uvek se vezujem nivka je dosta tvrda pa hoće da bacaka iz sedista ako nisi "prišrafljen", a i iz ranijih iskustava tj.susreta bliske prirode sa drugim prevoznim sredstvima naučio sam da vredi.
Vezujete li pojas?
Collapse
X
-
Originally posted by DJDexyja vezujem redovno,
ali evo jedne interesantne stvari imam ortaka za koga je uvreda kad neko u njegovim kolima uopste pomisli da veze pojas. Kao ono, to ga asocira da sa njim nisu sigurni u voznji.
Comment
-
-
Nikad, i nikad me nisu cimali zbog toga cak i kad su me zaustavljali zbog drugih stvari.
ja vezujem redovno,
ali evo jedne interesantne stvari imam ortaka za koga je uvreda kad neko u njegovim kolima uopste pomisli da veze pojas. Kao ono, to ga asocira da sa njim nisu sigurni u voznji.
Comment
-
-
Ranije nisam stavljao pojas, cak i kada sam bio obavezan u sluzbenim kolima. Onda sam krenuo malo da putujem napolje, pa po brzim autobanovima osetis da ti je pojas zaista neophodan i da je nelagodno kada ga nemas. Ranije sam i placao kazne i prijave za pojas i uvek u meni radio neki inat, kao, sta ima neko da brine o mojoj licnoj sigurnosti kad ima toliko precih stvari ili me je iritiralo to naprasno uvodjenje reda u okruzenju gde stosta strci, ko bi ga znao. Tako da sam ga koristio uglavnom na otvorenom. Medjutim kad su me ovamo oladili iz prve sa 2x 45evra po meni nizasta, onako ladno i rutinski gledajuci me kao budalu koja baca pare, nesto se u meni prelomilo. Sada sam se prilicno navikao i cak i ako ga zaboravim setim se u prvih 50m voznje. Ponekad ga osetis u duzim voznjama pa ga malo maknes sa strane, ali na brzim krivinama ipak osetis da te nesto drzi i da ne landaras po sedistu ko prazna kesa na vetru.
Comment
-
-
Originally posted by DJDexyimam ortaka za koga je uvreda kad neko u njegovim kolima uopste pomisli da veze pojas. Kao ono, to ga asocira da sa njim nisu sigurni u voznji.
Ja vezujem uvek, navikao sam a i meni nekako smeta kad se ne vezem, nisu dzabe to izumeli ljudi mnogo pametniji od mene...
Comment
-
-
Originally posted by booleroOriginally posted by luka.lUvek sam vezan u kolima cak i POZADI. UVEK.- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Originally posted by lanMito bi bilo k'o da je ribi uvreda ako stavis kondom, kao, mislis da ona ima "nesto"SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment