Ministar i pojas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CannoN
    CBC Senator XXL
    • 15.09.2007
    • 485
    • Beograd

sri98
    Ti si gledao da li je bilo kolona?
    ------
    Zbog prirode posla cesto se vozim pod policijskom pratnjom i nije to bas tako rigorozno kao sto se prica ovde. I obilaze ljudi(sto me je zaprepastilo) ili pokusavaju. Nekad i ne obezbedjuju zaledjinu vec samo napred policijski auto.

E sada u slucaju visoko kotiranih politicara verujem da se drze pravila.

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Dovoljan je jedan nagli manevar izbegavanja pri ozbiljnijoj brzini da auto sa 3500+ kg odleti u p.m.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

Originally posted by 206
        Ne znam odakle ti ovo za pazan autoput, ni prvi nivo zastite kod prevoza najvisih zvanicnika ne podrazumeva 20km praznog autoputa, kamoli da tako nesto bude upriliceno za ministra policije.
        a ti znas pravilo sluzbe za prevoz i pratnju vaznih licnosti. svojevremeno su zatvrali auto put zbog predsednikovog sina a ne da ciste auto put 20km unapred pre nego prodje ministar policije.

A da je auto put bio prazan 20km, to bi se itkako primetilo da drugim mestima kroz kilometarske kolone.
        pa ne krece se vizilo 20km/h pa da ostali na rampi cekaju 2 sata da bi on proso. u gradu se nikad nije vozio bez dva auta u pratnji i to od palmoticeve do kraja kneza milosa a ne da bi na auto putu iso sam. sigurno je imao cistaca ispred sebe ako ne na 20 onda na 10km. alkohol nije sigurno kako ni umor posto je vozac profesionalac iz uprave za obezbedjenje i pratnju vaznih licnosti nesto trece je u pitanju, sta, pitanje je da li cemo saznati ikada.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Originally posted by Heinz
          Možda će nekome biti od koristi, pošto vidim da ima dosta slučajeva naletanja na životinje na autoputu:
          Slobodno tužite JP "Putevi Srbije" za neočekivane prepreke na autoputu, kažu ljudi da se sporovi lagano dobijaju uz izvršen uviđaj od strane MUP-a.
          Za štetu, strah... za šta se već tuže na zapadu

Ja cu sledeci put ako se desi (ne daj Boze) da ih tuzim sigurno. Cuo sam neke price da seljaci u tom delu puta kradu zicu sa ograde.
          Nazalost, zurio sam na sahranu, tako da nisam imao vremena da zovem pandure.
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Zverko, stvari koje su se radile zbog sina tog predsednika nis normalne, kao ni vreme u kom se to desavalo.

Danas se ni zbog Premijera ni Predsednika ne zatvara autoput na 20km.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Rubi
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 519
              • Beograd

Jel' ste sigurni da nisu dvojca vehabija stajala pored autoputa, bacala sudzuk i vabila kerove? Zao mi je sto je covek povredjen, to baca tragicnu senku na dogadjaj Monti Pajtonovskog karaktera. Znate li jos za neku zemlju u kojoj je ministar policije ucestvovao u saobracajnoj nesreci? Ne znam sta je gore - 'zvanicna verzija', da je pas na putu izbacio iz takta sistem za prevoz ministra, ili neka od 'teorija zavere' - da je udes namerno izazvan. Meni zvuci uverljivije da je u pitanju stvarno greska vozaca, odnosno kretanje brzinom neprilagodjenom uslovima kolovoza. Tuzno je sto su ljudi ozbiljno povredjeni, a velika je sramota za policiju sto se ovakva saobracajna nezgoda uopste desila.
              (\__/)
              (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
              (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Originally posted by CannoN
                sri98
                Ti si gledao da li je bilo kolona?
                Nisam gledao, ali bi takva kolona sugurno bila zabelezena u nekom od medija.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Sad cujem da je bio poveliki ker - sarplaninac. Kao traga se za vlasnikom.
                  Ili moze biti da pokusavaju da naprave malo logicniju verziju.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• srdjan_p
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2004
                    • 1915
                    • ZR

Ma dajte ljudi tako je i moj komsija letos "udario kera" na putu KI-ZR i isprevrtao se i odleteo u njivu i lik se neko vreme drzao price a posle je rekao da je vozio 120 i nesto mu iskocilo navodno ker a on krenuo da izbegne i opaaaa...Mislim ne mogu da verujem da neko uopste pomislja na to da je to istina, jos kad je u pitanju doticni...

Comment

• jaksa
                      CBC Senator XXL
                      • 23.10.2004
                      • 701
                      • Novi Beograd, SC

Odakle vam to da ministar nije bio vezan?

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

kapiram da je ovaj G500 novije generacije te da moze i brze da ide ali opet nije pravljen da se tera 160+km/h
                        koliko je meni poznato po oznakama, to je kamionce klasicne konstrukcije sa krutom sasijom staro oko 30 godina generacijski, sa nabildovanim motorom.

nekada davno, u JNA su to cudo zvali Steyer Puch 80tih godina.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Brick je u pravo. Ko je seo za taj upravljac mogao je samo da konstatuje da vozi jedan veeeeliki vodeni krevet. Pri brzini od 120km/h, voziti to chudo je jako zanimljivo, a mogu da zamislim ako je gazeno svih 160km/h. Blindiran, je u stvari samo opterecen....

Pas nije mogao da ga izbaci sa putanje, ali blagi trzaj jeste. Mada, moje licno misljenje je da vozilo nije bilo adekvatno za tu brzinu, a da vozac nije bio obucen za to vozilo!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• nikolaf7
                            CBC Veteran
                            • 23.12.2007
                            • 181
                            • beograd

Originally posted by neshaoct
                            Originally posted by Djux
                            Sigurno vozac nije ni imao vremena za reakciju, jer je voznja bila pod farovima...brzina velika, auto-put nije osvetljen [ osim kod petlji ]...
                            Otprilike, vreme za reakciju izgleda ovako :
                            http://www.youtube.com/watch?v=D4YIBIQ_ ... re=related

Dodajte samo jos vecu brzinu...plus mnogo manju zivotinju...
                            Verovatno vozac nije ni znao sta se desilo, samo je odjednom izgubio kontrolu...
                            Kasnije se saznalo u sta je udario...
                            Ovaj na tvom klipu je imao dovoljno vremena da u strahu cimne auto i izleti sa puta - mnogo vozaca bi tako reagovalo

Ako je postojao pas, onda je vozac cimnuo volan i to je bio kraj. Potpuno je nebitno sto je u tom procesu udario psa.

Ovaj klip je jos bolji
                            http://www.youtube.com/watch?v=Q26wXGN_ ... re=related
                            If God rides a Harley............
                            The Devil rides a Duke!

Comment

• BOOST
                              Founder - Admin od Začetka
                              • 29.09.2004
                              • 8726
                              • Gislaved//Sweden
                              • SAAB 9000 AERO R; SA

nikolaf7

Lazu, to je bio kengur

Ja se drzim prve teorije da je nesto otislo puno naopako.

Posto sam sekao srndace sa SAABom na 160, pola ostalo pored puta, pola kroz levi far pa napolje ispod haube koja se savila i otvorila u zadnjem kraju, exploziju prednje gume pri kocenju na 260km/h , otvaranje haube na 250km/h u sred noci i krivljenje poda u bananu savijanjem A,B stubova u nazad od udarca... pricam jer se sve desava za delic sekunde bez vremena za reakciju.

Postreakcija po udarcu moze da bude kobna za auto te tezine, ostecenje auta nemoze biti razlog toga sto se desilo.

Nije li u pitanju bilo kakva vrsta diverzije, kriv je vozac 100% .
                              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                              move your mind

Comment

• alexa05
                                CBC Senator XXL
                                • 23.07.2006
                                • 1769
                                • Smederevo
                                • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by 206
                                Zverko, stvari koje su se radile zbog sina tog predsednika nis normalne, kao ni vreme u kom se to desavalo.

Danas se ni zbog Premijera ni Predsednika ne zatvara autoput na 20km.
                                Ali se na raskrsnici obilaznice oko SD-a kod vikend naselja Oresac ceka i po 30-ak minuta da napred navedena faca nastradala u saobracajci prodje sa svojom pratnjom.

P.S. Sve je isto samo njega nema.
                                EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

Working...
                                X