Mislim da bi nekoliko lezecih policajaca reshilo problem i to onih betonskih najgorih....
Da probamo da resimo
Collapse
X
-
Evo jos jedna ,samo ne na onoj gde su postavljeni lezeci,ta sad smirila al bukvalno.
Ovde je intersantno to sto su oba auta isla iz sporednih ulica kec desno a klio levo.Kontam po kocenju da ona (citaj ZENA)nije ni kontala da se ukljucuje na put sa prvenstom a plus uz sve to nije videla ni keca koji se skretao desno
I tako ,tako , tako ce biti dok nestave lezece na svim frekventnijim ulicama koje seku moju.
Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Opet ista priča
Lik sa vectrom bez imalo kočenja sa nekih 50km/h zakucava se u iveca.Lik izlazi iz kola i besan na lika iz kamioneta .Ovaj drugi sabran,miran pošalje ga da vidi znak koji je velik kao pravi.Besno odlazi da vidi i likkao u fazonu kako
Bio je non stop na prvenstvu prolaza kad od jednom zviz nema više a posle opet do kraja je glavni.
To je samo što ja uspem da vidim a koliko je samo takvih sličnih situacija dnevno.
Sestra danas priča ,vodila je razred u bioskop i kada su se vraćali ,tipus izleti i bus zviz u njega a klinci ko krompri kroz bus.Niko od dece se nije povredio ,sva sreća.
I tako ,tako,tako dok gradska vlast kojoj puca kuranfil za bezbednost njenih građana ne reši da stavi još ležećih bar na pet visoko frekventnih ulica koju seku moju.
Od kada su stavili na jednu koja je bila naj rizičnija ,tu udesa više nije bilo i zato ne vidim razloga zašto se nebi stavilo i na ostale.
Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
danas Vršačka posle podne oko 15h zamalo da i mene otkine jedan lik sa trulim stojadinom.
ide ludak i sa sve mobilnim prica i vozi kao da nikoga nema na putu tj raskrsnici.
falilo mu je možda 80 cm da me udari.sreca pa nije bilo nikoga sa suprotne strane kolovoza i uspeo sam da pobegnem u levu stranu u pravcu kretanja,
da sam stao ne znam da li bi vredelo jer takvih morona je pun gradblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Re: Da probamo da resimo
Naravno druže
Kontam da si dobio dovoljno informacija iz mog prvog posta,da bi razumeo o čemu pričam.
Polazim uvek prvo od sebe , imam regularnog vozačkog staža 11 god. i položene A,B,C,D I E kategorije.
Kad vozim nepoznatim krajevima u gradovima BG,SU,SO...max sam oprezan po pitanju saobraćajnih znakova al i meni se desilo da sam imao kasna kočenja tj skoro do blokade zbog nedovoljne informacije ili ti manjka saobraćajnih znakova .Kad god sam naišao na ležeći ,tog momenta sam siguran 100000000000000000000000% da ću naići na nešto VEOMA VAŽNO što će uticati na moje dalje kretanje i samim tim otvaram još jedan par očiju , smanjujem brzinu i uočavam zašto su tu ležeći.Pisao sam o ribici koja mi je presekla put bez stajanja a onda 100m dalje ležeći zbog škole i ona primećuje ,koči a uz sve to bio je mrak.
Nakon otvaranja ove teme prošlo je 3 meseca i grad je stavio ležeće policajce na najkritičnije ukrštanje i od tada do ovog trenutka ,nije bila
saobraćajka tog tipa. Možda se desila (video nisam)nešto tipa loša procena prilikom uključivanja na put sa prvenstvom prolaza ,znači klasika ali ne da ti neko izleti sa svih 60kmh i zviz u tebe.Najkritičnija je zato što je i najduža,nov asfalt .Bus ide kroz tu ulicu,jednom čak je i uleteo u kuću na toj raskrsnici jer se šofer zamislio i kad je skontao bilo je kasno,a stanica sa koje je krenuo je samo 70m dalje od ukrštanja.
E sad lik se zaleti i 80kmh kad ležeći ispred njega mu daju informaciju da je u blizini nečega važnog i kada malo bolje pogleda 30m niže STOP i narvno koči.Mislim nije retard da samo proleti.
Tako sa objašnjavam svoju teoriju ležećih policajaca a gradski oci su to samo potvrdili postavljanjem istih.Naravno da bi najbolje bilo da se naprave nadvožnjaci sa petljama ali to je neizvodljivo u ovom kraju sveta .Razmišlajao sam i kružnom toku ali nije fizički izvodljivo zbog malo prostora oko raskrsnica,tako da su ležeći najefikasnije ,najjeftinije rešenje jer ipak je ovo Srbija.
Besan sam jako što neće da stave još na preostalih pet ulica ,mislim ne znam šta čekaju da se ljudi još lupaju kao što vidiš na slikama i da im vade slezine...
Da li neko uopšte zna koliko košta postavljnje ležećih?Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
A da napises ti neki mail ili nesto skupstini NS sa svim ovim fotkama iz tvoje ulice? Mozda i urade nesto nakon toga.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Nije loša ideja ali znaju već i vrapci na grani za to
Rešili su jednu ulicu i sad kao dosta vam je.
Mesna zajednica se bori za to a u gradskoj vlasti je haotično stanje bore se za stolice i tako tako tako.............................................. .Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Ova raskrsnica dodje kao ratna zona, vise ranjenih i poginulih po kvadratnom metru, nego u Iraku.
Napisite dopis skupstini Grada, a isto posaljite i u 2-3 lista sa fotkama i nesto ce se valjda pokrenuti!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Re: Da probamo da resimo
Originally posted by baguBesan sam jako što neće da stave još na preostalih pet ulica ,mislim ne znam šta čekaju da se ljudi još lupaju kao što vidiš na slikama i da im vade slezine...
Da li neko uopšte zna koliko košta postavljnje ležećih?
-a taj lik (kao i svi mi) bese za sve placa (ne placa 18% na vazduh (jer ne mogu da ga zatvore - da mogu - bilo bi 18% i na vazduh) - znaci i na vodu, i na pisanje, i na klopu, i na .... - svi placamo u tu istu kasicu iz koje treba da se nabave par lezecih - 18% . (pa cak i na taj lezeci - jos jednom !?).
Comment
-
-
Da vas obavestim o sledećem
U mesnoj zajednici je uočeno da je ta ulica sa još jednom u kraju( koja po mom mišljenju nije ni približno problematnična kao moja) veliki problem za opštu bezbednost jer smo svi praktično učesnici u saobraćaju .
Pre neki dan je bilo 26god postojanja mesne zajednice Južni Telep, pa su uvaženi članovi koje kakvih partija iz MZ gostovali na lokalnoj TV stanici i pričali o problemima naše MZ.
Problem broj 1 je isti problem zbog kojeg sam ja sve ovo pisao,slikao...
MZ urgira na rešavanju problema tj na postavljanju ležećih i ograničavanja brzine na 40kmh sa čime sa ja apsolutno slažem .
E sad sledeći nivo je gradska vlast ,koja se nadam da neće ostati nema na molbe naše MZ.Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
Comment