Obaranje pešaka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Odg: Obaranje pešaka

u poslednje vreme ,sve je vise ovakvih pesaka i po Beogradu :

Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Od kad je ovaj zakon za pešake oni misle da su tenkovi, to sagne glavu kao noj (misli ako on mene ne vidi ja ne postojim) i krene trčećim korakom preko puta. što je laganije išao trotoarom to je po pravilu veća izlazna brzina na kolovoz kao da se takmiče ko će većoj opasnosti da se izloži, valjda da bi kasnije rekao eto imao sam prednost. Kao da to Sv. Petra zanima...

Tako je bar u NS ne znam za ostala mesta ali ovde je takmičenje... To što nije realno da se zaustaviš sa 40 na sat 1 metar pre pešačkog njima ne smeta da iskoče kao pajac na put kao u gornjem primeru. Neki dan mi je jedna takva sa kišobranom pominjala svu familiju ali onako sočno i mlatara toliko da sam bio u iskušenju da joj ga uguram u **** zatvorenog a izvadim otvorenog (kišobran naravno) ali odgovarao bih ko za pravu ženu...

Milicija ili neko bi trebao malo da poradi na tome da shvate da su i dalje ranjivi kao i pre.
      Jednom rečju, katastrofa....
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• vulkan
        CBC Veteran
        • 03.09.2011
        • 151
        • sabac
        • mazda nisan

Slažem se sa Dorom. I oni treba da poštuju pravilo da pogledaju levo i desno pa da ocene koliko je bezbedno da pođu preko pešačkog, al jok. A milicija im ne piše kazne kao vozačima koji moraju da stanu čim pešak "ima nameru da krene" ili kad zakorači na pešački pa i sa leve strane i na širokim ulicama. Nekad mi dođe da pogazim kad me gleda da sam skroz blizu i opet ide mi pod kola da moram oštro da zakočim. Ćak ih ne dira milicija ni kad u dok prelaze ulicu a kamoli što neki ne gledaju ima li auta. Samo vozače jebu. Staješ svakih par metara na ovu cenu goriva i još jauču da nam je zagađen vazduh izduvnim gasovima. Bicikliste koji voze u suprotnom smeru pa i kroz raskrsnicu tako pa čak i na crveno prođu panduri ne zaustave! Treba pobiti i takve pandure i počinioce takvih prekršaja kad to svesno rade. I ako nekog zakačiš opet je vozač auta krivlji nego biciklista. Srećom ide lepo vreme, sad će auto više da odmara a skuterom polako kraće relacije i grad.
        Last edited by vulkan; 31.05.2012, 14:50.

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

@ zoranbg

Pa zar nisi mogao bar otvorenim vratima da ga opaučiš!?
          ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Rekao bih da je žensko ali nema veze... Gledajući ovo podseti me na huljavi plan da montiram onu sirenu kao električni voz i prskalicu za vodu levo i desno, pa makar da ih ištrecam i okupam...

https.autogas.rs

Comment

• vulkan
              CBC Veteran
              • 03.09.2011
              • 151
              • sabac
              • mazda nisan

Originally posted by Dora View Post
              Rekao bih da je žensko ali nema veze... Gledajući ovo podseti me na huljavi plan da montiram onu sirenu kao električni voz i prskalicu za vodu levo i desno, pa makar da ih ištrecam i okupam...
              To bi bilo dobro al kad vremena i budžiti na kola.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Šalu na stranu, vozim pa skoro 40 godina i ovo nije bilo nikad. I pre su pešaci imali prednost i znal ose kad imaj uprednost a bili su i oprezniji. Istrčavanej se dešavalo previdom kao što bih rekao i ov ona videu da je bilo jer ne verujem da neko normalan izadje ovako na otvorenom putu a da vidi auto koji ide na nejga. Samo takvih na pešakom prelazu sad ima koliko hoćeš. Ne pogleda ništa. čim vidi zebru on ili ona zna da je zaštićen Teslinim poljem i nemože mu niko ništa.

