Obaranje pešaka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugi
    CBC Član
    • 23.10.2007
    • 22
    • MEDAK

Obaranje pešaka

Juče u mirjevu na očigled mnogo ljudi taksista udari devojku na pešačkom!
    Skretao je levo i nije je video!Imala je zeleno svetlo!
    Nisam mogao da verujem da joj ništa nije!Ustade i reče ništa,ništa smo vozi Jadnica od šoka nije ni znala šta je snašlo!Možda tek kući oseti bolove...

E sad po mom mišljenju nije je video zbog prednjeg levog stuba!I meni se dešavalo da umalo nekog pešaka pokupim zbog toga što se bukvalno sakrije i ne vidim ga!
    Još me zanima koje bi bile posledice za vozača da je kojim slučajem sela na trotoar i pozvala policiju?
    BEZ ALATA NEMA ZANATA
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

obaranje pesaka ne na pesackom nego i van pesackog je tvorza brale a ovo... imo je sreceeee toliko da je trebo da joj da vizitku i da je voza ceo zivot za dz.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

ja sam u osnovnoj skoli video takav slican slucaj. Vracam se sa 3 drugara i idemo u liniji paralelno bukvalno u ritmu korak po korak, a jedan stariji decko ide iza nas. U trenutku dolaska do pesackog sva trojica stajemo na ivicnjak, a on produzava pored nas i nalece na keca pri brzini ok 30km/h sigurno ....okrece ga preko haube i krova...lik se docekao na noge i samo poceo da trchi...ovaj iz keca je zakocio posle jedno 8m i izasao i lik u chudu normalno ne zna koji je ovom....

sto kaze Corba pesaci su glupi, pesaci su spori zato ih obori
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Mene je auto udario na pesackom prelazu pocetkom devedesetih, doduse meni je bilo crveno za pesake, ja odleteh 2 metra, pridigoh se i samo sto nisam dobio batine od vozaca...
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Taxista je stvarno imao srece,a to zasto je nije video samo on zna...btw po meni je ipak trebao da je stavi u kola i odveze do urgentnog,mnogo ljudi je izgubilo zivot zbog neprimecenih unutrasnjih krvarenja,ili je makar mogao da joj uzme br. telefona cisto da proveri kako je...
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

Originally posted by zverko
            obaranje pesaka ne na pesackom nego i van pesackog je tvorza brale a ovo... imo je sreceeee toliko da je trebo da joj da vizitku i da je voza ceo zivot za dz.
            Greshish sinak...

Moj drugar je ubio coveka koji je pretrcavao po sred ulice, naocigled 20 ljudi na autobuskoj stanici sa koje je matori pretrcavao iza busa.
            Sada samo zivi sa tim da je ubio coveka, a od zatvora nista.
            Naravno bilo je neko sudjenje, cisto formalno da se ispitaju sumnje, ali to je sve.

Comment

• mishkom
              CBC Senator XXL
              • 07.08.2007
              • 591
              • N/A
              • N/A

Originally posted by Manfred
              Eee to je najgore, hvala Bogu, pa nisam imao takvu situaciju, ali po pricama drugih,starijih, sve su autenticne. . .

Bez obzira sto "ubica" nije kriv, on zivi sa tim, stalno misli na to, i mogu misliti kako mu je. . .

ili je makar mogao da joj uzme br. telefona cisto da proveri kako je...
              slazem se

Ja od juce po gradu i naseljenim mestima 30-40-45max. . .

Zamalo da pokupim neke ljude, mrak, pada kisa, a oni iza nekog kamiona izlecu. . . pa nemali broj puta sam video babe kako idu tako nocu. . .

cemu im sluze trotoari?????????

Comment

• bagu
                CBC Senator
                • 21.06.2006
                • 245
                • NS

Sve ,sve ,ali izletanje na put iza busa
                Kad god staje bus koji ide meni u susret OBAVEZNO spuštam na 20 km/h i sve gledam kao nenormalan dal će ili neće da mi GUDALA izleti.
                Mislim gebote o čemu razmišljaju?
                To bi trebalo kažnjavati ili bar šamarati.
                Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• HotDog
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 965
                  • BSG 75 (011)

mene moj instruktor učio ovim rečima: usporimo i gledamo da se ne pojave nogice (kroz onaj prostor ispod zadnjeg ugla busa se vide nogice u najavi kad neki tenkre odluči da izviri)

Comment

• bugi
                    CBC Član
                    • 23.10.2007
                    • 22
                    • MEDAK

Ja sam ko klinac izašao između dva busa!
                    Gledao samo levo jer sam bio ubeđen da je jednosmerna ulica...
                    E tu sam pogrešio bum leteo jedno 5 metara i ništa...čovek otišao a ja posle pola sata uočio ljubičastu modricu ispod kolena koja me zezala jedno dve nedelje!Sreća je što sam ga video ustvari čuo gume kako škripe i poskočio pa sam završio na haubi!Da sam pao bio bi mi kraj!
                    BEZ ALATA NEMA ZANATA

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Originally posted by Manfred
                      Originally posted by zverko
                      Greshish sinak...

Moj drugar je ubio coveka koji je pretrcavao po sred ulice, naocigled 20 ljudi na autobuskoj stanici sa koje je matori pretrcavao iza busa.
                      Naravno bilo je neko sudjenje, cisto formalno da se ispitaju sumnje, ali to je sve.
                      tu nesto nije u redu, cuj formalno... pa to je bre ubistvo iz nehata. ne za ubistvo vec za obaranje, gazenje, se ide bre u tvorza... mora da je taj tvoj debelo podmazo ili je taj sto je ubijen neki od koga je drzava imala slabu vajdu(tehnoloski visak). udario moj matgori nekog umno bolesnog lika na sred magistrale pa se izvuko na tu foru posto je lik pobego iz ludare a familija popizdela sto ga nije capno na mestu kao: "da nam skratis muke" ali je bilo bogami povuci potegni posto ga je drzava teretila za to i ako se desilo da mu je iz cista mira , odjednom, covek uleteo na suvozacevo sediste kroz soferku.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

A sta se desava ako okinem biciklistu jer ih ovde kod mene ima ko kineza? Pazi znaci vozi pravo i odjednom skrene da obidje baru ili jednostavno iz cista mira, najcesce nema nikog iz suprotnog smera pa uspem da ih izbegnem ali ako budem morao da biram da li u biciklo ili direkt u auto zna se...

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

biciklista je ucesnik u saobracaju, tako da se gleda kao za auto

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Ma strasno, to pijano, ludo, nepismeno, gluvo, slepo, retardirano i svi teraju biciklove i ucesnici su u saobracaju...

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Ortak jedan je pre nekih 7-8 godina imao situaciju da je okinuo dedu na biciklu koji je isto tako skrenuo ispred njega, deda pao i umro na mestu jer je jeli imao 90 i kusur godina...Porodica ga tuzila jedva se izvukao da ne ide na robiju, platio silnu neku otstetu i imao je uslovno valjda 2 godine...

Comment

Working...
                              X