Ministar i pojas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma kozna sta je istina .meni je cudno da u zadnjih 40 godina nekoliko ministra policije ima teske saobracajke.
    a gde su ministri prosvete, sporta ,ekonomije,gradjevine .....
    jer se oni ne voze kolima.

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ma sta vam je ljudi, pa svi znaju za onu narodnu:"Nece ker na kera".
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by Djux
        Sama cinjenica da ne postoji bukvalo nikakva ni najmanja fotografija sa lica mesta budi sumju.
        Losa ti ''cinjenica''
        Video sam snimak na Tv [ cini mi se da je bio Pink ], kako stavljaju taj Mercedes na kamion za slep...Auto skroz ulupan, krov skoro da nema, odnosno, skoro da se totalno zguzvao, kao da je bio u presi...

Takodje, nije vozac izbegao psa...to niko nije ni rekao...Nije on naglim pokretom volana pri visokoj brzini prevrnuo Mercedes na krov, vec je udario psa...
        ... ''Do nesreće je došlo tako što je službeno vozilo MUP Republike Srbije, mercedes M 500 L, registarskih oznaka M
        10 - 20, krećući se autoputem u pravcu Niša, udarilo kod kilometarskog stuba 678 u psa, nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom...
        Vozilo je potom udarilo u ogradu koja razdvaja kolovozne trake i prevrnulo se, a pas je nađen na mestu udesa.
        Vozilo je potom udarilo u središnju zaštitnu ogradu, prešlo u suprotnu saobraćajnu traku, nekoliko puta se prevrnulo i sletelo sa kolovoza...''

Sigurno vozac nije ni imao vremena za reakciju, jer je voznja bila pod farovima...brzina velika, auto-put nije osvetljen [ osim kod petlji ]...
        Otprilike, vreme za reakciju izgleda ovako :
        http://www.youtube.com/watch?v=D4YIBIQ_ ... re=related

Dodajte samo jos vecu brzinu...plus mnogo manju zivotinju...
        Verovatno vozac nije ni znao sta se desilo, samo je odjednom izgubio kontrolu...
        Kasnije se saznalo u sta je udario...

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Originally posted by jevtic
          ...i zašto za ministra dovode neke stručnjake iz rusije? naši nisu dovoljno dobri? da li bi to uradili za nekog drugog građanina (zablaćanski) ili smo mi normalni ljudi građani drugog reda.
          Nije njih niko zvao, nego su se sami ponudili...I, sta bi ti uradio ? Odbio bi ?
          Ti doktori nisu ni uradili operaciju, vec nasi hirurzi...

edit : nivoi blindiranosti se naravno razlikuju, i to svi znamo...ali B7 je apsolutni maksimum koji danas postoji, i npr. Maybach tako blindiran kosta preko 2 miliona $...Sa pocetnih oko 2,5 t, tezina mu poraste na preko 4t...
          Ali, taj nivo danas postoji...
          Drugacije je bilo u vreme kada su kupovani ti Mercedesi za nasu drzavu...
          Takodje, nije isto nivo B6 sa polovine 90-tih, i isto B6, ali npr. za neki Mercedes iz 2007. godine...Zovu se isto, ali je sigurno sadasnji B6 neuporedivo jaci...

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Originally posted by Djux
            Ministar bio u lovu. Cak mu je i puska koja je stajala unutra nenela neku povredu (mehanicki) nije opalila.
            Uh, ne volim politicare, ali mi je zao kad bilo ko nastrada, pa i njega...

A sto se citata tice, samo bi jos taj dio politicke bahatosti falio, pa da se puska sa metkom u cijevi vozila u automobilu...? E to bi bilo nesto sto cak i mene od politicara (i pratecih...) moze iznenaditi...!

Kako bilo, zelim im sto uspjesnije ozdravljenje, i vise pameti u buducnosti...

Comment

• Djux
              CBC Veteran
              • 10.08.2007
              • 133
              • Zemun

Hmm zanimljiv snimak. Ja bar nisam video nikakvu sliku,al nebitno.
              Uglavnom da pas od cca 10kg moze toliko da ugrozi stabilnost kretanja vozila na putu ja bi sesvakuga dana negledao po 20-30 iprevrtanih auta po putevima. Buvalno gde god da krenem lesine pasa po putu. Do sad sam pokupio kera samo jednom,ali kamionom VW T4 tako da to nije bas merodavno...ali vozio sam se sa matorim ko klinac kad je osinuo psa pri nekih 100-njak km/h secam se da je puko far na 124-ci i da smo trazili poklopac kuke za vucu sa branika pored puta...
              E sad ko zna mozda je Jocic naleteo na nekog dobro uhranjenjog brnandinca od 100kg ko ce znati...