https.autogas.rs

Comment

• stevak
                  CBC Senator XXL
                  • 31.05.2009
                  • 1215
                  • Zemun
                  • Saab 9000 cs 2.0T

Tako je kada naši zakonodavci samo prepisuju zapadne zakone. Bar da prepišu sve od A do Š, nego se valjda umore na polovini prepisivanja pa nam ostane samo represija, ćosavi zakoni i izmišljanje rupe na saksiji. Štono kaže narod- veći katolici od Pape
                  ex SAABotražitelj

Comment

• vujke
                    Admin
                    • 29.09.2004
                    • 1673
                    • Mladenovac
                    • Daewoo Lanos 1.5SX

Re: Odg: Obaranje pešaka

Originally posted by Dora View Post
                    Pa nasi cigani ne bi mrdali sa pesackog, cekali bi besplatno kupanje, jos imaju i sampon gratis.
                    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• vulkan
                      CBC Veteran
                      • 03.09.2011
                      • 151
                      • sabac
                      • mazda nisan

Odg: Re: Odg: Obaranje pešaka

Originally posted by vujke View Post
                      Pa nasi cigani ne bi mrdali sa pesackog, cekali bi besplatno kupanje, jos imaju i sampon gratis.
                      Šta je ovo, crni humor? Nije baš da volim cigane, al nisu oni krivi što su se takvi rodili. A siromašnih mi je žao kad vidim kako se muče u životu (a i ja sam tu blizu sa mojim prihodima) mada ih ima i koje ne treba žaliti, zavisi zbog čega su siromašni. Da li su lenji ili zavisni od neke loše navike ili bolesni ili sticajem loših prilika ne mogu da malo poprave život. Odosmo u of.

Comment

• vujke
                        Admin
                        • 29.09.2004
                        • 1673
                        • Mladenovac
                        • Daewoo Lanos 1.5SX

Re: Odg: Re: Odg: Obaranje pešaka

Nije humor nego crna svakodnevica. Upravo sam mislio na one koje ne treba zaliti, moja greska sto se nisam ogradio u prethodnom postu. Mnogi od njih dnevno zarade vise od mene a i dalje su strokavi, lopovi i sta sve jos ne ali nije mesto da o tome pricamo...
                        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

juče mi ovako jedna ženetina,na sred ulice, bez zadrške, na kola. dete mi udarilo glavom u zadnje sedište.
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• shommy_kg
                            CBC Veteran
                            • 24.01.2009
                            • 125
                            • Kragujevac
                            • Opel Astra G 1.6 16v

ljudi zivimo u drzavi gde je sve u banani pa tako i pravosudni sistem...zavisi kako se kome zalomi...moj drug iz srednje je kombijem firme preticao auto i u pola preticanja ugledao babu koja hoda tik uz asfalt [bila je noc]...malo grublje krene da se vraca u svoju traku, kombi se zanese [onaj 'maxi' Iveco Daily] i cusne babu zadnjim delom...baba pogine na licu mesta...dobio je godinu dana uslovno...

s druge strane [nevezano za saobracaj ali ima veze sa onim "kako se kome zalomi"] drug iz osnovne [bilo je to i u novinama, Mladen Svabic se zove lik, bio potporucnik Vojske Srbije] ubio oca metalnom sipkom...mlatio ga je toliko i samo po glavi do stadijuma da su samo dnk analizom mogli da utvrde o kome se radi...istraznim postupkom utvrdjeno da je on do najsitnijih detalja isplanirao ubistvo...po nasem krivicnom zakonu taj slucaj podpada pod oblik teskog ubistva i za njega je predvidjena kazna od 30-40 godina...on je dobio samo 7...+ godinu dana istraznog postupka i sudjenja...on je napolju za manje od 6...

Comment

Working...
                            X