To malo je 365 dana isto koliko i ja... a to uopste nije malo...
plava koverta
Collapse
X
-
Originally posted by reaper_HGT...i godinu dana uslovno, jbg malo cu da vozim kao baba
...mis'im stvaaaarno....ne moze se pored Intera voziti
170 km/h, jel' tako Manfrede...?
samo te cekaju reaperu...
Comment
-
-
Nemate vi pojma, poenta price je odugovlacenje i sto vise odugovlacenja, uvek negiranje slanje telegrama i zalbe na presudu i tako guras dve godine i na kraju sve nestane. . . . .
Ali kad te navataju do haja onda te u Timockoj posalje u sobu 12 i kaze izvadi listing, pa kad onaj stari pljuckavac od stampaca pocne da zuju kosa mi se digne na glavi!
Sa tim se vratis kod sudije i onda ti ona hebe kevu a ti i dalje negiras i tako u krug
Meni je listing izbacio 3 strane A4 formata,sva sranja koja sam pravio od 16-17 godine pa do sad,znaci 8-9 godina,naravno 95% je presudjeno,odsluzeno vrlo malo placeno i zastarelo, imam jos jedno prekoracenje kod SIV-a koje je vec pred zavrsetak i voznja Motora bez kategorije (sreca da sam u medjuvremenu polozio pa se sudija smilovao i presudio novcanu koju ja naravno necu platiti)
Comment
-
-
Originally posted by neshaoctOriginally posted by reaper_HGT...i godinu dana uslovno, jbg malo cu da vozim kao baba
...mis'im stvaaaarno....ne moze se pored Intera voziti
170 km/h, jel' tako Manfrede...?
samo te cekaju reaperu...
smanjicu malo
@TOKYO
pa shto ne reche ranije
Comment
-
-
Zna li neko sigurno ovo oko zastarevnja ovih prijava. Jel to dve godine od dana kada je prijava pisana ili dve godine od kad su vas zadnji put pozivali na neko saslušanje ili tako nešto
imam još mesec dana pa dve godine od kako mi je pandur pisao prijavu. ja pisao žalbe molbe i u principu neko rešenje dodje na svakih 6 meseci
i sad nisam siguran šta je ispravno. da li da se radujemili spremam pare
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Comment
-
-
Ako se postupak ne pokrene u roku od godinu dana od izvrsenja prekrsaja - zastarelo.
Ako se ne donese pravosnazno resenje u roku od dve god od pokretanja postupka - zastarelo.
Ali, ima jos jedan trik: ako primite prvostpeno resenje, pa se zalite, tece novi rok zastarelosti (ne znam koliki je, dal' godinu ili dve) od datuma prijema prvostepenog resenja i tada ne vaze prve dve stavke.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment