Prosle godine onaj sneg u februaru je cudo napravio,nisam ni u snu mogao da izvezem auto iz ulice,cak i da sam imao zimske gume.Sporedne ulice niko ne cisti,tako da ne pomazu ni lanci...Nadam se da ove zime nece tako biti...
Danas pao sneg. Ja ko i svaka druga ****** nisam zamenio gume koje stoje uredno i cekaju.....Prvi put posle 6 sezona (uvek zamenim pre vremena) sam seo u auto sa letnjim gumama po snegu nekih 2 km do vulkanizera. Zaboravio sam kako taj rulet izgleda. Ko namerava da vozi sa takvim setup-om dalje od 2-3km dnevno i brze od 35km/h taj nije u vinklu.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
1 i 2 kod mene obicno padne mali sneg....kao prosle godine
3 i 4 ovako je izgledao put gde sam prosao 8 sati ranije i rekli su mi da je za dva dana napadalo 20 do 30 cm snega(dobar sam sa nedeljkom iz hmz-a)
... rekoh, nije to nista imam ja neke ruske gume na kojima svasta nesto pise i na autu su redovno od kraja oktobra pa do kraja aprila...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
skup na kruznom toku u veterniku, ko poslednji ostane da se vrti u krug, pobednik.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Neki dan na vestima,pominjali zimske gume,a na kraju rekli,da policija nece sprovoditi rigorozne kontrole zimskih guma...Bas cudno...
Slušao sam Okanovića juče. Kaže obavezne sve četiri, ali samo u uslovima klizavice ili snega. Ukoliko je suvo - NE!
I dodao je primer da ako se uputiš negde na put bez zimskih guma, a u povratku te zatekne sneg recimo, plaćaš kaznu ako te policija nahvata, nema veze što nisi bio kod kuće. Šare nije pominjao.
Ne znam odakle im ideja da ne mora ako je suvo, ali tako je.
Comment