbog ovakvih poruka početi a što nam uzimate pare onda kad vam smrdimo i prdimo po ulicama, možda baš ja za nekoliko ovakvih postova drugi bi ranije samo se boje južnog voća.

https.autogas.rs

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

najgore je kada u BG dodju neki sa strane, pokvari im se auto, tj popucaju creva za vodu pa se zbog njih i njihovih bara po ulici zakasni u kafanu.

Inace, ja otvorio temu prebacivsi off iz teme o sudarima
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Vid sad miline mi mož da pišemo a oni nek gledu, demokratija bato

Nije bilo bara, neam nekretnian toliko vode a drugo to je dunavska voda tako da je domaća, a sad kaži ako smeš ko je imao nož u džepu od nas četiri

https.autogas.rs

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

noz je imao slucajni prolaznik, ali to ne menja cinjenicu da se zbog ne BG vozila, vozaca i njihovog zastoja zakasnilo u kafanu.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Istina ali slučajni prolaznik je bio pešak, prostom dedukcijom se dolazi do zaključka da je lokalac, sigurno nije došao peške iz Niša, i šta sad, mi tražimo pomoć on vadi nož

https.autogas.rs

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

normalno da vadi noz jer je frustriran ponasanjem ne BG vozaca koji doveli do toga da je odustao od voznje po svom sopstvenom gradu i presao u pesake

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by sri98
                    normalno da vadi noz jer je frustriran ponasanjem ne BG vozaca koji doveli do toga da je odustao od voznje po svom sopstvenom gradu i presao u pesake
                    Ok, prihvatam krivicu za deo njegove frustruacije ali mogao je to i lepo da kaže, nemora oma nož da poteže... Ali nije uvek samo jedna strana kriva, ima tu podeljene odgovrnosti

Mi smo dobronamerno stali ustranu svesni toga da ne BG vozilo iritira domaće i fintirali kvar da imamo kakvo takvo opravdanje pred lokanim življem a on oma nož... Nije korektno...

Time smo uradili ustvari dobro delo, možda je tako frustriran mogao naneti povrede (greškom) nekom BG vozaču. Daklem, spasitelji smo

https.autogas.rs

Comment

Working...
                    X