Comment

• M626
                CBC Senator
                • 12.01.2006
                • 200
                • Beograd, Konjarnik

Vozilo od 3t i vise pri brzini od 160 na sat da izgubi kontrolu pri sudaru sa psom?

Nesto ne verujem u tako nesto. Plus sto vozaci koji voze ministre prolaze raznorazne obuke ne bi li sto bolje reagovali u kriticnim situacijama kakva je recimo i ova bila.

Pre bih rekao da su neprilagodjena brzina i umor glavni krivci.
                Mada vidim da mediji spekulisu sa velicinom psa, tipa bio je tezak preko 70kg i sl., na kraju ce ispasti da su udarili u slona.
                Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

LJudi, izgleda da niko ne vidi ono kljucno.
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• CannoN
                    CBC Senator XXL
                    • 15.09.2007
                    • 485
                    • Beograd

Pa sto ne rece kada vec vidis?

Dva puta sam udarao psa.

Prvi put na auto putu. Ogroman matori Vucijak- samo je tupo gledao, kao da je hteo da umre. Probao sam da kocim pa sam ubrzo prestao jer sam isao 140km/h sa Nissan Patrolom i 7 coveka u njemu. Oko 3.5 tone. Zgazio sam ga levom stranom - nisam milimetar mrdnuo sa putanje. Suspenzija je upila bez da se cuje mada se potres osetio. Srce me i danas boli - kolima nista nije bilo - pas na pola.

Drugi put je bilo prosle godine, sa Pugom 205, na nekih 90km/h mi izleteo, k`o tele Dodz - trag kocenja mi je bio nekih 20 metara. Ja manevrisem na desno a on prati
                    Zbunio se jer su i u susret isla auta pa mene nije ni video ali sam ja procenio da nailazi sranje pa sam reagovao. Udario sam ga sa oko 30-40km/h procenjujem. Branik mi je puko od udarca ali je ker preziveo. Ja izas`o iz kola i motam po glavi gde da nadjem veterinara a on ustao i poceo da forsira bezanje sa osvrtanjem.

Comment

• Heinz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 1027
                      • Beograd, Voždovac
                      • Avensis 2.0 D4D

Možda će nekome biti od koristi, pošto vidim da ima dosta slučajeva naletanja na životinje na autoputu:
                      Slobodno tužite JP "Putevi Srbije" za neočekivane prepreke na autoputu, kažu ljudi da se sporovi lagano dobijaju uz izvršen uviđaj od strane MUP-a.
                      Za štetu, strah... za šta se već tuže na zapadu
                      Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

vozilo nije bilo pod pratnjom zato sto je bilo na auto putu ali je zato auto-put 20km ispred i iza vozila prazan sa obe strane (PS). zato niko nije ni stradao kad je preso u drugi smer. sta god da je bilo u pitanju pa cak i ker , velika brzina je uzinila svoje. imao sam prilike da vozim Land Rover Defender 98.god blindu nivo zastite B7-3892kg. Preko 140kmh auto se sasvim drugacije ponasa na pravcu. max brzina mu je bila 160km/h . pri toj brzini se auto "ljulja" i osecaj je malo cudan. kapiram da je ovaj G500 novije generacije te da moze i brze da ide ali opet nije pravljen da se tera 160+km/h.
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Ne znam odakle ti ovo za pazan autoput, ni prvi nivo zastite kod prevoza najvisih zvanicnika ne podrazumeva 20km praznog autoputa, kamoli da tako nesto bude upriliceno za ministra policije.
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Dovoljno je da ukljuci plavo crvena svetla i svejedno je da li je jedno ili 20 vozila u koloni, ima isti status u saobracaju. A da je auto put bio prazan 20km, to bi se itkako primetilo da drugim mestima kroz kilometarske kolone.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833
                              • Novi Sad -United States of Liman

da li je auto put bio prazan, to sad nije primarna stvar...pitanje je sledece, sta je skoro ubilo ministra i njegovog vozaca? kera zaboravite, a samo me interesuje da li je u pitanju ljudski faktor ( umor, nepzanja, alkohol, divljanje ) ili je nesto trece posredi...

ako su nasli kera, koji je izazvao sudar...ocu rezultate sa autopsije koji ce da potvrde oficijelnu pricu...

Comment

• mishio
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2007
                                • 1204

ma kakvi to necemo nikad saznati kao sto se mnoge stvari i dan danas ne znaju .. niti ce se znati ..

mozda je imao 2 srndaca u gepeku bio pijan, vozio ljubavnicu, vozio kineze preko granice, i 1000stvari sve je to isto .. bitno je na kraju da nisu ubili nekoga a sta je izmedju sve je na njima, samo ako je bio napad (sto bih 99% iskljucio) onda samo mogu kao covek coveka zaliti, ali sa razumne strane .. kakvi

Comment

Working...
                                X